Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Ačiū visoms 4u.gif

Olaiva, kol kas pasisotinau mirksiukas.gif O ir šiaip jau ruduo atėjo, virbalų norisi smile.gif Bet kaip sakoma - niekada nesakyk niekada biggrin.gif

Iš tiesų tai savimi didžiuojuosi - ir ne todėl, kad kažką ypatingo sukurpiau, o kad užteko kantrybės užbaigti ax.gif Neš šiaip aš turiu milijoną pradėtų ir numestų darbų, man dažniausiai įdomu pradėti, pamatyti kas gaunasi, o tada jau nebeturiu motyvacijos baiginėti. Gal todėl paskutiniu metu stengiuosi jokių didelių darbelių net ir nepradėti doh.gif
Atsakyti
Lace - medalis uz kantrybe drinks_cheers.gif

ZIAURIAI grazu wub.gif wub.gif

o cia viena is mano airisku suknyciu ant modeliuko:

user posted image

cia sitoji:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 09 13, 17:19)
Na va, pagaliau prisiruošiau nufotografuoti savo dukrytės suknelę ax.gif Gražesnių nuotraukų tikiuosi iš krikštynų unsure.gif

Kažkaip pagalvojau - geras dalykas tokie forumai. Dar visai neseniai rodėt gabalėlį suknytės, o štai sulaukėm ir viso vaizdo. Vertinu kruopštumą ir kantrybę!
Labai gražu.
Dabar lauksim nuotraukų ant modeliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2011 09 05, 14:42)

Ir aš tokio noooriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2011 09 20, 10:37)
Ir aš tokio noooriu wub.gif

Kokios prblemos? Į siūlų parduotuvę ir vąšelį į rankas ir kad noras nepraeitų iki paskutinės kilpelės mirksiukas.gif

O aš tokio nenoriu schmoll.gif ir parašysiu kodėl. Nusipirkti tokį neturiu pinigų schmoll.gif Nusinerti? Ar kai išeisiu į pensiją jis man dar patiks? Greičiau tikrai nespėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 20 rugsėjo 2011 - 10:33
QUOTE(dailele @ 2011 09 20, 10:31)
Ar kai išeisiu į pensiją jis man dar patiks? Greičiau tikrai nespėsiu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 09 20, 11:31)
Kokios prblemos? Į siūlų parduotuvę ir vąšelį į rankas ir kad noras nepraeitų iki paskutinės kilpelės  mirksiukas.gif

O aš tokio nenoriu  schmoll.gif ir parašysiu kodėl. Nusipirkti tokį neturiu pinigų  schmoll.gif  Nusinerti? Ar kai išeisiu į pensiją jis man dar patiks? Greičiau tikrai nespėsiu  lotuliukas.gif

hihihi.gif va va, ir aš taip pamąsčiau pamačius lotuliukas.gif
Atsakyti
eina sau pamaciau cia ka jus darot, seile istyso ir geda su savu rodytis aisku pirmas blynas ir nevykes, bet namie ir i lauka mergaitei bus gerai nesioti...
Sakykit, o jus pries sujungiant detales tas gelytes kaip nors apdorojat? Na pvz iskalbiat ir islygant ar kaip? Ar tik kai baigiate darba, kad siulai i vieta sustotu tik tada plaunat ir islyginat???
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 09 21, 21:10)

Sakykit, o jus pries sujungiant detales tas gelytes kaip nors apdorojat? Na pvz iskalbiat ir islygant ar kaip? Ar tik kai baigiate darba, kad siulai i vieta sustotu tik tada plaunat ir islyginat???

as islyginu detales...
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 09 21, 23:10)
eina sau pamaciau cia ka jus darot, seile istyso ir geda su savu rodytis aisku pirmas blynas ir nevykes, bet namie ir i lauka mergaitei bus gerai nesioti...

Gėda? Savo darbą, nertą su meile savo vaikui jai, matot, rodyt gėda! blink.gif
Prašom tik ilgai nelaukt ir pasirodyt. Ne visos čia daro tobulus darbus iš pirmo karto (bent jau aš tai tikrai). Taigi nėra ko slėptis irnesakyk.gif

Atsakant į klausimą: iškilių gėlyčių nelyginu, o plokščias detales lyginu, geriau matosi dydis ir forma.
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 09 22, 09:39)
Gėda? Savo darbą, nertą su meile savo vaikui jai, matot, rodyt gėda!  blink.gif
Prašom tik ilgai nelaukt ir pasirodyt. Ne visos čia daro tobulus darbus iš pirmo karto (bent jau aš tai tikrai). Taigi nėra ko slėptis irnesakyk.gif

Atsakant į klausimą: iškilių gėlyčių nelyginu, o plokščias detales lyginu, geriau matosi dydis ir forma.

tai vat, kad ne savo vaikui dariau, mat pas mane berniokas auga biggrin.gif drauges mergytei dariau, kai jai parodziau jai mat patiko blush2.gif nu man dar prie jo prisest reikia pridailint, na bet jums parodysiu wub.gif tik pirma maziu uzmigdysiu, kad galeciau nufotkinti ir ikelti parodyti jums blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 09 22, 14:16)
tai vat, kad ne savo vaikui dariau, mat pas mane berniokas auga  biggrin.gif  drauges mergytei dariau, kai jai parodziau jai mat patiko  blush2.gif  nu man dar prie jo prisest reikia pridailint, na bet jums parodysiu  wub.gif  tik pirma maziu uzmigdysiu, kad galeciau nufotkinti ir ikelti parodyti jums  blush2.gif

Ups blush2.gif vardo ir nepaskaičiau. Tikrai nemergaitiškas lotuliukas.gif
Bet rankdarbio tai nemenkina. 4u.gif
Atsakyti