Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Ai nežinau dar biggrin.gif Galvoj gimė mintis, viršus airiškas, apačia megzta trikotažu. Darau mažą, nežinau kam man jos reikia, bet noriu pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 03, 15:54)
Ai nežinau dar  biggrin.gif Galvoj gimė mintis, viršus airiškas, apačia megzta trikotažu. Darau mažą, nežinau kam man jos reikia, bet noriu pabandyt  biggrin.gif

thumbup.gif Ir man taip būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 03 03, 15:51)
Savitre, o kokiu būdu tu jungi? Man kažkaip viskas gerai buvo, bet aš gėlytes prisismaigsčiau prie porolono ir tada jas jungiau. Jei palaidas jungti - tikrai sudėtinga atitaikyti įtempimą unsure.gif Aš tai gana tankų tinklelį nėriau  unsure.gif

išardžiau ir pradejau iš naujo manau kad neriau per dau didelem skylutem tinkleli kai pradejau nerti smulkesni tinkliuka viskas susitvarke

o kur yra pirkti porolono ir kokia jo kaina? nes dabar prismaigsčiau prie sofos pagalves tokia kvadratine yra viduj daug prolono sluoksniais sudeto pabandymui užteko o dabar užkabino nežinau ka sakysiu kai pabaigsiu savo darbeli bet užkabino kol kas maloniai
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 03 03, 23:35)
išardžiau ir pradejau iš naujo manau kad neriau per dau didelem skylutem tinkleli kai pradejau nerti smulkesni tinkliuka viskas susitvarke

o kur yra pirkti porolono ir kokia jo kaina? nes dabar prismaigsčiau prie sofos pagalves tokia kvadratine yra viduj daug prolono sluoksniais sudeto pabandymui užteko o dabar užkabino nežinau ka sakysiu kai pabaigsiu savo darbeli bet užkabino kol kas maloniai

Statybinių medžiagų parduotuvėse būna arba prie medžiagų baldų gamybai unsure.gif Nebepamenu kainos, seniai pirkau, bet tikrai ne karvę kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 03 05, 10:31)
Statybinių medžiagų parduotuvėse būna arba prie medžiagų baldų gamybai  unsure.gif Nebepamenu kainos, seniai pirkau, bet tikrai ne karvę kainuoja  mirksiukas.gif

Ačiū važiuosiu nusipirkti ir tuo pačiu reiks dar adateliu nusipirkti kur nors su bumbuliukais turiu be bumbuliuku tai jos til skaroms tampyti tinka o va šitam reikalui jos netinka
Atsakyti
Audinių parduotuvėse turėtų porolono būti g.gif

MAno adatėlės be bumbulų, vinukai, labai gerai tiko thumbup.gif

Ir aš smaigsčiau į pagalvę doh.gif Ant puzliaus dėžės privyniojau su lipnia juosta, puikiai suėjo. Vyras klausia: ar dabar miegosim ant nertų pagalvių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 05, 12:51)
Audinių parduotuvėse turėtų porolono būti  g.gif

MAno adatėlės be bumbulų, vinukai, labai gerai tiko  thumbup.gif

Ir aš smaigsčiau į pagalvę  doh.gif Ant puzliaus dėžės privyniojau su lipnia juosta, puikiai suėjo. Vyras klausia: ar dabar miegosim ant nertų pagalvių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o pas mane ta pagalve yra ir sofos dalis tad kai sofa sulenkiu truksta tos dalies todel ir turiu greičiau susirasti kita pakaitala nes vyras ir taip bamba
Atsakyti
Aš naudoju paprastą, miegojimui skirtą pagalvę biggrin.gif Ne pūkinę, bet sintepono gal ji prikišta, man idealiai tiko biggrin.gif

