Ačiū visoms
Olaiva, kol kas pasisotinau O ir šiaip jau ruduo atėjo, virbalų norisi Bet kaip sakoma - niekada nesakyk niekada
Iš tiesų tai savimi didžiuojuosi - ir ne todėl, kad kažką ypatingo sukurpiau, o kad užteko kantrybės užbaigti Neš šiaip aš turiu milijoną pradėtų ir numestų darbų, man dažniausiai įdomu pradėti, pamatyti kas gaunasi, o tada jau nebeturiu motyvacijos baiginėti. Gal todėl paskutiniu metu stengiuosi jokių didelių darbelių net ir nepradėti
Lace - medalis uz kantrybe
ZIAURIAI grazu
o cia viena is mano airisku suknyciu ant modeliuko:
cia sitoji:
ZIAURIAI grazu
o cia viena is mano airisku suknyciu ant modeliuko:
cia sitoji:
QUOTE(Lace @ 2011 09 13, 17:19)
Na va, pagaliau prisiruošiau nufotografuoti savo dukrytės suknelę Gražesnių nuotraukų tikiuosi iš krikštynų
Kažkaip pagalvojau - geras dalykas tokie forumai. Dar visai neseniai rodėt gabalėlį suknytės, o štai sulaukėm ir viso vaizdo. Vertinu kruopštumą ir kantrybę!
Labai gražu.
Dabar lauksim nuotraukų ant modeliuko
QUOTE(bazuka @ 2011 09 05, 14:42)
Ir aš tokio noooriu
QUOTE(Eneja @ 2011 09 20, 10:37)
Ir aš tokio noooriu
Kokios prblemos? Į siūlų parduotuvę ir vąšelį į rankas ir kad noras nepraeitų iki paskutinės kilpelės
O aš tokio nenoriu ir parašysiu kodėl. Nusipirkti tokį neturiu pinigų Nusinerti? Ar kai išeisiu į pensiją jis man dar patiks? Greičiau tikrai nespėsiu
QUOTE(dailele @ 2011 09 20, 10:31)
Ar kai išeisiu į pensiją jis man dar patiks? Greičiau tikrai nespėsiu
QUOTE(dailele @ 2011 09 20, 11:31)
Kokios prblemos? Į siūlų parduotuvę ir vąšelį į rankas ir kad noras nepraeitų iki paskutinės kilpelės
O aš tokio nenoriu ir parašysiu kodėl. Nusipirkti tokį neturiu pinigų Nusinerti? Ar kai išeisiu į pensiją jis man dar patiks? Greičiau tikrai nespėsiu
va va, ir aš taip pamąsčiau pamačius
eina sau pamaciau cia ka jus darot, seile istyso ir geda su savu rodytis aisku pirmas blynas ir nevykes, bet namie ir i lauka mergaitei bus gerai nesioti...
Sakykit, o jus pries sujungiant detales tas gelytes kaip nors apdorojat? Na pvz iskalbiat ir islygant ar kaip? Ar tik kai baigiate darba, kad siulai i vieta sustotu tik tada plaunat ir islyginat???
Sakykit, o jus pries sujungiant detales tas gelytes kaip nors apdorojat? Na pvz iskalbiat ir islygant ar kaip? Ar tik kai baigiate darba, kad siulai i vieta sustotu tik tada plaunat ir islyginat???
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 09 21, 21:10)
as islyginu detales...
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 09 21, 23:10)
eina sau pamaciau cia ka jus darot, seile istyso ir geda su savu rodytis aisku pirmas blynas ir nevykes, bet namie ir i lauka mergaitei bus gerai nesioti...
Gėda? Savo darbą, nertą su meile savo vaikui jai, matot, rodyt gėda!
Prašom tik ilgai nelaukt ir pasirodyt. Ne visos čia daro tobulus darbus iš pirmo karto (bent jau aš tai tikrai). Taigi nėra ko slėptis
Atsakant į klausimą: iškilių gėlyčių nelyginu, o plokščias detales lyginu, geriau matosi dydis ir forma.
QUOTE(dailele @ 2011 09 22, 09:39)
Gėda? Savo darbą, nertą su meile savo vaikui jai, matot, rodyt gėda!
Prašom tik ilgai nelaukt ir pasirodyt. Ne visos čia daro tobulus darbus iš pirmo karto (bent jau aš tai tikrai). Taigi nėra ko slėptis
Atsakant į klausimą: iškilių gėlyčių nelyginu, o plokščias detales lyginu, geriau matosi dydis ir forma.
tai vat, kad ne savo vaikui dariau, mat pas mane berniokas auga drauges mergytei dariau, kai jai parodziau jai mat patiko nu man dar prie jo prisest reikia pridailint, na bet jums parodysiu tik pirma maziu uzmigdysiu, kad galeciau nufotkinti ir ikelti parodyti jums
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 09 22, 14:16)
tai vat, kad ne savo vaikui dariau, mat pas mane berniokas auga drauges mergytei dariau, kai jai parodziau jai mat patiko nu man dar prie jo prisest reikia pridailint, na bet jums parodysiu tik pirma maziu uzmigdysiu, kad galeciau nufotkinti ir ikelti parodyti jums
Ups vardo ir nepaskaičiau. Tikrai nemergaitiškas
Bet rankdarbio tai nemenkina.