Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

merginos imeskit ir čia randamų grožybiu akelėms paganyt. gal kažka aptarsim. nes darbų "milijonai" nėra kada naršyt interneto platybėse.
Atsakyti
Sveikos auksarankes, noriu Jums parodyti nauja savo darbeli- rudenini sijonuka. Tiesa, foto nelabai iseina- labai jau jis juodas smile.gif, bet norejau, kad atrodytu "siltas" smile.gif.
Siulai 100proc. medvilne, gamybos stilius- airiski neriniai, vaselis- 0.75, jungta- brydemis, pasijonis- storas trikotazas, gamybos laikas- apie 3men (po 1-1.5val. per diena, kol mazyliai miega pietu smile.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o cia ikvepimo saltinis smile.gif jau pradedu mastyti apie svarkeli. Gal kuri turite rastelio ideju??
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 09 30, 13:38)
Sveikos auksarankes, noriu Jums parodyti nauja savo darbeli- rudenini sijonuka. Tiesa, foto nelabai iseina- labai jau jis juodas smile.gif, bet norejau, kad atrodytu "siltas" smile.gif.

Dieviska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 09 30, 14:38)
Siulai 100proc. medvilne, gamybos stilius- airiski neriniai, vaselis- 0.75, jungta- brydemis, pasijonis- storas trikotazas, gamybos laikas- apie 3men (po 1-1.5val. per diena, kol mazyliai miega pietu smile.gif )

Ilgai gamintas, bet vertas kiekvienos prie jo praleistos minutės wub.gif
Nuostabus!
Atsakyti
Kai prisižiūriu tokių grožių, pasijaučiu su savo planuojama suknele kaip varlė po lietsargiu doh.gif lotuliukas.gif
Laba labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gražu ! thumbup.gif
Pavydžiu baltai ! mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif
Atsakyti
kokie gražūs sijonukai bigsmile.gif
Atsakyti
Ateinu patarimo.Ar yra kuriai teke nerti angeliukus ir jungti juos airiska technika,o paskui is to gaminti suknyte/
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 10 02, 20:03)
Ateinu patarimo.Ar yra kuriai teke nerti angeliukus ir jungti juos airiska technika,o paskui is to gaminti suknyte/

Nėra tekę, bet man atrodo, kad jokio didelio skirtumo nėra, ar jungti gėlytes, ar lapelius, drugelius ar angelėlius. unsure.gif Svarbu pačio angelėlio schemą susirasti - o aš tokios tai nesu mačiusi schmoll.gif

Na o mes jau šeštadienį atbuvom savo gražiąją šventę ax.gif Pasirodysiu kaip dukrytė papuošė mano darytą krikšto rūbą mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
NUOSTABI SUKNYTE IR MERGYTE smile.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 03, 16:27)
Na o mes jau šeštadienį atbuvom savo gražiąją šventę  ax.gif Pasirodysiu kaip dukrytė papuošė mano darytą krikšto rūbą  mirksiukas.gif

Tikra dama wub.gif
Suolai bažnyčioje aukščiausi sustatyti, gerai, kad mamytė nepatingėjo ir suknelės nenusiaurino thumbup.gif
Atsakyti