[quote=axioma,2011 11 14, 18:30]
na kadangi tema atsigavo tai parankiojau turputį grožybių, tikiuosi nesikartos
Mergaites, Jus nuostabios imeskite daugiau, man nebereikes ieskoti . Noreciau nusinerti sunelio krikstynoms paprasta, siaura iki keliuku suknyte. Padekite man, nes didzioji dalis vestuvines , arba kaip as sakau "rusiskos"- vis nerandu tokios kokios ieskau
[quote=JPE,2011 11 14, 21:43]
Mergaites, Jus nuostabios imeskite daugiau, man nebereikes ieskoti . Noreciau nusinerti sunelio krikstynoms paprasta, siaura iki keliuku suknyte. Padekite man, nes didzioji dalis vestuvines , arba kaip as sakau "rusiskos"- vis nerandu tokios kokios ieskau
[/quote]
Siulyciau susirasti patinkancius motyvus ir juos jungti, taip susikursite unikalia jums tinkancia, patinkancia vienetine suknele
[/quote]
Siulyciau susirasti patinkancius motyvus ir juos jungti, taip susikursite unikalia jums tinkancia, patinkancia vienetine suknele
QUOTE(IngridaGal @ 2011 11 14, 22:22)
ir daugiau niekas tokios netures
QUOTE(perle70 @ 2011 11 11, 15:22)
gal bandyk tokius, kuriu i 100 gramu ieina apie 500 metru, labai neblogai gaunasi is YarnArt TULIP siulu, jie turi silko blizgesi. Saunus sumanymas, porai menesiu uzsiemima turesi, spaudziu ranka ir linkiu kad darbas eitu sklandziai
pasiūlymas gal nelabai, ten gryna viskozė. labai daug vargo su galiukų pakavojimu, negana to kad slysta bet ir spūra labai. esu motyvinus jais tai vargo vakarienė, summer irgi ne kaifas.
QUOTE(meskute231 @ 2011 11 15, 15:25)
pasiūlymas gal nelabai, ten gryna viskozė. labai daug vargo su galiukų pakavojimu, negana to kad slysta bet ir spūra labai. esu motyvinus jais tai vargo vakarienė, summer irgi ne kaifas.
nuspirkau , žiūrėsim, na bus ką tik prasidėjęs pavasaris tai gal labai neperkaisiu. tik išgądinot su tuo galiukų paslėpimu
QUOTE(Lotari @ 2011 11 15, 22:17)
nuspirkau , žiūrėsim, na bus ką tik prasidėjęs pavasaris tai gal labai neperkaisiu. tik išgądinot su tuo galiukų paslėpimu
tiesiog nunerus motyva reiketu pasilikti ilgesni siulo gala, o paskui ji inerti pagal rasta, galima klijais truputuka patepti. as kaip neriau suknele buvo to vargo, bet isivaziavus ir matant rezultata supranti, kad visas vargas ne veltui.
YANART TULIP siulai yra 100 procentine mikrofibra, o tiksliau poliesteris.Mikrofibros plaušų galima pagaminti tam tikrų technologinių procesų metu skaidant bet kurį natūralų (medvilnė), dirbtinį (viskozė, celiuliozės acetatas ir kt.) arba sintetinį (polipropilenas, poliesteris, poliamidas ir t.t.) pluoštą.
QUOTE(perle70 @ 2011 11 16, 12:04)
YANART TULIP siulai yra 100 procentine mikrofibra, o tiksliau poliesteris.Mikrofibros plaušų galima pagaminti tam tikrų technologinių procesų metu skaidant bet kurį natūralų (medvilnė), dirbtinį (viskozė, celiuliozės acetatas ir kt.) arba sintetinį (polipropilenas, poliesteris, poliamidas ir t.t.) pluoštą.
pasisakysiu po kelių metelių nes dar tik pradėjau studijuot tekstilę
bet kažkaip manau kad jau airiški nėriniai krapštalas o dar atskira melodija su galiukų paslėpimu, tai tik mano nuomonė, nesirinkčiau šio siūliuko, nors pritariu kad puošnus
beje kai kurios spalvos dažo teko susidurt su auksine chaki ir samana-dažė. geltona juoda pilkšva salotinė kūno - nedažė. atsargiai mergytės. gaila paskui būna darbo. čia šiaip perspėju
QUOTE(meskute231 @ 2011 11 16, 17:40)
pasisakysiu po kelių metelių nes dar tik pradėjau studijuot tekstilę
bet kažkaip manau kad jau airiški nėriniai krapštalas o dar atskira melodija su galiukų paslėpimu, tai tik mano nuomonė, nesirinkčiau šio siūliuko, nors pritariu kad puošnus
beje kai kurios spalvos dažo teko susidurt su auksine chaki ir samana-dažė. geltona juoda pilkšva salotinė kūno - nedažė. atsargiai mergytės. gaila paskui būna darbo. čia šiaip perspėju
Sveikutes,
as neriau is Tulipo sau suknele(ir dar ilga)
siulai labai graziai ir prabangiai atrodo,bet gaminys gaunasi nekoks,slysta visas nerinys i apacia.Kiek standikliu buvo isbandyta,beveik nei vienam nepasidave.Paskui seip ne taip as ja susitvarkiau.Is ju nert butu geriau bliuskute trumpa arba sijoneli,na airiska nepatarciau as taip pat
Stai manoji suknele
Norwa,koks grožis suknytė
[quote=norwa,2011 11 16, 23:09]
Sveikutes,
siulai labai graziai ir prabangiai atrodo,bet gaminys gaunasi nekoks,slysta visas nerinys i apacia.Kiek standikliu buvo isbandyta,beveik nei vienam nepasidave.Paskui seip ne taip as ja susitvarkiau.Is ju nert butu geriau bliuskute trumpa arba sijoneli,na airiska nepatarciau as taip pat
Stai manoji suknele
Norva, be galo daili suknele
Sveikutes,
Stai manoji suknele
Norva, be galo daili suknele
Labas rytas, šiandien LietuvosRyte patalpintos J.Statkevičiaus naujos kolekcijos nuotraukos ( išties įspūdingi grožiai pas jį šį kartą), kelis variantus galėtume prisitaikyti ir sau. Čia kaip suprantu yra Briugės nėriniai ( nėrinių pynimas, labai įdomu kas juos jam darė, nes neatrodo, kad medžiaga kirpta), bet su plonais siūliukais ir smulkiu vąšeliu įmanoma tokius imituoti. Va, kaiptik ant pavasario- vasaros ir suspėtume susikurpti kažką labai madingo ir prabangaus