Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Aš dar tik pradėjau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 01 25, 13:56)
As savo neriniams labai pamegau Hakelgarn 20 siuliukus (On line serija) is Casa Lanos parduotuves. Tiesa, jie brangoki, bet labai nuostabiai neriasi, yra ploni, 100proc.medvilne, beje labai gerai ir nesiojasi...., savo meile siems siulams teisinu tuo-kad mano darbas, kuriam skiriu maziausiai 3 menesius yra vertas geru ir patikimu siulu smile.gif smile.gif

ačiū,
tikriausiai va šitie http://www.mezginiup...40/hakelgarn-20
tik čia jie 7,9 ..įdomu kokia kaina Casa Lanos??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2012 01 25, 16:34)
ačiū,
tikriausiai va šitie http://www.mezginiup...40/hakelgarn-20
tik čia jie 7,9 ..įdomu kokia kaina Casa Lanos??? ax.gif

As bijau pameluoti tikslia kaina, bet zinau, kad apie 8Lt, tai arba 7.95Lt arba 8.25Lt, bet patikekite manimi, jie to verti smile.gif (galite rinktis ir hakelgarn 15, bet jie storesni) isskyrus tai, kad jie labai "sukrus" ir reikia iprasti su jais nerti, o siuo metu as dar brydes su jais darau ir man reikia juos atskirti- turiu tikrai veiklos dabar smile.gif .....
Atsakyti
Sveikos mergaites, kadangi pasidare gaila musu temutes, gaivinu ja 4u.gif , parodau jums savo 1 menesio ir 10 dienu darbeli- puse savo sukneles blush2.gif
user posted image
cia ant pagrindo rolleyes.gif
user posted image
o cia is arciau
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 02 05, 13:45)
Sveikos mergaites, kadangi pasidare gaila musu temutes, gaivinu ja  4u.gif , parodau jums savo 1 menesio ir 10 dienu darbeli- puse savo sukneles blush2.gif

mega_shok.gif blink.gif bigsmile.gif jetus, kad gražu bigsmile.gif
Aš tai dar net parodyti ką neturiu - dar tik pora savaičių narpulinu. O prisėst dažnai neina, tai ir darbas taip baisiai nejuda priekin blush2.gif
Ale kaupsiuosi ir dirbsiu toliau karsta.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, kadangi pasidare gaila musu temutes, gaivinu ja  4u.gif , parodau jums savo 1 menesio ir 10 dienu darbeli- puse savo sukneles blush2.gif

Bus nuostabi suknelė 4u.gif
Atsakyti

o jeeeetus kiek cia darbo ideta blink.gif
grazu nerealiai...jau suknele kokio fainumo bus tai katu katu! Bet as tokiam zygdarbiui nesirysiu tikriausiai niekad...ne mano nervams cia!
Atsakyti
JPE labai grazu o kaip cia jungta? brydemis? labai plonos g.gif
Atsakyti
A jazau kiek darbo blink.gif Bet gi užtai koks grožis wub.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 02 05, 16:47)
JPE labai grazu o kaip cia jungta? brydemis? labai plonos  g.gif

ACIU visoms 4u.gif , taip jungiu brydemis nes kitaip nemoku blush2.gif , o del siuliuko plonumo, tai is tiesu manau, kad dar graziau butu is vieno siuliuko, cia is 2, o pats nerimo siulas susideda is 3... Visaip bandziau kol nusprendziau, bet dabar suprantu, kad galetu buti ploniau- ka darysi, zinosiu kita karta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 02 05, 17:03)
ACIU visoms  4u.gif , taip jungiu brydemis nes kitaip nemoku blush2.gif , o del siuliuko plonumo, tai is tiesu manau, kad dar graziau butu is vieno siuliuko, cia is 2, o pats nerimo siulas susideda is 3... Visaip bandziau kol nusprendziau, bet dabar suprantu, kad galetu buti ploniau- ka darysi, zinosiu kita karta doh.gif

saunuole, ziuriu ir detales visos vezlio zingsniu apnertos... drinks_cheers.gif
Atsakyti

labai kruopštu ir gražu thumbup.gif 4u.gif
ir labai greitai-man taip neišeina...ir iš viso žiemą prie airiukų dirbt neišeina,norisi kažko minkšto ir šilto... tongue.gif
Atsakyti