La Perla, graži suknytė
nerealiai ir man patinka airiški nėriniai
gal kas galit pasakyt, kai suneriat detales ant medziagos o paskui nuimat, nesusitraukia rastas, as bandziau, bet kai nuemiau tai ziuriu kad paskui susitraukes biski, tai nesuprantu kaip ten reik neriant jungt??? ar labai laisvai??? tikiuosi suprantamai paaiskinau
gal kas galit pasakyt, kai suneriat detales ant medziagos o paskui nuimat, nesusitraukia rastas, as bandziau, bet kai nuemiau tai ziuriu kad paskui susitraukes biski, tai nesuprantu kaip ten reik neriant jungt??? ar labai laisvai??? tikiuosi suprantamai paaiskinau
Man tai nesusitraukia Bet aš tinkliuką tokį gana tankų neriu, gal todėl
QUOTE(Lace @ 2011 06 09, 17:00)
Man tai nesusitraukia Bet aš tinkliuką tokį gana tankų neriu, gal todėl
as irgi tankų nėriau atrodo (čia mano pirmas bandymas tad labai kritiškai nevertinkit )
Man gražu O dėl pasitraukimo gal tiesiog reikia išskalbus ištampyti ir išdžiovinti ištempus Arba palyginti
QUOTE(Lace @ 2011 06 09, 17:18)
Man gražu O dėl pasitraukimo gal tiesiog reikia išskalbus ištampyti ir išdžiovinti ištempus Arba palyginti
n
nu reiks bandyt, vis tiek pradėjau tai tikria baigsiu o pas jus čia adrbelių prisižiūrėjau - auksarankės visos tikrai
QUOTE(*Agnužė* @ 2011 06 09, 16:10)
as irgi tankų nėriau atrodo (čia mano pirmas bandymas tad labai kritiškai nevertinkit
grazu
bet...jei dar sujungimo pyneles nebutu taip laisvai nertos,kad nesimatytu kilpu,tai butu is viso 10 balu
ale iuriu,kad pas tave isas nerinys toks plonu siuliuku,vaselis,gal per storas? ar cia tiesiog toks uzmanymas buvo?
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 09, 18:03)
grazu
bet...jei dar sujungimo pyneles nebutu taip laisvai nertos,kad nesimatytu kilpu,tai butu is viso 10 balu
ale iuriu,kad pas tave isas nerinys toks plonu siuliuku,vaselis,gal per storas? ar cia tiesiog toks uzmanymas buvo?
nu čia pirma kart bandžiau, tai net nežinojau kaip teisingai reik daryt, maždaug kaip pasirodė taip ir padariau, čia siūlai MAXI o vašelis tai 0,7mm tik ar per storas jis MaXi siulams???
QUOTE(*Agnužė* @ 2011 06 09, 18:10)
nu čia pirma kart bandžiau, tai net nežinojau kaip teisingai reik daryt, maždaug kaip pasirodė taip ir padariau, čia siūlai MAXI o vašelis tai 0,7mm tik ar per storas jis MaXi siulams???
kad ne per storas.as tai net maxius su 1,25 neriu turbut viska su 1,25 varau jis man jau toks mielas,kad kaip priauges tarp pirstu
tai gal tiesiog laisviau nerei,jei pirmas bandymas o siaip neri irgi laisviau?
Man atrodo, ka tiesiog dar neskalbtas nėrinys, todėl ir tos kilpos vietomis "kabo" Aš atrodo irgi gana standžiai neriu ir vašelis plonas, bet vis tiek visai išvengti tų kabančių kilpų nepavyksta
nu reiks žiūrėt issklabus, kaip atrodys kažkodėl galvojau kad reik laisviau nert, be to man taaaaip nepatogu tą tinklelį daryt, gal dar neįpratau todėl kai kur ir gaunasi "BROKAS"