Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(lututė @ 2012 02 06, 11:49)
labai kruopštu ir gražu  thumbup.gif  4u.gif
ir labai greitai-man taip neišeina...ir iš viso žiemą prie airiukų dirbt neišeina,norisi kažko minkšto ir šilto... tongue.gif

drinks_cheers.gif puraus šaliko, mmmm... rolleyes.gif
Ale, jei nedarysiu dabar, po to nebespėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 02 05, 14:45)
Sveikos mergaites, kadangi pasidare gaila musu temutes, gaivinu ja  4u.gif , parodau jums savo 1 menesio ir 10 dienu darbeli- puse savo sukneles blush2.gif

Nuostabiai gaivinama tema thumbup.gif
Pusę medalio jau teikiam, o kai bus visa suknelė tai nukrisim ir nebeatsikelsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 02 05, 13:45)
Sveikos mergaites, kadangi pasidare gaila musu temutes, gaivinu ja  4u.gif , parodau jums savo 1 menesio ir 10 dienu darbeli- puse savo sukneles blush2.gif
user posted image

Bet jau kruopštumas, neišpasakytas 4u.gif Bus laabai graži suknytė wub.gif
Atsakyti
Žinokit skaičiau skaičiau apie jungimą brydėmis ir vis vien nesupratau doh.gif Ten būtinai adata nutemti siūlą, o paskui apnerti ta pačia adata? Ar keturgubu siūlu viską daryti, kad gautųsi tokie storoki tie "tilteliai" tarp gėlyčių?

O jeigu sujungsiu gėlytes ir lapelius tiesiog vašeliu paprasta pynute (ne tinkleliu) - nukentės grožis, tvirtumas ar dar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2012 02 06, 22:02)
Žinokit skaičiau skaičiau apie jungimą brydėmis ir vis vien nesupratau  doh.gif Ten būtinai adata nutemti siūlą, o paskui apnerti ta pačia adata? Ar keturgubu siūlu viską daryti, kad gautųsi tokie storoki tie "tilteliai" tarp gėlyčių?

O jeigu sujungsiu gėlytes ir lapelius tiesiog vašeliu paprasta pynute (ne tinkleliu) - nukentės grožis, tvirtumas ar dar kas?  g.gif

Manau, kad jokio skirtumo ar jus sunersite ar sujungsite brydemis- grozis nuo to nenukentes, nes ir vienu ir kitu atveju reikes dirbti kruopsciai ax.gif . Aisku, sunerimo budu yra daugiau ir nemaza ju dalis labai labai grazus, bet manyciau-sudetingi g.gif
As asmeniskai jungiu brydemis todel, kad manau, jog mano darbo budui, netinka sunerti vaseliu- kazkaip isivaizduoju, kad suneriant vaseliu reikia tureti tvirta pagrinda ir labai labai atidziai bei nuolat ziurint, kad nebutu per daug laisva ar per daug sutempta, nerti..... doh.gif , kai tuo tarpu as tokios galimybes neturiu- man savo nerini tenka ir ant keliu pasidejus siuti, ir ant lovos nusinesti ir ant vaikisko staliuko pasidejus ant keliu priklaupti doh.gif , zodziu- karo lauko salygos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet labai noriu....todel tenka kartais aukotis.......
O kad bryde butu plonesne, reikia arba pasiimti plonesni siuliuka arba savo nerimo siula dalinti i kelias dalis ir tada jungti- taip bryde gaunasi plonesne....
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 02 07, 12:27)
Manau, kad ...

Ačiū už atsakymą. Dabar sakykit, ar aš teisingai suprantu tą jungimą brydėmis: su adata ir siūlu duriu į gėlytę, jungiu su kita, o grįžtant "apvelku" tą siūlą, po to duriu į kitą gėlytę ir grįžtant apdirbu nutiestą siūlą ir t.t. Taip?
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2012 02 07, 15:48)
Ačiū už atsakymą. Dabar sakykit, ar aš teisingai suprantu tą jungimą brydėmis: su adata ir siūlu duriu į gėlytę, jungiu su kita, o grįžtant "apvelku" tą siūlą, po to duriu į kitą gėlytę ir grįžtant apdirbu nutiestą siūlą ir t.t. Taip?

Taip. Reikia su adata pertiesti 3 siuliukus ir ji apvilkti, o tada padaryti tarpeli ir jungti sekancia. Tik viska darome is blogosios nerinio puses blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 02 07, 17:51)
Taip. Reikia su adata pertiesti 3 siuliukus ir ji apvilkti, o tada padaryti tarpeli ir jungti sekancia. Tik viska darome is blogosios nerinio puses blink.gif

3 siūliukus smile.gif Dabar viskas aišku. Labai ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 01 25, 18:52)
As bijau pameluoti tikslia kaina, bet zinau, kad apie 8Lt, tai arba 7.95Lt arba 8.25Lt, bet patikekite manimi, jie to verti smile.gif (galite rinktis ir hakelgarn 15, bet jie storesni) isskyrus tai, kad jie labai "sukrus" ir reikia iprasti su jais nerti, o siuo metu as dar brydes su jais darau ir man reikia juos atskirti- turiu tikrai veiklos dabar smile.gif .....

sveiki
dar su problemele susidūriau: blush2.gif
kazkaip susvaigau, kad reikia šokolado spalvos siūlo.....pasirodo tokios spalvos hakelgarn 20 paletej neturi unsure.gif
gal iš kokių kitokių ? yra
Atsakyti
Sveikos
Tai kaip suprantu,brides siuliukas turi but plonesnis uz pagrindo siula g.gif Pradesim ir mes kartu su mama si nelengva darba,bet kuo cia baigsisi tai nezinau. ax.gif
Papildyta:
ir pamirsau pagirti JPE sukneles thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ogiene: 08 vasario 2012 - 14:43
kaip gražu 4u.gif
gal kam prireiks ...čia pamokėlės...pati bandysiu mokintis mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...a?feature=watch
Atsakyti
Sveiki. Gal kas galėtų man padėti. Norėčiau siūtis šią suknelę http://www.justinale...al.com/jar/8465 ar kuri nors iš auksarankių galėtų man nunert kažką panašaus į šiuos nėrinius. Geriau matosi pritraukus iš arčiau paveiksliukus ?
Atsakyti