Ai nežinau dar Galvoj gimė mintis, viršus airiškas, apačia megzta trikotažu. Darau mažą, nežinau kam man jos reikia, bet noriu pabandyt
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 03, 15:54)
Ai nežinau dar Galvoj gimė mintis, viršus airiškas, apačia megzta trikotažu. Darau mažą, nežinau kam man jos reikia, bet noriu pabandyt
Ir man taip būna
QUOTE(Lace @ 2012 03 03, 15:51)
Savitre, o kokiu būdu tu jungi? Man kažkaip viskas gerai buvo, bet aš gėlytes prisismaigsčiau prie porolono ir tada jas jungiau. Jei palaidas jungti - tikrai sudėtinga atitaikyti įtempimą Aš tai gana tankų tinklelį nėriau
išardžiau ir pradejau iš naujo manau kad neriau per dau didelem skylutem tinkleli kai pradejau nerti smulkesni tinkliuka viskas susitvarke
o kur yra pirkti porolono ir kokia jo kaina? nes dabar prismaigsčiau prie sofos pagalves tokia kvadratine yra viduj daug prolono sluoksniais sudeto pabandymui užteko o dabar užkabino nežinau ka sakysiu kai pabaigsiu savo darbeli bet užkabino kol kas maloniai
QUOTE(savitre @ 2012 03 03, 23:35)
išardžiau ir pradejau iš naujo manau kad neriau per dau didelem skylutem tinkleli kai pradejau nerti smulkesni tinkliuka viskas susitvarke
o kur yra pirkti porolono ir kokia jo kaina? nes dabar prismaigsčiau prie sofos pagalves tokia kvadratine yra viduj daug prolono sluoksniais sudeto pabandymui užteko o dabar užkabino nežinau ka sakysiu kai pabaigsiu savo darbeli bet užkabino kol kas maloniai
Statybinių medžiagų parduotuvėse būna arba prie medžiagų baldų gamybai Nebepamenu kainos, seniai pirkau, bet tikrai ne karvę kainuoja
QUOTE(Lace @ 2012 03 05, 10:31)
Statybinių medžiagų parduotuvėse būna arba prie medžiagų baldų gamybai Nebepamenu kainos, seniai pirkau, bet tikrai ne karvę kainuoja
Ačiū važiuosiu nusipirkti ir tuo pačiu reiks dar adateliu nusipirkti kur nors su bumbuliukais turiu be bumbuliuku tai jos til skaroms tampyti tinka o va šitam reikalui jos netinka
Audinių parduotuvėse turėtų porolono būti
MAno adatėlės be bumbulų, vinukai, labai gerai tiko
Ir aš smaigsčiau į pagalvę Ant puzliaus dėžės privyniojau su lipnia juosta, puikiai suėjo. Vyras klausia: ar dabar miegosim ant nertų pagalvių
Ir aš smaigsčiau į pagalvę Ant puzliaus dėžės privyniojau su lipnia juosta, puikiai suėjo. Vyras klausia: ar dabar miegosim ant nertų pagalvių
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 05, 12:51)
Audinių parduotuvėse turėtų porolono būti
o pas mane ta pagalve yra ir sofos dalis tad kai sofa sulenkiu truksta tos dalies todel ir turiu greičiau susirasti kita pakaitala nes vyras ir taip bamba
Aš naudoju paprastą, miegojimui skirtą pagalvę Ne pūkinę, bet sintepono gal ji prikišta, man idealiai tiko
Putplastis tiktų manau. O gal net dėžė kokia, juk į ją lengvai smeigiasi adatėlės
Putplastis tiktų manau. O gal net dėžė kokia, juk į ją lengvai smeigiasi adatėlės
Oi kokiu geru ideju jus cia duodat . As tai nusipirkau pleveles siltnamiui dengti (4 sluoksniai) ir pasidariau iskarpa. Lengva mezgini nesiotis, labai tvirtas, o adateles puikiai lenda... Mano vyras ir taip ne euforijoj nuo to mano trimestro darbo , o jei dar ant baldu daryciau... ir taip sako, kad namuose per gelytes praeit negalima . Ai, ka jie supranta...
QUOTE(JPE @ 2012 03 05, 13:32)
Oi kokiu geru ideju jus cia duodat . As tai nusipirkau pleveles siltnamiui dengti (4 sluoksniai) ir pasidariau iskarpa. Lengva mezgini nesiotis, labai tvirtas, o adateles puikiai lenda... Mano vyras ir taip ne euforijoj nuo to mano trimestro darbo , o jei dar ant baldu daryciau... ir taip sako, kad namuose per gelytes praeit negalima . Ai, ka jie supranta...
o vyro pomegis ar nors kiek namuose matosi? mano vyro pomegis kopiuteris(ir darbas) tai jo kompiuteriu teko vieno kabario bute kur gyvena 4žmones rasti vietos ir pastatyti normalu rašomaji stala su stalčiais ir t.t. 140x60 išmatavimu tai tegul mažiau skundžiasi mano mezginukais nerinukais o jei man uždraus pažiuresiu kur jis savo kompa pasides deja vyrai dažnai nenori to suprasti kad moterims patinka pasikrapštineti prie tokiu "niekučiu" su vašeliais ir virbaliukais
QUOTE(savitre @ 2012 03 05, 13:20)
o vyro pomegis ar nors kiek namuose matosi? mano vyro pomegis kopiuteris(ir darbas) tai jo kompiuteriu teko vieno kabario bute kur gyvena 4žmones rasti vietos ir pastatyti normalu rašomaji stala su stalčiais ir t.t. 140x60 išmatavimu tai tegul mažiau skundžiasi mano mezginukais nerinukais o jei man uždraus pažiuresiu kur jis savo kompa pasides deja vyrai dažnai nenori to suprasti kad moterims patinka pasikrapštineti prie tokiu "niekučiu" su vašeliais ir virbaliukais
tai va, kad ju visu pomegis tas pats , kompiuteris ir klausinejimas "nu ?? kada cia jau galas matysis??? o ar tu vaiksciosi ?? o nusipirkti nepigiau ??? ir dar 100 panasiu klausimu . Tame ir nuostabus tie airiski neriniai , ne tik musu, bet ir seimos nariu kantrybe ugdo ....(nors is tiesu, nuejau i kirpykla ir kirpejos pasakojo, kaip mano vyras joms aiskino, kokius stebuklus ir grozius jo zmona daro - vadinasi ir jam patinka, tik sako, kad paerzintu )
QUOTE(JPE @ 2012 03 05, 13:32)
ir taip sako, kad namuose per gelytes praeit negalima . Ai, ka jie supranta...
oi, kad prisijuokiau paskaičius Maniškiui tai nemaišo mano gėlytės, nes dažniausiai saugiai maišeliuose tūno. O jungt dar nepradėjau, tai dar nesimaskatuoja po kojomis. Nebent mažiai paberia nusitvėrę. Tada tai jau vargelio, kol aš jas susirenku
Be to, kartą sėdėjo, sėdėjo, jau matau, kad kažką nori pasakyt. Nieko neklausiu, laukiu. Dar pasėdėjo, tada klausia: "O ką tu čia dabar darai?" Sakau: "Lyg nežinotum? - Nu ne, nežinau. - Taigi suknelę. Juk jau sakiau anksčiau. - Hihihi, aš tai žinojau, ale norėjau, kad tu pati pasigirtum (o prieš mėnesį kitą tik ir tesigyriau, kad nersiu suknelę), tik tu nesigiri, tai teko man paklaust..."
Pas mus dėžių nuo sauskelnių bele kiek - puikiai tiks kaip pagrindas