Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Rodausi savo kad ir nedidelį progresą ax.gif (čia kad man pačiai motyvacija nedingtų)

user posted image

iš arčiau, bet čia blogoji pusė, tai nėra vaizdo

user posted image

Nepatingėjau nusegti, labai ir pačiai rūpėjo pažiūrėti, koks ten vaizdelis gaunasi ax.gif

user posted image

Gal gražu unsure.gif

user posted image
Atsakyti
ne gal,o grazu wink.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif
Olaiva, Lace, lauksim jūsų šedevrų smile.gif
Aš irgi turiu prinėrusi krūvą gėlyčių, reikia pradėti jungti, o turėtų išeiti trumpas švarkelis vasarai. Nu bet niekaip neprisiruošiu pradėti, ech doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eneja: 02 birželio 2011 - 15:41
QUOTE(Eneja @ 2011 06 02, 15:39)
Labai gražu  wub.gif
Olaiva, Lace,  lauksim jūsų šedevrų  smile.gif
Aš irgi turiu prinėrusi krūvą gėlyčių, reikia pradėti jungti, o turėtų išeiti trumpas švarkelis vasarai. Nu bet niekaip neprisiruošiu pradėti, ech doh.gif

nugi geda,kad neprisiruosi.mums kompanijos reikia,kad paspartintu darbus smile.gif
Atsakyti

Naujas kūrinėlis 4u.gif Transformeris biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
netikėtai, aš be žado swoon.gif Nepaprastai gražu wub.gif Tik baisiai norisi iš arčiau pamatyti, o dar geriau pačiupinėti ax.gif Atrodo, kad tinkliuką nėrei iš plonesnių siūlų, nei visą gėlyną? g.gif

Žodžiu, papasakok daugiau - kas per siūlai, kiek laiko užtrukai. ir būtų smalsu pamatyti iškarpą, nes visai nesuprantu, kas tai per rūbas unsure.gif Labai labai gražu....

Po tokio grožio man maniškis nėrinys ėmė nebepatikti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 03 birželio 2011 - 10:36
as irgi laukiu foto,kur smulkmeneles matosi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
netikėtai, super thumbup.gif kaip originalu ir gražu 4u.gif
Atsakyti
mega_shok.gif swoon.gif
netiketai - ash ir negaliu nepagirt - fantastishkas grozhis wub.gif wub.gif
ash ir tokio noriu, tik man kantrybes mazhoka rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū,mergaitės 4u.gif Iškarpos čia jokios nėr-šalis su sagutėm kraštuos ir tiek.140cm ilgio ir 40cm pločio. penkios sagos vienoj pusėj,penkios sagos kitoj pusėj. Tik priešinguose kraštuose-pvz.dešiniam gale sagutės viršuj,kairiam gale sagutės apačioj. Nu žodžiu jeigu nesupratot rėkit,bandysiu nupiešt biggrin.gif
Tinkliukas tikrai plonesniu siūlu-man taip gražiau-išsikelia pačios figūros ir kažkaip lenvesnis visas nėrinys atrodo.O pats siūlas bijau dabar pameluot,eva coton ar kažkas panašaus g.gif Pirmą kart pirkau pabandymui-daugiau nepirkčiau-nelygi spalva net tam pačiam kamuoliuky.Šiek tiek storesnis nei maxi,kiek-nežinau,nes nėr metražo,neužrašytas.O tinkliukas trigubu siuvimo siūlu, kurio metražas 200m.Storesniojo siūlo sunėriau kokius 250g,plonojo-nepilnai 6 špulytes,ar kaip čia reikia sakyt-rites biggrin.gif
Einu dar kokių nuotraukyčių paieškot ax.gif
Papildyta:
Niu va šiek tiek iš arčiau
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
labai mergaitės gražu wub.gif turiu nėrinukų dabar aibę, bet turiu ir pradėtą prieš du metus staltiesę, kurios tik gėliukės yra, gal reik ištraukt ir kartu su jum darbuotis, tinkliukas tik pagreitintų procesą.
Atsakyti
po savaitgalio dar atėjau pažiūrėti ir padūsauti apie netikėtai grožį wub.gif Susirūpinau, kokio storio vašeliu nėrei? Turbūt tinklas ir gėlytės skirtingais storiais nerti?

Aš per savaitgalį praktiškai niekur nepasistūmėjau, kelias gėlytes važiuodma į sodybą nunėriau blush2.gif Ir dar visą savaitgalį neišėjo man iš galvos mintis, kad reikia ir man tinklą plonesnį daryti doh.gif O tai reiškia, kad teks ardyti doh.gif

Atsakyti