Sveikos auksarankes, noriu Jums parodyti nauja savo darbeli- rudenini sijonuka. Tiesa, foto nelabai iseina- labai jau jis juodas , bet norejau, kad atrodytu "siltas" .
Siulai 100proc. medvilne, gamybos stilius- airiski neriniai, vaselis- 0.75, jungta- brydemis, pasijonis- storas trikotazas, gamybos laikas- apie 3men (po 1-1.5val. per diena, kol mazyliai miega pietu )
o cia ikvepimo saltinis jau pradedu mastyti apie svarkeli. Gal kuri turite rastelio ideju??
Siulai 100proc. medvilne, gamybos stilius- airiski neriniai, vaselis- 0.75, jungta- brydemis, pasijonis- storas trikotazas, gamybos laikas- apie 3men (po 1-1.5val. per diena, kol mazyliai miega pietu )
o cia ikvepimo saltinis jau pradedu mastyti apie svarkeli. Gal kuri turite rastelio ideju??
QUOTE(JPE @ 2011 09 30, 13:38)
Sveikos auksarankes, noriu Jums parodyti nauja savo darbeli- rudenini sijonuka. Tiesa, foto nelabai iseina- labai jau jis juodas , bet norejau, kad atrodytu "siltas" .
Dieviska
QUOTE(JPE @ 2011 09 30, 14:38)
Ilgai gamintas, bet vertas kiekvienos prie jo praleistos minutės
Nuostabus!
Kai prisižiūriu tokių grožių, pasijaučiu su savo planuojama suknele kaip varlė po lietsargiu
Laba labai labai gražu
Laba labai labai gražu
Kaip gražu !
Pavydžiu baltai !
Pavydžiu baltai !
Labai gražu
kokie gražūs sijonukai
Ateinu patarimo.Ar yra kuriai teke nerti angeliukus ir jungti juos airiska technika,o paskui is to gaminti suknyte/
QUOTE(studija @ 2011 10 02, 20:03)
Ateinu patarimo.Ar yra kuriai teke nerti angeliukus ir jungti juos airiska technika,o paskui is to gaminti suknyte/
Nėra tekę, bet man atrodo, kad jokio didelio skirtumo nėra, ar jungti gėlytes, ar lapelius, drugelius ar angelėlius. Svarbu pačio angelėlio schemą susirasti - o aš tokios tai nesu mačiusi
Na o mes jau šeštadienį atbuvom savo gražiąją šventę Pasirodysiu kaip dukrytė papuošė mano darytą krikšto rūbą
NUOSTABI SUKNYTE IR MERGYTE
QUOTE(Lace @ 2011 10 03, 16:27)
Na o mes jau šeštadienį atbuvom savo gražiąją šventę Pasirodysiu kaip dukrytė papuošė mano darytą krikšto rūbą
Tikra dama
Suolai bažnyčioje aukščiausi sustatyti, gerai, kad mamytė nepatingėjo ir suknelės nenusiaurino