Ieškau tokių gėlyčių būtent tokio jungimo schemutės, būčiau labai dėkinga už pvz
O, labai dėkui. vos akių neišsivarvinau visą parą po forumus besikuisdama Kakliuką tai manau atgaminsiu, tik labai noriu kad tos gėlytės būtų sujungtos tokiais tarsi lankais, man labai akį traukia tokia simetrija Pažiūrėsim, kas gausis.
Pasirodau ir as savo "smarkiai progresuojancios ligos" rezultata- vasarini sijonuka , taip smagiai "gaminosi", kad be sio uzsiemimo jau gyventi negaliu
gyriau kitoj temoj, pagirsiu ir čia šaunu labai JPE
QUOTE(JPE @ 2011 08 09, 15:35)
Pasirodau ir as savo "smarkiai progresuojancios ligos" rezultata- vasarini sijonuka ,
labai ...šaunuolė...tik neįmatau-jungei vąšeliu ar brydėm ?
Labai gražu Aš tai lyg brydes matau
QUOTE(JPE @ 2011 08 09, 15:35)
Pasirodau ir as savo "smarkiai progresuojancios ligos" rezultata- vasarini sijonuka , taip smagiai "gaminosi", kad be sio uzsiemimo jau gyventi negaliu
Tiesiog nuostabu
labai grazus sijonukas o jei dar su rusvu pasijoniu
maniskio sijono debiutas bus si sestadieni
maniskio sijono debiutas bus si sestadieni
aciu visoms uz pagyras . Taip, jungiau brydemis- manau, kad man taip lengviau ir paprasciau. O pasijonuka turiu ir rusva- deduosi pgl nuotaikas
Siuo metu jau narplioju kitoki- kada nors parodysiu, tik turbut nelabai greitai
Siuo metu jau narplioju kitoki- kada nors parodysiu, tik turbut nelabai greitai
QUOTE(JPE @ 2011 08 09, 14:35)
PASAKA
QUOTE(JPE @ 2011 08 09, 16:35)
Kaip kruopščiai padaryta, labai gražiai žiūrisi
Nuo šios ligos linkiu nepasveikti