Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Lace @ 2011 06 22, 11:33)
Rodau savo progresą ax.gif  Vakar baigiau vieną sijono dalį smile.gif Nesu visai tikra, ar man patinka, turbūt galvoje vaizdelis šiek tiek kitoks buvo.  unsure.gif Bet nemesiu, darysiu toliau rolleyes.gif

Dabar jau gražu, o kai bus antra pusė ir viršus bus visai wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos, labai grazus jusu darbeliai..:)ir as noreciau pabandyti sita nerimo buda.gal galetu kas padeti, kaip reikia megzti ta tinkleli..su brydemis as tai supratau kaip reikia:)
Atsakyti
QUOTE(ivetukass @ 2011 06 24, 11:30)
sveikos merginos, labai grazus jusu darbeliai..:)ir as noreciau pabandyti sita nerimo buda.gal galetu kas padeti, kaip reikia megzti ta tinkleli..su brydemis as tai supratau kaip reikia:)

Gal nors kiek padės tau šita nuoroda?

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2011 06 24, 12:22)
Gal nors kiek padės tau šita nuoroda?

http://www.youtube.c...feature=related

aciu smile.gif
Atsakyti
merginos rodau savo suknia, savo pirma blyna blush2.gif matau kad biškį nesigavo, bet dabar jau žinosiu kaip daryt kad kitą kart geriau būtų.

Čia nuotraukose nelabai gerai atrodo kur pakabinta nes išsitempė, bet realiai ant mergytės geriau atrodė, kai gausiu foto įmesiu ir ant modeliuko wub.gif

user posted image

iš galo

user posted image

ir va taip maždaug realiai atrodo kai neištempta ( čia dar be pamušalo ir šonas vienas nesusiųtas ax.gif ) ir spalva čia tokia kaip ir yra smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Agnužė* @ 2011 06 25, 20:27)
merginos rodau savo suknia, savo pirma blyna  blush2.gif  matau kad biškį nesigavo, bet dabar jau žinosiu kaip daryt kad kitą kart geriau būtų.

Čia nuotraukose nelabai gerai atrodo kur pakabinta nes išsitempė, bet realiai ant mergytės geriau atrodė, kai gausiu foto įmesiu ir ant modeliuko  wub.gif

Kaip man gražu tokios purios gėlytės thumbup.gif mergytė bus super gražutė wub.gif
Atsakyti
Agnuže, nuostabiai nunėrei, labai gražu wub.gif
Atsakyti
dailele ir *Agnužė*, šaunūs nėrinukai thumbup.gif
Atsakyti
grazi suknyte thumbup.gif ,tik ta atlasine juosta per plati tokiai mazai suknytei ax.gif

prisiduodu,kad iki sios minutes yra like nunerti tik 23 motyvai.75 jau turiu cool.gif siandien dar 3 planuoju padaryt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 26, 20:07)
grazi suknyte thumbup.gif ,tik ta atlasine juosta per plati tokiai mazai suknytei ax.gif

na ta juosta su gele mano nuomone visiskai nereikalingos....
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 06 26, 22:46)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 06 26, 23:46)

QUOTE(Olaiva @ 2011 06 26, 23:52)

nu gal ir nereikalinga, bet batukai mergytės buvo su tokiom atlasinėm rožytėm, po apačia bliuskytę dėjau, nes šalta buvo per krkštynas, o ta bliuskytė irgi su atlasinėm juostelėm tokiom, tai man kažkaip pasirodė kad reik ir ant suknytės doh.gif ax.gif bet kaip pirmam kartui tai man pačiai visai gerai ax.gif
Atsakyti