Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

kiek aš supratau , tai čia pimutė sir stulpelis su trim užmetimais. kaip 4 nuotraukoj parodyta padarai, paskui vel trys pynutės ir stulpelis su dviem užmetimais kuris užkabinamas už prieš tai daryto stulpelio, ir tt. paskui ta pati darai kitoj pusėj. tos uodegytės viena pusė pasidaro paskui kita.
bandyk. sekmės
Atsakyti
Na pažymėta pusė vistiek nesigauna, kažkaip nėra tokių tarpelių, toliau ta uodegytė užsisuka ir kitoje pusėje gerai, greičiausiai ne ten užkabinu doh.gif , visaip bandau bet kol kas dar niekaip neįveikiau
user posted image
Atsakyti
Laba diena, visoms! 4u.gif

Mergytes, ar priimsit mane i savo buri? ax.gif Susizavejau airiskais neriniais iki begalybes, bet nuo ko viska pradeti? ax.gif blush2.gif neturiu zalio supratimo, o taip noreciau svarkelio vestuvems... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivyte24 @ 2011 07 16, 14:55)
Laba diena, visoms! 4u.gif

Mergytes, ar priimsit mane i savo buri?  ax.gif  Susizavejau airiskais neriniais iki begalybes, bet nuo ko viska pradeti?  ax.gif  blush2.gif neturiu zalio supratimo, o taip noreciau svarkelio vestuvems... wub.gif

Labas, as zinok irgi ka tik pradejau tai daryti, pirma ieskojausi kokiu cia motyvu desiu smile.gif bet galiu viena patarima pasakyti pirma apsimastyk ko nori, kokiu ten tu motyvu tada nerkis nes as kai prisineriau visko po viena ir nebesupratau ko noriu, bet istikruju benerint juos ir atejo i galva, kad tokiu karoliuku noriu na kiaurucio tokio... Teisybe sake cia viena forumiete, kad deliojant ant lekalo jau sumastai butent kurioje vietoje jie bus blush2.gif Kas cia dar g.gif kolkas tik tiek tegaliu pasakyti, dar neturiu didelio patirimo sioje sferoje blush2.gif gal kokia savaitele kaip pati jais susidomejusi esu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 07 16, 15:08)
Labas, as zinok irgi ka tik pradejau tai daryti, pirma ieskojausi kokiu cia motyvu desiu  smile.gif  bet galiu viena patarima pasakyti pirma apsimastyk ko nori, kokiu ten tu motyvu tada nerkis nes as kai prisineriau visko po viena ir nebesupratau ko noriu, bet istikruju benerint juos ir atejo i galva, kad tokiu karoliuku noriu na kiaurucio tokio... Teisybe sake cia viena forumiete, kad deliojant ant lekalo jau sumastai butent kurioje vietoje jie bus  blush2.gif  Kas cia dar  g.gif  kolkas tik tiek tegaliu pasakyti, dar neturiu didelio patirimo sioje sferoje  blush2.gif  gal kokia savaitele kaip pati jais susidomejusi esu  wub.gif

sutinku, bet pasakykit, kaip tuos motyvus pradet nert? man ta pati pradzia visiskai neaiski. Sujungt juos jauciu daug paprasciau...
Atsakyti
QUOTE(Daivyte24 @ 2011 07 16, 15:18)
sutinku, bet pasakykit, kaip tuos motyvus pradet nert? man ta pati pradzia visiskai neaiski. Sujungt juos jauciu daug paprasciau...

tai kaip ir kokia pvz servetele kaip pradedi taip pat ir jas. o tu nors kiek neri? Jei nerianti esi, tai nesunku juk yra pradeti.
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 07 16, 15:23)
tai kaip ir kokia pvz servetele kaip pradedi taip pat ir jas. o tu nors kiek neri? Jei nerianti esi, tai nesunku juk yra pradeti.

nerdavau anksciau... nu nezinau, o kaip ten kur siulus apnert reikia?
Atsakyti
Man tai kaip tik atrodo bus didžiausias sunkumas juo sujungti, kad mezginys turėtų formą. Aš irgi tik pradedu, mokausi elementus, renkuosi siūlus, tikiuosi kitai vasarai bus smile.gif. Pirmoje temoje buvo daug nuorodų, aš iš čia renkuosi
elementų pavyzdžiai
technikos neįvaldžius, bet paprastų gėlyčių nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2011 07 16, 15:31)
Man tai kaip tik atrodo bus didžiausias sunkumas juo sujungti, kad mezginys turėtų formą. Aš irgi tik pradedu, mokausi elementus, renkuosi siūlus, tikiuosi kitai vasarai bus smile.gif. Pirmoje temoje buvo daug nuorodų, aš iš čia renkuosi
elementų pavyzdžiai
technikos neįvaldžius, bet paprastų gėlyčių nenoriu  schmoll.gif

o man zinok labai graziai gaunasi su paprastom gelytem thumbup.gif pradzioje manau butu geriau su tokiom paprastom gelytem darytis, o pats sujungimas tikrai nera sunkus schmoll.gif as galvojau bus sunkiau ax.gif ilgiausias darba jauciu kai reikia sugalvot ko nori, kokiu motyvu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivyte24 @ 2011 07 16, 15:30)
nerdavau anksciau... nu nezinau, o kaip ten kur siulus apnert reikia?

o vat ten kur su siulu reikia apnert as ir nemoku doh.gif o tokiu graziu motyvu yra wub.gif
Atsakyti
elementų pavyzdžiai

paprastu gelyciu ir man nesinori, bet kad daugiau nieko nemoku... nera laiko galvot, reik pradet daryt, nes vestuves neuzkalnu doh.gif
Atsakyti
elementų pavyzdžiai

ale gera nuoroda net issisaugojau, oj ideju vel kilo kitam darbui 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
o vat ten kur su siulu reikia apnert as ir nemoku doh.gif o tokiu graziu motyvu yra wub.gif
[/quote]
Yra žurnalas Airiškieji nėriniai (Rankdarbių kraitelės priedas) 2010m. ten parodyta, gaila kad neturiu skanerio, nebent vakare nufotografuosiu. Arba yra skyrelis forume, kur mezgėjėlės kelia nuskanuotus žurnalus, gal ten yra.
Atsakyti