Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(netikėtai @ 2011 07 10, 14:29)
Nus,aš tai pasidaryčiau iškarpą,susidėliočiau taip kaip norisi,kaip širdis geidžia ir jungčiau tinkliuku.
Kiek daug grožių prisinėrus bigsmile.gif Super thumbup.gif  Tik aš tai iš karto bandau dėliotis,benerdama.Tada man kažkaip aiškiau ko trūksta 4u.gif

aciū 4u.gif
pabandysiu,tik abejoju ar kas išeis... unsure.gif nemoku as tuo tinkliuku,neesu prife blush2.gif
Atsakyti
negaliu susilaikyti ir nepagyrti jusu darbstuma ir kruopstuma 4u.gif saunuoles, be to ir mane uzkretet, nors as tik vakar atradau sita puslapeli lotuliukas.gif bet jau suorganizuoti siulai tupi su vaseliu salia ax.gif
beje norejau paklausti, o kokius vaselius jus nadojate???
o iskarpas kokias naudojate? Su pridetom siulem jau taip, o kaip su isiuvais??? Jas paslepiat ir kazkur prapleciat ar kaip, butent kokias iskarpas naudojate???

Labai noreciau 5 metu mergytei padaryti koki bolero is airisko nerimo ir kokia iskarpa naudoti ax.gif apsvieskite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 07 10, 16:27)
negaliu susilaikyti ir nepagyrti jusu darbstuma ir kruopstuma  4u.gif  saunuoles, be to ir mane uzkretet, nors as tik vakar atradau sita puslapeli  lotuliukas.gif  bet jau suorganizuoti siulai tupi su vaseliu salia  ax.gif
beje norejau paklausti, o kokius vaselius jus nadojate???
o iskarpas kokias naudojate? Su pridetom siulem jau taip, o kaip su isiuvais??? Jas paslepiat ir kazkur prapleciat ar kaip, butent kokias iskarpas naudojate???

Labai noreciau 5 metu mergytei padaryti koki bolero is airisko nerimo ir kokia iskarpa naudoti  ax.gif  apsvieskite  blush2.gif

Nusiteikimas yra viena svarbesnių dalių, o visa kita irgi susidėlios mirksiukas.gif Vašelis geriausias tas kuris tinka prie siūlų ir "limpa" prie rankų. O su iškarpa galima ir pagudrauti, aš paėmiau dukros suknytę ir prie jos prismaigsčiau detales, nereikėjo atskirai iškarpos darytis ax.gif
Atsakyti
Pasakiški grožiai visų wub.gif Man tai aukštasis pilotažas verysad.gif Prisinerti daug smulkių dalelyčių tai galiu, bet kaip viską sujungti - nieko nesuprantu, kaip tai daryti, nuo ko pradėti ir kaip jungti tinkleliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 07 11, 10:00)
Nusiteikimas yra viena svarbesnių dalių, o visa kita irgi susidėlios  mirksiukas.gif Vašelis geriausias tas kuris tinka prie siūlų ir "limpa" prie rankų. O su iškarpa galima ir pagudrauti, aš paėmiau dukros suknytę ir prie jos prismaigsčiau detales, nereikėjo atskirai iškarpos darytis  ax.gif

matai kame problema as cia dovanu noreciau mergytei padaryti, bet iskarpos niekaip nepasidarysiu doh.gif nebent nuo mano maziaus imt roba koki nors tarp ju 3 metai skirtumo, bet sudejimo vienodo lotuliukas.gif labai smulki mergyte wub.gif

O galite parodyti pradzia visu tu detaliu jungimo?? Butent kaip pradeti ta uztvirtinima???

Jau gelyciu ir lapeliu ir burbuliuku prisineriau jau apie 50 is viso doh.gif nu bet jau kraupstumo reikia dar kai siulai nera stori, bet jau i prieki mastau, kad reiks is storesniu megstuka pasidaryti thumbup.gif turetu super atrodyti thumbup.gif

O sakykit paskui tas detales krakmolinate??? na kad graziai stovetu ar kaip cia issireiksti g.gif
Atsakyti
Nu pvz čia
http://www.youtube.c...h?v=0wMpQN4DlK0
http://www.youtube.c...h?v=UGy1QrtFIdc

Ir šiaip i yuotube įvedi irish lace crochet ir išmeta visokių pavyzdėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 07 11, 14:30)
Nu pvz čia
http://www.youtube.c...h?v=0wMpQN4DlK0
http://www.youtube.c...h?v=UGy1QrtFIdc

Ir šiaip i yuotube įvedi irish lace crochet ir išmeta visokių pavyzdėlių  mirksiukas.gif

vakar ir uzvakar situos filmukus ziurinejau ir visaip ivedinejau butent airisko nerimo, bet va butent ta pacia pradzia kai paimi palaida siulo gala ir kur ji deti ???? nuo kurios gerytes pvz pradeti g.gif bet jauciu cia aiskiau bus kai jau pradesiu ta tinkleli nerti, nes siaip kiek ziurejau situos filmukus neatrodo, kad butu sunku, bet aisku kol nepabandziau tol nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
airiškas nėrimasairiški raštai

nznau ar turite ar ne bet ka radau noriu pasidalinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inusiukas15: 12 liepos 2011 - 21:47
ten kur airiški raštai pasikniskite daugiau labai daug gerio galima rasti as tai apakusi kokio grozio gelyciu yra blink.gif
Atsakyti
Tinkliuką gali pradėt nuo kurios nori vietos,kaip tau patogiau biggrin.gif Aš tai vis pasižiūriu kur lengviau bus siūlo galą paslėpt,ten ir pradedu ax.gif
Atsakyti
user posted image

mazdaug taip turi gautis??? na krastai aisku apsidailins veliau kai apnersiu ir truputi matau, kad reikia pataisyti, bet manau kaip pirmam blynui viskas neblogai yra irnesakyk.gif
Atsakyti
user posted image

Reikia profesionalų pagalbos. Renkuosi elemementus būsimam projektui. Gal kas nors galėtų išaiškinti raudonai pažymėtą vietą, niekaip nesuprantu verysad.gif Man šis elementas labai patinka wub.gif

nuotraukos iš čia https://picasaweb.go...gemini86/nZGUwB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 15 liepos 2011 - 18:12