Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

La Perla, gražu, eilinį kartą žaviuosi kantrybe 4u.gif Aš jau taip pavargau nuo savo vienintelės suknytės darymo, o tu jas kepi vieną po kitos doh.gif Nors man mažai mergytei irgi skylių mažesnių norėtųsi

QUOTE(Olaiva @ 2011 08 10, 21:49)
tai supratau,kad bus kazkas po ja smile.gif bet man  vis tiek per daug kiaura.ASMENISKAI MAN mirksiukas.gif o del atlasinio pamusalo tai irgi atskira tema doh.gif per daug blizga,kazkaip linas ar me,dvilne daug daug graziau,bet cia vel ASMENISKAI MAN biggrin.gif

Matau, kad skoniai mūsų panašūs drinks_cheers.gif Ir man atlasinis pamušalas pigina bendrą vaizdą unsure.gif Aš vat svaigstu pasuknytę iš natūralaus šilko daryti, jis turi to prabangaus nerėkiančio blizgėjimo wub.gif
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 08 11, 09:56)
La Perla, gražu, eilinį kartą žaviuosi kantrybe 4u.gif Aš jau taip pavargau nuo savo vienintelės suknytės darymo, o tu jas kepi vieną po kitos doh.gif Nors man mažai mergytei irgi skylių mažesnių norėtųsi
Matau, kad skoniai mūsų panašūs drinks_cheers.gif Ir man atlasinis pamušalas pigina bendrą vaizdą  unsure.gif Aš vat svaigstu pasuknytę iš natūralaus šilko daryti, jis turi to prabangaus nerėkiančio blizgėjimo wub.gif

drinks_cheers.gif
parodyk,kiek jau turi wink.gif
Atsakyti
parodau suknutę ir aš, tik krikšto mamaytė dar pasuknelę, akspiną ir kristaliukus pridėjo, akspinas nuimama, bus naudojamas kaip akcentas fotografuojantis. po šventės pasirodysim ant modeliuko.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 11, 15:21)
parodau suknutę ir aš, tik krikšto mamaytė dar pasuknelę, akspiną ir kristaliukus pridėjo, akspinas nuimama, bus naudojamas kaip akcentas fotografuojantis. po šventės pasirodysim ant modeliuko.

Labai šauni suknutė thumbup.gif ...lauksim mažojo modelio mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkui lutute, visą komplektuką sumeistravau, pasirodysim po šventės
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 08 11, 12:14)
drinks_cheers.gif
parodyk,kiek jau turi wink.gif

turiu abi sijono palas, o šiandien pabaigiau viršutinę dalį ax.gif dabar liko tik viską į krūvą surinkt rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 08 17, 20:21)
turiu abi sijono palas, o šiandien pabaigiau viršutinę dalį ax.gif dabar liko tik viską į krūvą surinkt rolleyes.gif

user posted image

user posted image

mergaites, Jus čia esat visos šaunuoles.Nuostabūs darbeliai.Susižavėjau ir aš, bet neturiu supratimo nuo ko pradėti nert detales ir kaip jas nert.Gal ne visai į temą, bet pasakykit kur pasiskaityti apie nerimą .Juk yra kažkokios nuorodos, kad man nereikėtų ilgai klaidžioti.Nert vašelių moku ir daug maž suprantu kas čia daroma.Bet reikia man konkretumo.Padėkit.Būsiu labai dėkinga.Ateina ilgi vakarai, tai turėsiu ką veikti. 4u.gif
Atsakyti
Paskaityk pirmąsias temas, ten tikrai daug visko - ir paaiškinimų, ir gėlyčių schemų, ir jungimo principų 4u.gif
Atsakyti
Lace,labai dailu wub.gif ir liko tau tik bambonkes,taip kad tuoj bus graziu vaizdu thumbup.gif

as su savo airiskaja vestuvese atsokau,graziai padalka uzkabinau su kablu,tai suplesiau doh.gif teko siuti,dabar nuardysiu ir prinersiu is naujo biggrin.gif zodziu balius buvo geras,kai bus foto-pasidemonstruosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 17 rugpjūčio 2011 - 21:28
QUOTE(Olaiva @ 2011 08 17, 22:28)
Lace,labai dailu  wub.gif ir liko tau tik bambonkes,taip kad tuoj bus graziu vaizdu  thumbup.gif

as su savo airiskaja vestuvese atsokau,graziai padalka uzkabinau su kablu,tai suplesiau doh.gif teko siuti,dabar nuardysiu ir prinersiu is naujo biggrin.gif zodziu balius buvo geras,kai bus foto-pasidemonstruosiu

Ale tos bambonkės dažnai laiko ne mažiau suvalgo doh.gif

Olaiva, vis erziniesi nono.gif Aš jau akis pražiūrėjau tavo performanso belaukdama doh.gif

Panašu, kad kol prisiruošiu krikštynoms, rugsėjis įpusės unsure.gif Reikia galvoti kokį megztuką ant suknytės g.gif Ir dar man galvaskaudis - krikšto skraistė unsure.gif Neįsivaizduoju, iš ko ją daryti g.gif
Atsakyti
Lace.Jusu airiskieji nuostabus,detales net vezlio zingsniu apnertos.va cia tai darbelis.netureciau tiek kantrybes.

rodau savo,paprastesnius nerinius ir su skylem nemazom ax.gif

user posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti