Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Lotari @ 2011 11 11, 16:00)
o yra kažkoks rekomenduojamas storumas. noriu pasidaryti vestuvinę suknutę  ax.gif  bandyčiau šokti aukščiau bambos ir gal pavyks kas nors panašaus user posted image

ale vat - nors ne aš viena tokia kvaila esu thumbup.gif
thumbup.gif sveikinu su pasiryžimu - aš kiekvieną dieną save įtikinėju, kad man pavyks lotuliukas.gif

QUOTE(perle70 @ 2011 11 11, 16:22)
gal bandyk tokius, kuriu i 100 gramu ieina apie 500 metru, labai neblogai gaunasi is YarnArt TULIP siulu, jie turi silko blizgesi. Saunus sumanymas, porai menesiu uzsiemima turesi, spaudziu ranka ir linkiu kad darbas eitu sklandziai 4u.gif  smile.gif
................
kazkada buvau radusi sita vestuvine suknele, net nezinau kas jos autore(gal nesupyks, kad pasinaudojau), ji berods nerta Maxi siulais

žinok, sau labai panašiai sugalvojau blink.gif biggrin.gif dabar jau matau, kad atrodys labai gražiai ax.gif
Atsakyti
Lorati, ...little mary... jus abi saunuoles, airiskas nerimas liga, ale tooookia maloni mirksiukas.gif
o va tokia buvo mano suknele- pusiau nerta, pusiau siuta ax.gif
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Atsakyti
Perle70, puiki suknelė. Gal yra nuotrauka, kur neslepia medis?
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 11 11, 17:22)
ale vat - nors ne aš viena tokia kvaila esu  thumbup.gif
thumbup.gif  sveikinu su pasiryžimu - aš kiekvieną dieną save įtikinėju, kad man pavyks  lotuliukas.gif

po 10 metu santuokos jauciuosi mazumele isprotejusi del MB wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2011 11 11, 20:56)
Perle70, puiki suknelė. Gal yra nuotrauka, kur neslepia medis?

paieskosiu, ir jei surasiu, ikelsiu kokia biggrin.gif
Atsakyti
Perla70, o kiek maždaug reikia siūlų ilgai suknelei ?
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 11 13, 15:55)
Perla70, o kiek maždaug reikia siūlų ilgai suknelei ?

priklausomai nuo rasto tankumo ir siulu storio, gali svyruoti nuo 600 iki 800 gramu, Maxi siulu iseina apie 700g ilgai suknelei
Atsakyti
siuo adresu daugybe rusisku Duplet zurnalu apie airiska nerima, su pavyzdziais,schemomis...gal ir kartojuosi, gal sita nuoroda jau paskelbta...bet tikiuosi kad niekas nesibars 4u.gif

http://rukodelka_ru/...
Atsakyti
perle70 ACIU ACIU ACIU smile.gif, nesvarbu, kad daugelis matyta, bet viskas vienoje vietoje thumbup.gif
dabar mastau apie nerta suknele, tai labai rimtai uzsiimu paieskomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 11 14, 14:55)
perle70 ACIU ACIU ACIU smile.gif, nesvarbu, kad daugelis matyta, bet viskas vienoje vietoje  thumbup.gif
dabar mastau apie nerta suknele, tai labai rimtai uzsiimu paieskomis smile.gif

nera uz ka JPE, sekmes paieskose thumbup.gif
Atsakyti
na kadangi tema atsigavo tai parankiojau turputį grožybių, tikiuosi nesikartos smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

šios paskutiniės dvi tai ne airiškas nėrimas, bet tokiu būdu įmanoma išgauti kažką labai panašaus, jau kurpiu mintį kairiosios tema cool.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2011 11 14, 17:30)

šios paskutiniės dvi tai ne airiškas nėrimas, bet tokiu būdu įmanoma išgauti kažką labai panašaus, jau kurpiu mintį kairiosios tema  cool.gif

ir mano mintys ties panašia sukasi, žiūrėsi kas gausis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(...little mary... @ 2011 11 11, 17:22)
ale vat - nors ne aš viena tokia kvaila esu  thumbup.gif
thumbup.gif  sveikinu su pasiryžimu - aš kiekvieną dieną save įtikinėju, kad man pavyks  lotuliukas.gif
žinok, sau labai panašiai sugalvojau  blink.gif  biggrin.gif dabar jau matau, kad atrodys labai gražiai  ax.gif

savęs įtikinėjimu prasideda kiekviena diena, na jau siūlus turiu, vašelius irgi na tikiuosi ryt jau pradėsiu
Atsakyti