Putplastis tiktų manau. O gal net dėžė kokia, juk į ją lengvai smeigiasi adatėlės biggrin.gif
Atsakyti
Oi kokiu geru ideju jus cia duodat wub.gif . As tai nusipirkau pleveles siltnamiui dengti (4 sluoksniai) ir pasidariau iskarpa. Lengva mezgini nesiotis, labai tvirtas, o adateles puikiai lenda... Mano vyras ir taip ne euforijoj nuo to mano trimestro darbo blush2.gif , o jei dar ant baldu daryciau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir taip sako, kad namuose per gelytes praeit negalima doh.gif . Ai, ka jie supranta... verysad.gif doh.gif cool.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 05, 13:32)
Oi kokiu geru ideju jus cia duodat wub.gif . As tai nusipirkau pleveles siltnamiui dengti (4 sluoksniai) ir pasidariau iskarpa. Lengva mezgini nesiotis, labai tvirtas, o adateles puikiai lenda... Mano vyras ir taip ne euforijoj nuo to mano trimestro darbo blush2.gif , o jei dar ant baldu daryciau... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir taip sako, kad namuose per gelytes praeit negalima doh.gif . Ai, ka jie supranta... verysad.gif  doh.gif  cool.gif  wub.gif

o vyro pomegis ar nors kiek namuose matosi? mano vyro pomegis kopiuteris(ir darbas) tai jo kompiuteriu teko vieno kabario bute kur gyvena 4žmones rasti vietos ir pastatyti normalu rašomaji stala su stalčiais ir t.t. 140x60 išmatavimu tai tegul mažiau skundžiasi mano mezginukais nerinukais o jei man uždraus pažiuresiu kur jis savo kompa pasides lotuliukas.gif deja vyrai dažnai nenori to suprasti kad moterims patinka pasikrapštineti prie tokiu "niekučiu" su vašeliais ir virbaliukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 03 05, 13:20)
o vyro pomegis ar nors kiek namuose matosi? mano vyro pomegis kopiuteris(ir darbas) tai jo kompiuteriu teko vieno kabario bute kur gyvena 4žmones rasti vietos ir pastatyti normalu rašomaji stala su stalčiais ir t.t. 140x60 išmatavimu tai tegul mažiau skundžiasi mano mezginukais nerinukais o jei man uždraus pažiuresiu kur jis savo kompa pasides  lotuliukas.gif  deja vyrai dažnai nenori to suprasti kad moterims patinka pasikrapštineti prie tokiu "niekučiu" su vašeliais ir virbaliukais  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va, kad ju visu pomegis tas pats doh.gif , kompiuteris ir klausinejimas "nu ?? kada cia jau galas matysis??? o ar tu vaiksciosi ?? o nusipirkti nepigiau ??? thumbup.gif ir dar 100 panasiu klausimu lotuliukas.gif . Tame ir nuostabus tie airiski neriniai rolleyes.gif , ne tik musu, bet ir seimos nariu kantrybe ugdo smile.gif....(nors is tiesu, nuejau i kirpykla ir kirpejos pasakojo, kaip mano vyras joms aiskino, kokius stebuklus ir grozius jo zmona daro wub.gif - vadinasi ir jam patinka, tik sako, kad paerzintu drinks_cheers.gif )
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 05, 13:32)
ir taip sako, kad namuose per gelytes praeit negalima doh.gif . Ai, ka jie supranta... verysad.gif  doh.gif  cool.gif  wub.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif oi, kad prisijuokiau paskaičius lotuliukas.gif Maniškiui tai nemaišo mano gėlytės, nes dažniausiai saugiai maišeliuose tūno. O jungt dar nepradėjau, tai dar nesimaskatuoja po kojomis. Nebent mažiai paberia nusitvėrę. Tada tai jau vargelio, kol aš jas susirenku doh.gif lotuliukas.gif
Be to, kartą sėdėjo, sėdėjo, jau matau, kad kažką nori pasakyt. Nieko neklausiu, laukiu. Dar pasėdėjo, tada klausia: "O ką tu čia dabar darai?" Sakau: "Lyg nežinotum? - Nu ne, nežinau. - Taigi suknelę. Juk jau sakiau anksčiau. - Hihihi, aš tai žinojau, ale norėjau, kad tu pati pasigirtum (o prieš mėnesį kitą tik ir tesigyriau, kad nersiu suknelę), tik tu nesigiri, tai teko man paklaust..." lotuliukas.gif
Pas mus dėžių nuo sauskelnių bele kiek - puikiai tiks kaip pagrindas mastau.gif
Atsakyti