Sveikos visos auksarankės darbštuolėlės
žiūriu į visų darbelius ir negaliu atsistebėti kokių čia grožių pilna
kreipiuosi į visas su prašymu patarti mezgu pleduką savo būsimam leliukui ir sugalvojau prikabinti nunertų gėlyčių, tai prašau patarkit kokiu būdu "prikabinti" tas gėlytes kad paskui skalbiant pleduką jos nenusiraitytų ir pan
ačiū visoms iš anksto
QUOTE(kasta @ 2012 01 21, 17:14)
kreipiuosi į visas su prašymu patarti mezgu pleduką savo būsimam leliukui ir sugalvojau prikabinti nunertų gėlyčių, tai prašau patarkit kokiu būdu "prikabinti" tas gėlytes kad paskui skalbiant pleduką jos nenusiraitytų ir pan
ačiū visoms iš anksto
ačiū visoms iš anksto
labukas, as kai dariau pleduka irgi dejau gelytes, bet jas tvirtinau su mazais ziogeliais ir veliau pries skalbiant jas nuemiau tiesa pas mane ne nertos buvo, o veltos gelytes
QUOTE(kasta @ 2012 01 21, 16:14)
ačiū visoms iš anksto
ačiū visoms iš anksto
Stai mano gaminti tasiukai- kiekvienos gelytes ziedlapiuka po viena ar kelis kartus siuliuku prikabinau (to tikrai nesimato) , plaunasi ir nesiraito, aisku, siek tiek palyginu visada..., manyciau dar svarbutai is kokiu siulu Jus tas gelytes darysite
[quote=surmute,2012 01 06, 16:48]
[quote=Liorka,2011 07 29, 01:53]
SVEIKUTES,NOREJAU PAKLAUSTI GAL ZINOTE,TIKSLIA SCHEMA KAIP SITA GROZYBE NERTI
[/quote]
http://www.liveinter.../post193835863/
[quote=Liorka,2011 07 29, 01:53]
SVEIKUTES,NOREJAU PAKLAUSTI GAL ZINOTE,TIKSLIA SCHEMA KAIP SITA GROZYBE NERTI
[/quote]
http://www.liveinter.../post193835863/
QUOTE(liepa50 @ 2012 01 22, 12:57)
Užrakinta
QUOTE(Ramaškė @ 2012 01 22, 15:24)
Užrakinta
Kairėje raudona bokas, ten spaudžiate "airiški nėriniai" ir grožitės, grožitės, grožitės...
QUOTE(liepa50 @ 2012 01 22, 11:57)
//www.liveinternet.ru/users/liepa_osinka/post193835863/[/url]
sitam puslapiuke isvis praziurejau akis. Nerealus lobynas.
sveikos auksarankes
norejau paklaust kokius siuliukus patartumet nusipirkt... nuriu pabandyt "kazka"
tokio nuostabaus
norejau paklaust kokius siuliukus patartumet nusipirkt... nuriu pabandyt "kazka"
tokio nuostabaus
QUOTE(uudraa @ 2012 01 24, 16:22)
sveikos auksarankes
tokio nuostabaus
tokio nuostabaus
As savo neriniams labai pamegau Hakelgarn 20 siuliukus (On line serija) is Casa Lanos parduotuves. Tiesa, jie brangoki, bet labai nuostabiai neriasi, yra ploni, 100proc.medvilne, beje labai gerai ir nesiojasi...., savo meile siems siulams teisinu tuo-kad mano darbas, kuriam skiriu maziausiai 3 menesius yra vertas geru ir patikimu siulu
QUOTE(JPE @ 2012 01 25, 13:56)
As savo neriniams labai pamegau Hakelgarn 20 siuliukus (On line serija) is Casa Lanos parduotuves. Tiesa, jie brangoki, bet labai nuostabiai neriasi, yra ploni, 100proc.medvilne, beje labai gerai ir nesiojasi...., savo meile siems siulams teisinu tuo-kad mano darbas, kuriam skiriu maziausiai 3 menesius yra vertas geru ir patikimu siulu
Aš ir šiuos pirkau - labai smagiai neriasi Dėl nešiojimo nežinau, nes dar iki darbelio pabaigos labai daug liko
QUOTE(...little mary... @ 2012 01 25, 13:02)
Aš ir šiuos pirkau - labai smagiai neriasi Dėl nešiojimo nežinau, nes dar iki darbelio pabaigos labai daug liko
Ir man......., nors ne- dar tik menesiukas praejo- o as JAU IPUSEJAU savo suknyte- tiesiog pasitaike geras laikas- vyresnele maziau serga , maziukas ilgiau pamiega .....Parodysiu Jums kokia diena savo darbo eiga