Olaiva, labai gražu
ant manekenes sakot?
dekui
zinokit gavau linini sijonuka po neriniais,svelniai pilka,tai manau,kad praleksiu ir papozuosiu su sviesiu variantu,o jau tas baklazaninis sventinis bus rugpjucio gale
dekui
zinokit gavau linini sijonuka po neriniais,svelniai pilka,tai manau,kad praleksiu ir papozuosiu su sviesiu variantu,o jau tas baklazaninis sventinis bus rugpjucio gale
Laukiam laukiam
O tai pas tave tik pasijonis bus? ne visa pasuknė?
O tai pas tave tik pasijonis bus? ne visa pasuknė?
QUOTE(Lace @ 2011 07 08, 14:29)
i vestuves kur eisiu,tai visa suknele,o ant jos tie neriniai.bet jei jau ne i vestuves,o siaip,tai nat lino spalvos,vos i rusvuma radau sijonuka ir ant jo siandien bandysiu prisikonstruoti nerini
tu ten greičiau konstruokis ir rodyk, o tai aš čia iš smalsumo numirsiu
oj,pakentek,biski dar nebus,nes reik balandelius isvirti ir kelias lysves nusiravet,kol zeme slapia
Vincis, jūsų lininė suknelė tobula, apie viršų tai net kalbėt negaliu, jis man nepasiekiamas ,bet gal galėtumėt įmesti apačios raštelį?Jis turbūt gal jau ir buvo kur nors čia, bet va,kai reikia,tai žinoma nerandu, ačiū labai
QUOTE(studija @ 2011 07 08, 21:14)
Vincis, jūsų lininė suknelė tobula, apie viršų tai net kalbėt negaliu, jis man nepasiekiamas ,bet gal galėtumėt įmesti apačios raštelį?Jis turbūt gal jau ir buvo kur nors čia, bet va,kai reikia,tai žinoma nerandu, ačiū labai
Ačiū
Sijoninės dalies raščiukas:
Dekoju laba
QUOTE(studija @ 2011 07 08, 21:14)
o jusu sitoks grozis irgi is lino? Kiek jo suneret? Nerete is 2 siuliuku?
Labas
Atejau pas jus patarimo gal galit man pasakyt,kaip sujungt visa šita velniava noriu kažkokio vasarinio meztinuko. ačiū
Atejau pas jus patarimo gal galit man pasakyt,kaip sujungt visa šita velniava noriu kažkokio vasarinio meztinuko. ačiū
Nus,aš tai pasidaryčiau iškarpą,susidėliočiau taip kaip norisi,kaip širdis geidžia ir jungčiau tinkliuku.
Kiek daug grožių prisinėrus Super Tik aš tai iš karto bandau dėliotis,benerdama.Tada man kažkaip aiškiau ko trūksta
Kiek daug grožių prisinėrus Super Tik aš tai iš karto bandau dėliotis,benerdama.Tada man kažkaip aiškiau ko trūksta