Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Sveikos visos auksarankės darbštuolėlės smile.gif
žiūriu į visų darbelius ir negaliu atsistebėti kokių čia grožių pilna smile.gif
kreipiuosi į visas su prašymu patarti 4u.gif mezgu pleduką savo būsimam leliukui ir sugalvojau prikabinti nunertų gėlyčių, tai prašau patarkit kokiu būdu "prikabinti" tas gėlytes kad paskui skalbiant pleduką jos nenusiraitytų ir pan 4u.gif
ačiū visoms iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasta @ 2012 01 21, 17:14)
Sveikos visos auksarankės darbštuolėlės  smile.gif
žiūriu į visų darbelius ir negaliu atsistebėti kokių čia grožių pilna  smile.gif
kreipiuosi į visas su prašymu patarti  4u.gif mezgu pleduką savo būsimam leliukui ir sugalvojau prikabinti nunertų gėlyčių, tai prašau patarkit kokiu būdu "prikabinti" tas gėlytes kad paskui skalbiant pleduką jos nenusiraitytų ir pan  4u.gif
ačiū visoms iš anksto  4u.gif

labukas, as kai dariau pleduka irgi dejau gelytes, bet jas tvirtinau su mazais ziogeliais ir veliau pries skalbiant jas nuemiau ax.gif tiesa pas mane ne nertos buvo, o veltos gelytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasta @ 2012 01 21, 16:14)
Sveikos visos auksarankės darbštuolėlės  smile.gif
žiūriu į visų darbelius ir negaliu atsistebėti kokių čia grožių pilna  smile.gif
kreipiuosi į visas su prašymu patarti  4u.gif mezgu pleduką savo būsimam leliukui ir sugalvojau prikabinti nunertų gėlyčių, tai prašau patarkit kokiu būdu "prikabinti" tas gėlytes kad paskui skalbiant pleduką jos nenusiraitytų ir pan  4u.gif
ačiū visoms iš anksto  4u.gif

Stai mano gaminti tasiukai- kiekvienos gelytes ziedlapiuka po viena ar kelis kartus siuliuku prikabinau (to tikrai nesimato) blush2.gif , plaunasi ir nesiraito, aisku, siek tiek palyginu visada..., manyciau dar svarbutai is kokiu siulu Jus tas gelytes darysite g.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=surmute,2012 01 06, 16:48]
[quote=Liorka,2011 07 29, 01:53]
user posted image

SVEIKUTES,NOREJAU PAKLAUSTI GAL ZINOTE,TIKSLIA SCHEMA KAIP SITA GROZYBE NERTI doh.gif
[/quote]

http://www.liveinter.../post193835863/
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2012 01 22, 12:57)

Užrakinta verysad.gif
Atsakyti
labai dėkui atsakiusioms 4u.gif
belieka pasiraitoti rankoves ir kibti į darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2012 01 22, 15:24)
Užrakinta  verysad.gif

Kairėje raudona bokas, ten spaudžiate "airiški nėriniai" ir grožitės, grožitės, grožitės...
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2012 01 22, 11:57)
//www.liveinternet.ru/users/liepa_osinka/post193835863/[/url]

sitam puslapiuke isvis praziurejau akis. Nerealus lobynas.
Atsakyti
sveikos auksarankes 4u.gif
norejau paklaust kokius siuliukus patartumet nusipirkt... nuriu pabandyt "kazka"
tokio nuostabaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2012 01 24, 16:22)
sveikos auksarankes  4u.gif
norejau paklaust kokius siuliukus patartumet nusipirkt... nuriu pabandyt "kazka"
tokio nuostabaus  blush2.gif

As savo neriniams labai pamegau Hakelgarn 20 siuliukus (On line serija) is Casa Lanos parduotuves. Tiesa, jie brangoki, bet labai nuostabiai neriasi, yra ploni, 100proc.medvilne, beje labai gerai ir nesiojasi...., savo meile siems siulams teisinu tuo-kad mano darbas, kuriam skiriu maziausiai 3 menesius yra vertas geru ir patikimu siulu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 01 25, 13:56)
As savo neriniams labai pamegau Hakelgarn 20 siuliukus (On line serija) is Casa Lanos parduotuves. Tiesa, jie brangoki, bet labai nuostabiai neriasi, yra ploni, 100proc.medvilne, beje labai gerai ir nesiojasi...., savo meile siems siulams teisinu tuo-kad mano darbas, kuriam skiriu maziausiai 3 menesius yra vertas geru ir patikimu siulu smile.gif smile.gif

drinks_cheers.gif Aš ir šiuos pirkau - labai smagiai neriasi smile.gif Dėl nešiojimo nežinau, nes dar iki darbelio pabaigos labai daug liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 01 25, 13:02)
drinks_cheers.gif  Aš ir šiuos pirkau - labai smagiai neriasi  smile.gif  Dėl nešiojimo nežinau, nes dar iki darbelio pabaigos labai daug liko  biggrin.gif

Ir man......., nors ne- dar tik menesiukas praejo- o as JAU IPUSEJAU savo suknyte- tiesiog pasitaike geras laikas- vyresnele maziau serga thumbup.gif , maziukas ilgiau pamiega wub.gif .....Parodysiu Jums kokia diena savo darbo eiga ax.gif
Atsakyti