Ačiū už pagyras, labai smagu girdėti gerą žodį iš airinimo eksperčių
Lace, visumoj apie 3 savaites užtrukau apytikriai skaičiuojant, nes gėlytes nėriau po truputį, po to nugarą dėliojaus apie pora dienų - vis man negražu buvo ir taisiau, taisiau, taisiau... paskui dvi savaites stipriai dirbau ir mažai miegojau
baigiau
kad dar toli grazu iki bendro vaizdo,nes siuvama pasuknele...
Olaiva, taip greitai O aš, o aš..... ai...
Parodyk bent darbinį variantą Kaip pati, ar esi patenkinta rezultatu?
QUOTE(Lace @ 2011 07 07, 07:24)
Olaiva, taip greitai O aš, o aš..... ai...
dar ir siandien dziaugiuosi,kad pagaliau baigiau.savo kantrybe eilini karta isbandziau.kai atgarinau,tai patenkinta.einu i balkona pafotkinti jei rasiu koki tinkama po sijonu pakisti
labai jau ilgai fotkini
sveikos,labai grazus darbeliai
noriu ir as kokia suknyte sau,dukrytei nusinert,tik sakykit schemutes gal kuri galite pasidalinti,is kur jus gaunate jas?
noriu ir as kokia suknyte sau,dukrytei nusinert,tik sakykit schemutes gal kuri galite pasidalinti,is kur jus gaunate jas?
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 07 07, 19:44)
sveikos,labai grazus darbeliai
nepatingėk perversti senas temas, ten ir schemų, ir pavyzdžių, ir paaiškinimų, kaip ką daryti į valias
sijonui audinys lininis jau siuvejai atiduotas.jis bus toks:
o cia sijonine dalis is arciau,su bet kokiu pasijoniu
o cia sijonine dalis is arciau,su bet kokiu pasijoniu
Olaiva - labai grazu , nekantrauju pamatyti vaizda ant manekenes
Olaiva, labai labai Kada jau mus palepinsi galutiniu vaizdu?