Aš dar tik pradėjau
QUOTE(JPE @ 2012 01 25, 13:56)
As savo neriniams labai pamegau Hakelgarn 20 siuliukus (On line serija) is Casa Lanos parduotuves. Tiesa, jie brangoki, bet labai nuostabiai neriasi, yra ploni, 100proc.medvilne, beje labai gerai ir nesiojasi...., savo meile siems siulams teisinu tuo-kad mano darbas, kuriam skiriu maziausiai 3 menesius yra vertas geru ir patikimu siulu
ačiū,
tikriausiai va šitie http://www.mezginiup...40/hakelgarn-20
tik čia jie 7,9 ..įdomu kokia kaina Casa Lanos???
QUOTE(uudraa @ 2012 01 25, 16:34)
ačiū,
As bijau pameluoti tikslia kaina, bet zinau, kad apie 8Lt, tai arba 7.95Lt arba 8.25Lt, bet patikekite manimi, jie to verti (galite rinktis ir hakelgarn 15, bet jie storesni) isskyrus tai, kad jie labai "sukrus" ir reikia iprasti su jais nerti, o siuo metu as dar brydes su jais darau ir man reikia juos atskirti- turiu tikrai veiklos dabar .....
Sveikos mergaites, kadangi pasidare gaila musu temutes, gaivinu ja , parodau jums savo 1 menesio ir 10 dienu darbeli- puse savo sukneles
cia ant pagrindo
o cia is arciau
cia ant pagrindo
o cia is arciau
QUOTE(JPE @ 2012 02 05, 13:45)
Sveikos mergaites, kadangi pasidare gaila musu temutes, gaivinu ja , parodau jums savo 1 menesio ir 10 dienu darbeli- puse savo sukneles
jetus, kad gražu
Aš tai dar net parodyti ką neturiu - dar tik pora savaičių narpulinu. O prisėst dažnai neina, tai ir darbas taip baisiai nejuda priekin
Ale kaupsiuosi ir dirbsiu toliau
Bus nuostabi suknelė
o jeeeetus kiek cia darbo ideta
grazu nerealiai...jau suknele kokio fainumo bus tai katu katu! Bet as tokiam zygdarbiui nesirysiu tikriausiai niekad...ne mano nervams cia!
JPE labai grazu o kaip cia jungta? brydemis? labai plonos
A jazau kiek darbo Bet gi užtai koks grožis Super
QUOTE(La Perla @ 2012 02 05, 16:47)
JPE labai grazu o kaip cia jungta? brydemis? labai plonos
ACIU visoms , taip jungiu brydemis nes kitaip nemoku , o del siuliuko plonumo, tai is tiesu manau, kad dar graziau butu is vieno siuliuko, cia is 2, o pats nerimo siulas susideda is 3... Visaip bandziau kol nusprendziau, bet dabar suprantu, kad galetu buti ploniau- ka darysi, zinosiu kita karta
QUOTE(JPE @ 2012 02 05, 17:03)
ACIU visoms , taip jungiu brydemis nes kitaip nemoku , o del siuliuko plonumo, tai is tiesu manau, kad dar graziau butu is vieno siuliuko, cia is 2, o pats nerimo siulas susideda is 3... Visaip bandziau kol nusprendziau, bet dabar suprantu, kad galetu buti ploniau- ka darysi, zinosiu kita karta
saunuole, ziuriu ir detales visos vezlio zingsniu apnertos...
labai kruopštu ir gražu
ir labai greitai-man taip neišeina...ir iš viso žiemą prie airiukų dirbt neišeina,norisi kažko minkšto ir šilto...