Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Lotari @ 2011 11 14, 19:24)

savęs įtikinėjimu prasideda kiekviena diena, na jau siūlus turiu, vašelius irgi na tikiuosi ryt jau pradėsiu

thumbup.gif
aš tik po naujų planuoju pradėt, sakau, per psuę metų vis gal spėsiu karsta.gif O dabar atidirbinėju rankų miklumą šiaip niekniekiams namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2011 11 16, 22:09)
Stai manoji suknele

user posted image

wub.gif apsiseilėjau vėl bigsmile.gif kiek laiko darėte ?
Atsakyti
ACIU mergaites uz pagyras smile.gif
Lotari zinok tiksliai nepamenu per kiek laiko padariau as ja doh.gif ,kazkur gal 3savaites
Atsakyti
tai kazkas truputi panasaus i airiskus nerinius, tik panaudota labai originaliai
user posted image
o gal tai labiau nerta servetele???? g.gif
user posted image
Atsakyti
as tai toki svarkeli radau..nzn ar pataikiau i tema..labai grazus man jis wub.gif
user posted image

Atsakyti
man taip pat šis švarkelis labai gražus, vasarą netgi stengiausi jį nusinerti, visas detales turiu, bet iškilo problemų su šonų apskritimais ir ties tuom mano nėrimas baigėsi. gal į pavasarį vėl prie jo ngrįšiu smile.gif štai čia yra praktiškai visi paveiksliukai reikalingi jo nėrimui :

http://dolinairina.g...ature=topscroll

dešinėje pusėje galite pasirinkti norimą paveiksliuką, daug ten jų yra smile.gif
Atsakyti
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
vis neprisiruosiau ikelti savo vasara nertos sukneles , kad matytusi is arciau. aisku, cia irgi nera superinis vaizdas, bet vistiek matosi geriau, nei senesneje foto blush2.gif
Atsakyti
Vien pažiūrėjus man kūnas pagaugais nuėjo, ale... aš stipri, aš galiu didis.gif lotuliukas.gif
Labai graži suknytė. Labai.

Tiesa, vat mane domina keli dalykėliai - jei noriu pamušaliuko po suknele, geriausia būtų apykaklę, rankovytės išnerti kelias eiles paprastais stulpeliais? Kad būtų kaip prisiūti? Ir kaip nugarytėje? Juk į ją reikia kažkaip įlysti, vadinas, reikia palikti vietos užtrauktukui ar sagutėms? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 11 23, 10:53)
Vien pažiūrėjus man kūnas pagaugais nuėjo, ale... aš stipri, aš galiu didis.gif  lotuliukas.gif 
Labai graži suknytė. Labai.

Tiesa, vat mane domina keli dalykėliai - jei noriu pamušaliuko po suknele, geriausia būtų apykaklę, rankovytės išnerti kelias eiles  paprastais stulpeliais? Kad būtų kaip prisiūti? Ir kaip nugarytėje? Juk į ją reikia kažkaip įlysti, vadinas, reikia palikti vietos užtrauktukui ar sagutėms? mastau.gif

na taip, jei suknele bus siaura, reikia vietos uztrauktukui ar sagoms. nezinau kaip kitos merginos daro, bet as pamusala apmecios overloku tiesiog prineriu prie pagrindo jei virsus be rankoviu, o jei yra rankoves, tiesiog siuvu atskirai pamusala, tada rengiesi atskirai smile.gif
sau sita suknele kaip dariausi tai pamusala dejau tik nuo juosmens kaip pasijoni
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2011 11 23, 11:25)
irgi nera superinis vaizdas, bet vistiek matosi geriau, nei senesneje foto blush2.gif

Kokie čia siūlai ir kiek maždaug detalių reikėjo? Nes matosi kad jungiamųjų pynučių minimaliai, o viskas iš detalių.
Kiek laiko mezgėte šį grožį?
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2011 11 23, 11:55)
na taip, jei suknele bus siaura, reikia vietos uztrauktukui ar sagoms. nezinau kaip kitos merginos daro, bet as pamusala apmecios overloku tiesiog prineriu prie pagrindo jei virsus be rankoviu, o jei yra rankoves, tiesiog siuvu atskirai pamusala, tada rengiesi atskirai smile.gif
sau sita suknele kaip dariausi tai pamusala dejau tik nuo juosmens kaip pasijoni

ačiū, turėsiu omeny aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 11 23, 12:12)
Kokie čia siūlai ir kiek maždaug detalių reikėjo? Nes matosi kad jungiamųjų pynučių minimaliai, o viskas iš detalių.
Kiek laiko mezgėte šį grožį?

neriau is maxi dvieju rusiu melanziniu siulu, o tie rausvi yarn art Tulip. is viso sunaudojau apie 500 gramu, nes suknele nera ilga, vienas sonas auksciau keliu, o kitas nusmaileja ir ilgeja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(...little mary... @ 2011 11 23, 12:21)
ačiū, turėsiu omeny aciuks.gif

prasom,tik nezinau ar labai aiskiai parasiau...man daug lengviau parodyti nei rastu aiskinti biggrin.gif
Atsakyti