Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

La Perla, graži suknytė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 06 08, 11:05)
La Perla, graži suknytė mirksiukas.gif

aciu aciu aciu wub.gif
Atsakyti
nerealiai ir man patinka airiški nėriniai wub.gif

gal kas galit pasakyt, kai suneriat detales ant medziagos o paskui nuimat, nesusitraukia rastas, as bandziau, bet kai nuemiau tai ziuriu kad paskui susitraukes biski, tai nesuprantu kaip ten reik neriant jungt??? ar labai laisvai??? blush2.gif ax.gif tikiuosi suprantamai paaiskinau ax.gif
Atsakyti
Man tai nesusitraukia unsure.gif Bet aš tinkliuką tokį gana tankų neriu, gal todėl unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 06 09, 17:00)
Man tai nesusitraukia unsure.gif Bet aš  tinkliuką tokį gana tankų neriu, gal todėl unsure.gif

as irgi tankų nėriau atrodo g.gif (čia mano pirmas bandymas tad labai kritiškai nevertinkit lotuliukas.gif blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Man gražu thumbup.gif O dėl pasitraukimo gal tiesiog reikia išskalbus ištampyti ir išdžiovinti ištempus unsure.gif Arba palyginti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 06 09, 17:18)
Man gražu thumbup.gif O dėl pasitraukimo gal tiesiog reikia išskalbus ištampyti ir išdžiovinti ištempus unsure.gif Arba palyginti  unsure.gif

n
nu reiks bandyt, vis tiek pradėjau tai tikria baigsiu ax.gif o pas jus čia adrbelių prisižiūrėjau - auksarankės visos tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Agnužė* @ 2011 06 09, 16:10)
as irgi tankų nėriau atrodo  g.gif  (čia mano pirmas bandymas tad labai kritiškai nevertinkit  lotuliukas.gif  blush2.gif

grazu bigsmile.gif
bet...jei dar sujungimo pyneles nebutu taip laisvai nertos,kad nesimatytu kilpu,tai butu is viso 10 balu mirksiukas.gif
ale iuriu,kad pas tave isas nerinys toks plonu siuliuku,vaselis,gal per storas? g.gif ar cia tiesiog toks uzmanymas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 09, 18:03)
grazu  bigsmile.gif
bet...jei dar sujungimo pyneles nebutu taip laisvai nertos,kad nesimatytu kilpu,tai butu is viso 10 balu  mirksiukas.gif
ale iuriu,kad pas tave isas nerinys toks plonu siuliuku,vaselis,gal per storas? g.gif ar cia tiesiog toks uzmanymas buvo?

nu čia pirma kart bandžiau, tai net nežinojau kaip teisingai reik daryt, maždaug kaip pasirodė taip ir padariau, čia siūlai MAXI o vašelis tai 0,7mm tik g.gif ar per storas jis MaXi siulams???
Atsakyti
QUOTE(*Agnužė* @ 2011 06 09, 18:10)
nu čia pirma kart bandžiau, tai net nežinojau kaip teisingai reik daryt, maždaug kaip pasirodė taip ir padariau, čia siūlai MAXI o vašelis tai 0,7mm tik  g.gif ar per storas jis MaXi siulams???

kad ne per storas.as tai net maxius su 1,25 neriu biggrin.gif turbut viska su 1,25 varau biggrin.gif jis man jau toks mielas,kad kaip priauges tarp pirstu biggrin.gif
tai gal tiesiog laisviau nerei,jei pirmas bandymas wink.gif o siaip neri irgi laisviau?
Atsakyti
Man atrodo, ka tiesiog dar neskalbtas nėrinys, todėl ir tos kilpos vietomis "kabo" g.gif Aš atrodo irgi gana standžiai neriu ir vašelis plonas, bet vis tiek visai išvengti tų kabančių kilpų nepavyksta blush2.gif
Atsakyti
nu reiks žiūrėt issklabus, kaip atrodys ax.gif kažkodėl galvojau kad reik laisviau nert, be to man taaaaip nepatogu tą tinklelį daryt, gal dar neįpratau todėl kai kur ir gaunasi "BROKAS" lotuliukas.gif
Atsakyti