Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Lace @ 2011 06 02, 08:29)
Rodausi savo kad ir nedidelį progresą ax.gif (čia kad man pačiai motyvacija nedingtų)

Nepatingėjau nusegti, labai ir pačiai rūpėjo pažiūrėti, koks ten vaizdelis  gaunasi ax.gif

user posted image

Lace, gal gali pasidalint šios didesnės gėlytės schema.. Niekur nerandu doh.gif Arba LaPerla,lyg irgi tokią pat gėlytę neria g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 02 27, 15:16)
Lace, gal gali pasidalint šios didesnės gėlytės schema.. Niekur nerandu  doh.gif Arba LaPerla,lyg irgi tokią pat gėlytę neria  g.gif

Pas mane jinai popieriniame variante tik unsure.gif Jei LaPerla neras, eisiu nufotkinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
prasau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 27 vasario 2012 - 19:00
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Aš tik tą gėlę dažniausiai modifikuoju į penkialapę, man kažkaip gražiau guli tada unsure.gif Mano tam nėrinyje - pačiam kampe šašialapė, o per vidurį penkialapė mirksiukas.gif Kažkaip tada tie žiedlapiai taip nelipa vienas ant kito, nesusigrūda, o ir nert mažiau reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 02 28, 11:24)
Aš tik tą gėlę dažniausiai modifikuoju į penkialapę, man kažkaip gražiau guli tada unsure.gif Mano tam nėrinyje  - pačiam kampe šašialapė, o per vidurį penkialapė mirksiukas.gif Kažkaip tada tie žiedlapiai taip nelipa vienas ant kito, nesusigrūda, o ir nert mažiau reikia wink.gif

o as darau stulpelius su vienu uzmetimu ne su dviem tada graziai gula
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif Bandysiu nert bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 02 28, 12:25)
o as darau stulpelius su vienu uzmetimu ne su dviem tada graziai gula

aš irgi su vienu užmetimu, bet vis tiek penkialapė geriau wink.gif
Atsakyti
neriausi suknele tai labai sunkiai teko sunerinet detales ax.gif
Atsakyti
iškilo man problema prsineriau gelyčiu ir noriu jas sujungti tinkleliu bet matyt kažka darau ne taip kad neriant tinkleliu man išsikraipo pačios gelytes jos tampa deformuotos kur darau klaida siulo itempime o ir kokio dydžio tinklelio skylutes turi gautis gal ir del to tas deformavimasis gali atsirasti? Ačiū
Atsakyti
Aš viską prismaigsčius adatėlėm, tai niekas nesikraipo, bet jungiu brydėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 03, 15:43)
Aš viską prismaigsčius adatėlėm, tai niekas nesikraipo, bet jungiu brydėm  g.gif

Ką gražaus gamini? bigsmile.gif

Savitre, o kokiu būdu tu jungi? Man kažkaip viskas gerai buvo, bet aš gėlytes prisismaigsčiau prie porolono ir tada jas jungiau. Jei palaidas jungti - tikrai sudėtinga atitaikyti įtempimą unsure.gif Aš tai gana tankų tinklelį nėriau unsure.gif
Atsakyti