Lace ačiū dar kartelį Aš airiškų nėrinių imuos retai,tai dabar jau nežinia kada vėl imsiuos-aš baisus krapštukas,lėtai man juda.Šitą transformerį daugiau nei dvi savaites nėriau O plonesnį siūliuką tinkliukui imu todėl kad man gražiau visas kaip tu sakei, gėlynas išsikelia,išryškėja.Tavo nėrinyje gėlytės ir lapeliai susilieja ir atrodo lygiai.Dieve,kaip aš nemoku rašyt Spręsti tau,bet aš tavo vietoj neardyčiau-tavasis variantas irgi laaabaaiii gražus Kitą kokį nėrinį pabandysi kitaip
QUOTE(netikėtai @ 2011 06 06, 09:11)
Lace ačiū dar kartelį Aš airiškų nėrinių imuos retai,tai dabar jau nežinia kada vėl imsiuos-aš baisus krapštukas,lėtai man juda.Šitą transformerį daugiau nei dvi savaites nėriau O plonesnį siūliuką tinkliukui imu todėl kad man gražiau visas kaip tu sakei, gėlynas išsikelia,išryškėja.Tavo nėrinyje gėlytės ir lapeliai susilieja ir atrodo lygiai.Dieve,kaip aš nemoku rašyt Spręsti tau,bet aš tavo vietoj neardyčiau-tavasis variantas irgi laaabaaiii gražus Kitą kokį nėrinį pabandysi kitaip
mano akim tai dvi savaitės - baisiai greitai Aš saviškę suknytę jau kokį mėnesį kankinu ir jaučiu, kad dar porą kankinsiu Bet mano galimybės dabar tokios - max 1-2 valandas per dieną galiu tam skirti
Man irgi gražiau, kai gėlynas išsikelia, išryškėja, vat todėl saviškiu nėriniu ir nesu iki galo patenkinta O dar kai pamačiau taviškį, tai visai uždepresavau. Neriu savo pagrandukei krikšto suknelę ir noriu, kad būtų tobula
Netikėtai, neparašei, kokio numerio vašeliais nėrei
QUOTE(Lace @ 2011 06 06, 11:20)
Man irgi gražiau, kai gėlynas išsikelia, išryškėja, vat todėl saviškiu nėriniu ir nesu iki galo patenkinta O dar kai pamačiau taviškį, tai visai uždepresavau. Neriu savo pagrandukei krikšto suknelę ir noriu, kad būtų tobula
nesimetyk. Tavo nerinys ir yra tobulas. tiesiog zinau is patirties kad kai dirbi dirbi galiausiai viskas atrodo negrazu ir negerai. Ir kitu darbai vis atrodo geresni... As suknutes virsutine dali neriau visa diena ir galiausiai ji man pasirode negrazi. tada padejau ir praejus dar vienai dienai ji pasirode pati graziausia is mano nertu.
taip kad dar karta kartoju: nerinys tobulas ir judek pirmyn
Lace vialnas-kokie gi tie vąšiukai Storasis 1,75mm,o plonasis 0,75 rodos taip.Gali būt kad storasis galėjo būt ir 2mm.Neprisimenu su kuriuo nėriau.Nežiūriu aš į tuos numerius,žiūriu kuris labiau siūlui tinka
Ir žinok aš pritariu La Perlai-nedurniuok ir neardyk.
Ir žinok aš pritariu La Perlai-nedurniuok ir neardyk.
La Perla, ačiū už padrąsinimą
giriu ir taviškę suknytę - man šita turbūt gražiausia iš taviškių Turbūt todėl, kad viršus kiauresnis, tai man kažkaip harmoningiau su apatine dalim dera Kiek laiko užtrunki brydes padaryti? Man kažkaip atrodo, kad brydėm dar ilgiau jungiasi, nei tinkleliu
giriu ir taviškę suknytę - man šita turbūt gražiausia iš taviškių Turbūt todėl, kad viršus kiauresnis, tai man kažkaip harmoningiau su apatine dalim dera Kiek laiko užtrunki brydes padaryti? Man kažkaip atrodo, kad brydėm dar ilgiau jungiasi, nei tinkleliu
QUOTE(Lace @ 2011 06 06, 12:42)
La Perla, ačiū už padrąsinimą
ner uz ka, vis skaiciau ka rasai ir kelis kartus vis atsivertusi ziurejau tavo nerini, na nerandu prie ko prikibti todel ir parasiau, tai netgi ne padrasinimas o garsiai issakyta tiesa man brydemis lengviau jungti nei tinkleliu gal todel kad jau daug esu dariusi visko brydemis, bet siaip visai suknutei uztrunku apie dvi savaites. Ir bent siuo metu man tinklelis graziau uz brydes, o tavo suknute is viso bus tobula, jei kaip ir rasei viskas bus jungta tinkleliu o apacia brydemis. Bandysiu ir as kazkada toki varianta
Beje musu nuomones sutampa, man si irgi graziausia, tiesiog as neriu pagal uzsakymus ir ne visada klientes leidzia pasireiksti... visos nori vienodos suknutes ir viskas, o man norisi visu skirtingu...
Užėjau, grožių pažiūrėjau ir širdis atsigavo, įkvėpimo pasisėmiau, eisiu kelias "brydes" padarysiu. Be galo gražu man airiški nėriniai, tai nors kelias detales dukros suknytei sugalvojau įdėt...
QUOTE(dailele @ 2011 06 06, 13:13)
Užėjau, grožių pažiūrėjau ir širdis atsigavo, įkvėpimo pasisėmiau, eisiu kelias "brydes" padarysiu. Be galo gražu man airiški nėriniai, tai nors kelias detales dukros suknytei sugalvojau įdėt...
lauksim pasirodymo
Olaiva, ku-ku koks progresas?
Aš apsiraminau su plonesniu tinkleliu Pabandžiau ir nepamačiau akivaizdžiai geresnio rezultato Aš ir taip tinkliuką dabar neriu su 0.75 vašeliu, tai jei dar siūlą paploninsiu, tai iš viso nežinau, ką reiks daryti Žodžiu, šitą suknelę neriu toliau kaip buvau užmanius iš pat pradžių
Aš apsiraminau su plonesniu tinkleliu Pabandžiau ir nepamačiau akivaizdžiai geresnio rezultato Aš ir taip tinkliuką dabar neriu su 0.75 vašeliu, tai jei dar siūlą paploninsiu, tai iš viso nežinau, ką reiks daryti Žodžiu, šitą suknelę neriu toliau kaip buvau užmanius iš pat pradžių
QUOTE(Lace @ 2011 06 07, 15:13)
Olaiva, ku-ku koks progresas?
Olaiva savaitei airiskus nerinius i maisiuka pasidejo,nes per sia savaite truks plys turiu nusinerti paprasta suknele.tai vat nuo virsaus as jau liemeni kabliuoju kita. bet kita savaite jau vel airinsiu.tikiuosi labai nuo jusu groziu neatsiliksiu
la perla,labai grazi panelytes suknyte
ir netiketai smulkumelis,grazumelis
QUOTE(netikėtai @ 2011 06 03, 11:12)
o jus cia sumastet pati ar kas padejo...nerealu.....