Agnuže, graži suknytė Pritariu merginoms, kad tas platus kaspinas truputį vaizdą gadina, bet gal galutiniame variante jis ir gerai žiūrėjosi, derėjo su kažkokiais kitais atributais. Todėl labai norisi tų galutinių "parodomųjų" foto, kur viskas išlyginta, papuošta vaiko šypsena - tada paprasčiausias nėrinys suspindi visu grožiu, o ką jau kalbėti apie airiškus
na va kaip ir zadejau: su pasuknele ir ant "manekenes"
[quote=La Perla,2011 06 28, 22:26]
[quote]
Be manekenės buvo labai, labai, bet bendras vaizdas dar geresnis. O koooookia skrybėlė
[quote]
Be manekenės buvo labai, labai, bet bendras vaizdas dar geresnis. O koooookia skrybėlė
La Perla, bet ta suknytė kokia mažulytė Ar čia "manekenė" didžiulė? Kokio amžiaus mergaitei suknytė?
Gražu O pasuknutė tik po sijonine dalim?
QUOTE(dailele @ 2011 06 29, 07:48)
aciu
QUOTE(Lace @ 2011 06 29, 08:03)
La Perla, bet ta suknytė kokia mažulytė Ar čia "manekenė" didžiulė? Kokio amžiaus mergaitei suknytė?
"manekene" didziule (galvos apimtis dar didesne nei tikrosios savininkes) o tikroji savininke 6 menesiu
La Perla, suknutė nuostabi
O aš ateinu saviškiu airiškų kančių keliu pasigirti kol kas be pasuknės, bet žadėjo foto atsiųst.
truputį iš arčiau
O aš ateinu saviškiu airiškų kančių keliu pasigirti kol kas be pasuknės, bet žadėjo foto atsiųst.
truputį iš arčiau
La Perla,Vinci Suknutės dieviškai gražios O darbelio kiek prie jų
vincis koksai grožis Fantastika Net seilė nutįso
vinci - nerealu
Vinci, pasaka Kiek laiko užtrukai?
QUOTE(vincis @ 2011 06 30, 22:59)
Per kančias į žvagždes. Suknelė nenormaliai graži
QUOTE(vincis @ 2011 06 30, 21:59)
neapsakomai grazhu