Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Eneja @ 2011 11 10, 15:15)
Perle70, kur tu radai tas foto katės ir šunų, nu šakės vaizdelis, griūk negyvas lotuliukas.gif Iš pradžių galvojau, kad čia kokie žaislai apnerti, o pasirodo čia gyvi jie, nu geras lotuliukas.gif

Eneja, cia skulpturos apnertos, gal kokios medines...bet vistiek akis traukia, labai jau meniskai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 03, 14:27)
Na o mes jau šeštadienį atbuvom savo gražiąją šventę  ax.gif Pasirodysiu kaip dukrytė papuošė mano darytą krikšto rūbą  mirksiukas.gif

wow , apakau blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,užsikrečiau ir aš airišku nerimu ir jau pabaigiau pirmą darbelį.rezultatuvisai patenkinta.Nezžinau kaip nuotraukas čia įkelti, galėčiau parodyti.
Atsakyti
o kokie siūlai tinkamiausi airiškiems nėrinukams, storesni ?
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 11 11, 14:39)
o kokie siūlai tinkamiausi airiškiems nėrinukams, storesni ?

praktiskai visi tinkami, priklauso nuo pasirinkto modeliuko. as siuo metu neriu alyvini boleruka is mocheros ir medvilnes...maisyta.
kuo plonesnius siuliukus pasirinksi, tuo labiau tavo gaminys bus panasus i gifiurinius nerinius.
Papildyta:
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2011 11 11, 13:59)
praktiskai visi tinkami, priklauso nuo pasirinkto modeliuko. as siuo metu neriu alyvini boleruka is mocheros ir medvilnes...maisyta.
kuo plonesnius siuliukus pasirinksi, tuo labiau tavo gaminys bus panasus i gifiurinius nerinius.

o jei tokie kaip irisiniai, servetėlėms balti, turkiški kaškokie Altinbasak 50 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 11 11, 15:16)
o jei tokie kaip irisiniai, servetėlėms balti, turkiški kaškokie Altinbasak  50  g.gif

manau, kad tiks ax.gif
man asmeniskai labai patinka nerti is Maxi arba Daphne siuliuku.... ai, kokie papuola po ranka, tokius ir sumazgalioju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2011 11 11, 14:22)
manau, kad tiks ax.gif
man asmeniskai labai patinka nerti is Maxi arba Daphne siuliuku.... ai, kokie papuola po ranka, tokius ir sumazgalioju biggrin.gif

o yra kažkoks rekomenduojamas storumas. noriu pasidaryti vestuvinę suknutę ax.gif bandyčiau šokti aukščiau bambos ir gal pavyks kas nors panašaus user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 11 lapkričio 2011 - 15:03
QUOTE(Lotari @ 2011 11 11, 16:00)
o yra kažkoks rekomenduojamas storumas. noriu pasidaryti vestuvinę suknutę  ax.gif  bandyčiau šokti aukščiau bambos ir gal pavyks kas nors panašaus user posted image

gal bandyk tokius, kuriu i 100 gramu ieina apie 500 metru, labai neblogai gaunasi is YarnArt TULIP siulu, jie turi silko blizgesi. Saunus sumanymas, porai menesiu uzsiemima turesi, spaudziu ranka ir linkiu kad darbas eitu sklandziai 4u.gif smile.gif
Papildyta:
kazkada buvau radusi sita vestuvine suknele, net nezinau kas jos autore(gal nesupyks, kad pasinaudojau), ji berods nerta Maxi siulais
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2011 11 11, 15:14)
gal bandyk tokius, kuriu i 100 gramu ieina apie 500 metru, labai neblogai gaunasi is YarnArt TULIP siulu, jie turi silko blizgesi. Saunus sumanymas, porai menesiu uzsiemima turesi, spaudziu ranka ir linkiu kad darbas eitu sklandziai 4u.gif  smile.gif

tikiuosi bent kažkas panašaus gausis, labai norisi kažko išskirtinio apsirengti vestuvių pakartojimui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(perle70 @ 2011 11 11, 15:22)
kazkada buvau radusi sita vestuvine suknele, net nezinau kas jos autore(gal nesupyks, kad pasinaudojau), ji berods nerta Maxi siulais

vajetus, reik seilinuko, seilės net burnoje susikaupė wub.gif oho thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 11 11, 16:22)
tikiuosi bent kažkas panašaus gausis, labai norisi kažko išskirtinio apsirengti vestuvių pakartojimui  ax.gif

pavyks, ko gali nepavykti....busi nepakartojama, vyras akiu neatitrauks wub.gif
Papildyta:
QUOTE(perle70 @ 2011 11 11, 16:25)
pavyks, ko gali nepavykti....busi nepakartojama, vyras akiu neatitrauks wub.gif

mes sia vasara su vyru irgi santykius tvirtinom, sliuba pagaliau paemem (senukai biggrin.gif ), neriausi sau suknele, vos spejau pasibaigti sventes isvakarese
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 10, 15:35)
Eneja, kas cia tau gyvi?  blink.gif  tengi statuleles ar as visai kvankt  blink.gif

Nu rimtai jau man kvankt, aš rimtai pagalvojau kad jie gyvi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti