Rodausi savo kad ir nedidelį progresą (čia kad man pačiai motyvacija nedingtų)
iš arčiau, bet čia blogoji pusė, tai nėra vaizdo
Nepatingėjau nusegti, labai ir pačiai rūpėjo pažiūrėti, koks ten vaizdelis gaunasi
Gal gražu
ne gal,o grazu
Labai gražu
Olaiva, Lace, lauksim jūsų šedevrų
Aš irgi turiu prinėrusi krūvą gėlyčių, reikia pradėti jungti, o turėtų išeiti trumpas švarkelis vasarai. Nu bet niekaip neprisiruošiu pradėti, ech
Aš irgi turiu prinėrusi krūvą gėlyčių, reikia pradėti jungti, o turėtų išeiti trumpas švarkelis vasarai. Nu bet niekaip neprisiruošiu pradėti, ech
QUOTE(Eneja @ 2011 06 02, 15:39)
Labai gražu
nugi geda,kad neprisiruosi.mums kompanijos reikia,kad paspartintu darbus
netikėtai, aš be žado Nepaprastai gražu Tik baisiai norisi iš arčiau pamatyti, o dar geriau pačiupinėti Atrodo, kad tinkliuką nėrei iš plonesnių siūlų, nei visą gėlyną?
Žodžiu, papasakok daugiau - kas per siūlai, kiek laiko užtrukai. ir būtų smalsu pamatyti iškarpą, nes visai nesuprantu, kas tai per rūbas Labai labai gražu....
Po tokio grožio man maniškis nėrinys ėmė nebepatikti
Žodžiu, papasakok daugiau - kas per siūlai, kiek laiko užtrukai. ir būtų smalsu pamatyti iškarpą, nes visai nesuprantu, kas tai per rūbas Labai labai gražu....
Po tokio grožio man maniškis nėrinys ėmė nebepatikti
as irgi laukiu foto,kur smulkmeneles matosi
netikėtai, super kaip originalu ir gražu
netiketai - ash ir negaliu nepagirt - fantastishkas grozhis
ash ir tokio noriu, tik man kantrybes mazhoka
Ačiū,mergaitės Iškarpos čia jokios nėr-šalis su sagutėm kraštuos ir tiek.140cm ilgio ir 40cm pločio. penkios sagos vienoj pusėj,penkios sagos kitoj pusėj. Tik priešinguose kraštuose-pvz.dešiniam gale sagutės viršuj,kairiam gale sagutės apačioj. Nu žodžiu jeigu nesupratot rėkit,bandysiu nupiešt
Tinkliukas tikrai plonesniu siūlu-man taip gražiau-išsikelia pačios figūros ir kažkaip lenvesnis visas nėrinys atrodo.O pats siūlas bijau dabar pameluot,eva coton ar kažkas panašaus Pirmą kart pirkau pabandymui-daugiau nepirkčiau-nelygi spalva net tam pačiam kamuoliuky.Šiek tiek storesnis nei maxi,kiek-nežinau,nes nėr metražo,neužrašytas.O tinkliukas trigubu siuvimo siūlu, kurio metražas 200m.Storesniojo siūlo sunėriau kokius 250g,plonojo-nepilnai 6 špulytes,ar kaip čia reikia sakyt-rites
Einu dar kokių nuotraukyčių paieškot
Papildyta:
Niu va šiek tiek iš arčiau
Tinkliukas tikrai plonesniu siūlu-man taip gražiau-išsikelia pačios figūros ir kažkaip lenvesnis visas nėrinys atrodo.O pats siūlas bijau dabar pameluot,eva coton ar kažkas panašaus Pirmą kart pirkau pabandymui-daugiau nepirkčiau-nelygi spalva net tam pačiam kamuoliuky.Šiek tiek storesnis nei maxi,kiek-nežinau,nes nėr metražo,neužrašytas.O tinkliukas trigubu siuvimo siūlu, kurio metražas 200m.Storesniojo siūlo sunėriau kokius 250g,plonojo-nepilnai 6 špulytes,ar kaip čia reikia sakyt-rites
Einu dar kokių nuotraukyčių paieškot
Papildyta:
Niu va šiek tiek iš arčiau
labai mergaitės gražu turiu nėrinukų dabar aibę, bet turiu ir pradėtą prieš du metus staltiesę, kurios tik gėliukės yra, gal reik ištraukt ir kartu su jum darbuotis, tinkliukas tik pagreitintų procesą.
po savaitgalio dar atėjau pažiūrėti ir padūsauti apie netikėtai grožį Susirūpinau, kokio storio vašeliu nėrei? Turbūt tinklas ir gėlytės skirtingais storiais nerti?
Aš per savaitgalį praktiškai niekur nepasistūmėjau, kelias gėlytes važiuodma į sodybą nunėriau Ir dar visą savaitgalį neišėjo man iš galvos mintis, kad reikia ir man tinklą plonesnį daryti O tai reiškia, kad teks ardyti
Aš per savaitgalį praktiškai niekur nepasistūmėjau, kelias gėlytes važiuodma į sodybą nunėriau Ir dar visą savaitgalį neišėjo man iš galvos mintis, kad reikia ir man tinklą plonesnį daryti O tai reiškia, kad teks ardyti