Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Olaiva @ 2011 08 09, 22:13)
labai grazus sijonukas thumbup.gif o jei dar su rusvu pasijoniu thumbup.gif
maniskio sijono debiutas bus si sestadieni cool.gif

Olaiva, taip ir neparodei galutinio vaizdo unsure.gif
Atsakyti
JPE,nuostabiai grazu thumbup.gif thumbup.gif Pavydziu,kad tau smagu tokius dalykus nerti biggrin.gif
Atsakyti
JPE - super wub.gif

o cia mano kuryba: ir airiskai ir ne airiskai visaip smile.gif beje suknute mazutei mergytei bet manekenas 4 metu smile.gif svarbiausia kad dydis geras abiems tik ilgis vienai iki zemes o kitam - sulig kelieniais smile.gif))

user posted image
Atsakyti
la perla,grazute,tik man per daug skyleta mazai panelytei...dar kokia kojyte pro skyle islis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 08 10, 14:49)
la perla,grazute,tik man per daug skyleta mazai panelytei...dar kokia kojyte pro skyle islis biggrin.gif

taigi pasuknele bus atlasine po visa suknute lotuliukas.gif
Atsakyti
o man gražu tos dičkės skylės-jos su pamušalu gražiai žiūrisi... o aš neriu neriu ir galo nematyti,vis prišokdama po darbų...turbūt rodysiuos tik kitą vasarą,jei ir toliau toki tempai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 08 10, 16:15)
taigi pasuknele bus atlasine po visa suknute  lotuliukas.gif

tai supratau,kad bus kazkas po ja smile.gif bet man vis tiek per daug kiaura.ASMENISKAI MAN mirksiukas.gif o del atlasinio pamusalo tai irgi atskira tema doh.gif per daug blizga,kazkaip linas ar me,dvilne daug daug graziau,bet cia vel ASMENISKAI MAN biggrin.gif
Atsakyti
skonio reikalas smile.gif jei visi vienodai mastytumem - vaiksciotumem vienodais drabuziais smile.gif ASMENISKAI MAN - sita suknute mazai mergytei labai vykusi smile.gif

lutute - aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 10 rugpjūčio 2011 - 21:43
ACIU La Perla uz pagyras smile.gif visada zaviuosi Jusu darbais, sakyciau cia jie mane ir ikvepe pabandyti paciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 08 10, 21:47)
ACIU La Perla uz pagyras smile.gif visada zaviuosi Jusu darbais, sakyciau cia jie mane ir ikvepe pabandyti paciai  thumbup.gif

ooooo, be galo malonu girdeti smile.gif galiu pasakyti ikveptoji pranoko ikvepeja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 08 10, 21:43)
skonio reikalas smile.gif jei visi vienodai mastytumem - vaiksciotumem vienodais drabuziais smile.gif ASMENISKAI MAN - sita suknute mazai mergytei labai vykusi smile.gif

lutute - aciu smile.gif

lauksim foto,kai jau per svente bus panele pasipuosusi bigsmile.gif
Atsakyti
sweikutes supermamytes.susigalwojau nusinerti batukus(iki kito sezono):DDD
galwojau iwairiausius rasteliu bet galiausiai sugalwojau airisku nerimu uzsiimti,kazin ar but gerai?...patarkit prasau.ir kaip tureciau tada susidelioti nerini kad wiskas gautusi kaip reikiant?ar reik krakmolinti?o gal kuri nors jau esate tai dariusi ir galite pasidalinti patirtimi?..aciukas wink.gif
Atsakyti