Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(dailele @ 2011 09 22, 13:48)
Ups  blush2.gif vardo ir nepaskaičiau. Tikrai nemergaitiškas  lotuliukas.gif
Bet rankdarbio tai nemenkina. 4u.gif

hihihi.gif nieko tokio mirksiukas.gif as irgi nedaziuriu daug kur ir paskui tenka raudonuoti doh.gif lotuliukas.gif
jau nufotkinau pamatysite kur klaidos yra tikrai reikia labai taisyti, tuoj perkelsiu i pc fotkes smile.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
gerai, kad dar siulus neuztaisiau visiskai, kai pamaciau, kad reiks ardyt aplink kur neriau vezio zingsni tai db teks ardyti ir danerti ir kai kur sujungimus pataisyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inusiukas15: 22 rugsėjo 2011 - 13:09
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 09 22, 15:08)
jau nufotkinau pamatysite kur klaidos yra tikrai reikia labai taisyti, tuoj perkelsiu i pc fotkes  smile.gif
gerai, kad dar siulus neuztaisiau visiskai, kai pamaciau, kad reiks ardyt aplink kur neriau vezio zingsni tai db teks ardyti ir danerti ir kai kur sujungimus pataisyti  doh.gif

Ir vienap pakreipus galvą žiūrėjau ir kitaip nelabai matau ką čia taisyt? Nebent tą įlinkį nugaroj g.gif Aišku, turint daiktą rankose geriau matosi. Pagarba už "laisvą" tinklelį, man jis atrodo - "misija neįmanoma"
O bendras vaizdas thumbup.gif
Sudomino tie sparniukai, būtų įdomu kaip jie atrodo apsirengus drabužėlį?
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 09 23, 10:39)
Ir vienap pakreipus galvą žiūrėjau ir kitaip nelabai matau ką čia taisyt? Nebent tą įlinkį nugaroj  g.gif  Aišku, turint daiktą rankose geriau matosi. Pagarba už "laisvą" tinklelį, man jis atrodo - "misija neįmanoma"
O bendras vaizdas  thumbup.gif
Sudomino tie sparniukai, būtų įdomu kaip jie atrodo apsirengus drabužėlį?

pritariu tau, darbelis nuostabus, o "laisvas" tinklelis tikrai misija sunkiai įmanoma, pati kaip tik vargstu dabar jungdama gėlytes... o pabaiga dar taip toooli doh.gif
Atsakyti
inusiuk, gražus darbelis 4u.gif O klaidų tai ir aš nematau, nebent kad apačia netiesi nugarinėje dalyje, bet irgi galima apsismesti, kad čia toks ir buvo užmanymas mirksiukas.gif

O man žinokit tas netaisyklingas tinklelis visai patiko, kažkaip prieš pradedant įsivaizdavau, kad bus gerokai sunkiau. Vienintelis dalykas, kad nepatogu, jei daromas daiktas didesnis doh.gif
Atsakyti
Jo didiziausias koks "brokas" yra tai tas ilinkis nugaroje, o siaip atrodo lyg ir viskas ok, na ant modeliuko nznau kada bus nufotkintas, bet pasistengsiu nufotkinti smile.gif labai aciu uz pagyrimus 4u.gif

Tikrai laisvai neimanoma nunerti tinklelio labai sunku g.gif nu zinokit man kazkaip lengvai ejosi tas tinklelis norejau kieciau, bet deja nemoku kietai labai megsti pas mane viskas taip laisvai mezgasi ir neriasi doh.gif db sau pradejau daryti toki megztuka, tai kolkas priedus darausi smile.gif jauciu greitai jo nepasidarysiu, nes gelyciu ant mano apvalaus kunelio reikia daug lotuliukas.gif
Atsakyti
  db sau pradejau daryti toki megztuka, tai kolkas priedus darausi  smile.gif  jauciu greitai jo nepasidarysiu, nes gelyciu ant mano apvalaus kunelio reikia daug  lotuliukas.gif

Tai jau liga lotuliukas.gif bet taip gera nepagyt nuo jos...
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 09 23, 21:25)
Tai jau liga  lotuliukas.gif bet taip gera nepagyt nuo jos...

hihihi.gif svarbiausia teikia malonuma toks pomegis wub.gif o ir rezultatai ne tik sirdziai malonus, bet ir akiai bei aisku ausims kai giria visi lotuliukas.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, prisižiūrėjau kiek grožybių bigsmile.gif

Aš sau išsikėliau "mission imposible" - suknytę nusinert doh.gif blush2.gif Užsispyrimo ir ryžto daug, bet nežinau, kaip praktiškai gausis, tai labai tikiuos pagalbos ir paramos 4u.gif

Pirmiausiai tai labai norėčiau jūsų nuomonės dėl siūliukų - kokiais geriausiai siūliukais nerti vakarinę suknytę? Kad gražiai žiūrėtųs ir po skalbimo neapsikukuliuotų, neprarastų savo gražumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 09 25, 11:43)
Oi, prisižiūrėjau kiek grožybių  bigsmile.gif 

Aš sau išsikėliau "mission imposible" - suknytę nusinert  doh.gif  blush2.gif  Užsispyrimo ir ryžto daug, bet nežinau, kaip praktiškai gausis, tai labai tikiuos pagalbos ir paramos  4u.gif 

Pirmiausiai tai labai norėčiau jūsų nuomonės dėl siūliukų - kokiais geriausiai siūliukais nerti vakarinę suknytę? Kad gražiai žiūrėtųs ir po skalbimo neapsikukuliuotų, neprarastų savo gražumo  blush2.gif

Malonu matyti dar vieną užkrėstąją biggrin.gif
Iš medvilnės man patiko "mercerizuota", ji turi tokio blizgesio ir visai nieko žiūrisi.
Lino aš nemačiau tobulai apdirbto. Tai nereiškia, kad tokio negalit rasti. Tiesiog aš neradau.
Šilko, vilnos niekada nebandžiau tai ir nuomonės neturiu.
Dar , jei galima, ikišiu savo trigrašį. Gražiau kai nerta iš plono siūlo. Darbo, žinoma daugiau, bet ir rezultatas - prabangesnis.
Sėkmės neriant 4u.gif Ir labai padeda vis čia užsukti, pasigrožėti ir įkvėpimo pasisemti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 25 rugsėjo 2011 - 14:21
as tai siulyciau YarnArt Lily. Medvilne, bet siek tiek su silko blizgesiu ir ne toks kietas nerinys gaunasi kaip is MAXI. Ir spalvu pasirinkimas didelis
Arba man dar patiko Lanoso Papillon, 50 g-210 m, 50% medvilne, 50% viskoze-medvilninis siuliukas apsuktas viskoziniu blizgiu siuliuku. Sitie siek tiek storesni ir spalvu pasirinkimas menkesnis
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 09 25, 15:20)
Malonu matyti dar vieną užkrėstąją  biggrin.gif
Iš medvilnės man patiko "mercerizuota", ji turi tokio blizgesio ir visai nieko žiūrisi.
Lino aš nemačiau tobulai apdirbto. Tai nereiškia, kad tokio negalit rasti. Tiesiog aš neradau.
Šilko, vilnos niekada nebandžiau tai ir nuomonės neturiu.
Dar , jei galima, ikišiu savo trigrašį. Gražiau kai nerta iš plono siūlo. Darbo, žinoma daugiau, bet ir rezultatas - prabangesnis.
Sėkmės neriant  4u.gif Ir labai padeda vis čia užsukti, pasigrožėti ir įkvėpimo pasisemti...

QUOTE(Viksė @ 2011 09 25, 15:37)
as tai siulyciau YarnArt Lily. Medvilne, bet siek tiek su silko blizgesiu ir ne toks kietas nerinys gaunasi kaip is MAXI. Ir spalvu pasirinkimas didelis
Arba man dar patiko Lanoso Papillon, 50 g-210 m, 50% medvilne, 50% viskoze-medvilninis siuliukas apsuktas viskoziniu blizgiu siuliuku. Sitie siek tiek storesni ir spalvu pasirinkimas menkesnis

ačiū už atsakymus aciuks.gif
dar problemytė tame, kad gyvai nelabai galiu pačiupinėti - renkuos tik virtualiai, tad ir noriu pirma pasiklausinėti blush2.gif
O MAXI man tokie gan kietoki atrodo mastau.gif
O įkvėpimo tai tikrai reikia doh.gif Na, pirma bandysiu mini variantą, jei fantazija neatšoks, tada jau imsiuos didesnio projekto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 09 25, 15:10)
ačiū už atsakymus aciuks.gif
dar problemytė tame, kad gyvai nelabai galiu pačiupinėti - renkuos tik virtualiai, tad ir noriu pirma pasiklausinėti  blush2.gif 
O MAXI man tokie gan kietoki atrodo mastau.gif
O įkvėpimo tai tikrai reikia  doh.gif Na, pirma bandysiu mini variantą, jei fantazija neatšoks, tada jau imsiuos didesnio projekto  blush2.gif

na is medvilniniu Fileta labai minkstuciai. Is ju gerai nerti detales o jungimui tinkleliu siulyciau plonesnius siuliukus tada vaizdas zymiai grazesnis ir detales iskilesnes gaunasi
Atsakyti