Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Olaiva, labai gražu wub.gif
Atsakyti
ant manekenes sakot? hihihi.gif
dekui 4u.gif
zinokit gavau linini sijonuka po neriniais,svelniai pilka,tai manau,kad praleksiu ir papozuosiu su sviesiu variantu,o jau tas baklazaninis sventinis bus rugpjucio gale bigsmile.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam thumbup.gif

O tai pas tave tik pasijonis bus? ne visa pasuknė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 07 08, 14:29)
Laukiam laukiam thumbup.gif

O tai pas tave tik pasijonis bus? ne visa pasuknė? g.gif

i vestuves kur eisiu,tai visa suknele,o ant jos tie neriniai.bet jei jau ne i vestuves,o siaip,tai nat lino spalvos,vos i rusvuma radau sijonuka ir ant jo siandien bandysiu prisikonstruoti nerini wub.gif
Atsakyti
tu ten greičiau konstruokis ir rodyk, o tai aš čia iš smalsumo numirsiu biggrin.gif
Atsakyti
oj,pakentek,biski dar nebus,nes reik balandelius isvirti ir kelias lysves nusiravet,kol zeme slapia rolleyes.gif
Atsakyti
Vincis, jūsų lininė suknelė tobula, apie viršų tai net kalbėt negaliu, jis man nepasiekiamas doh.gif ,bet gal galėtumėt įmesti apačios raštelį?Jis turbūt gal jau ir buvo kur nors čia, bet va,kai reikia,tai žinoma nerandu, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 07 08, 21:14)
Vincis, jūsų lininė suknelė tobula, apie viršų tai net kalbėt negaliu, jis man nepasiekiamas doh.gif ,bet gal galėtumėt įmesti apačios raštelį?Jis turbūt gal jau ir buvo kur nors čia, bet va,kai reikia,tai žinoma nerandu, ačiū labai 4u.gif

Ačiū smile.gif

Sijoninės dalies raščiukas:
user posted image
Atsakyti
Dekoju laba
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 07 08, 21:14)

o jusu sitoks grozis thumbup.gif thumbup.gif irgi is lino? Kiek jo suneret? Nerete is 2 siuliuku?
Atsakyti
Labas 4u.gif
Atejau pas jus patarimo smile.gif gal galit man pasakyt,kaip sujungt visa šita velniava blink.gif noriu kažkokio vasarinio meztinuko. ax.gif ačiū 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eimante40: 10 liepos 2011 - 12:59
Nus,aš tai pasidaryčiau iškarpą,susidėliočiau taip kaip norisi,kaip širdis geidžia ir jungčiau tinkliuku.
Kiek daug grožių prisinėrus bigsmile.gif Super thumbup.gif Tik aš tai iš karto bandau dėliotis,benerdama.Tada man kažkaip aiškiau ko trūksta 4u.gif
Atsakyti