Darbuojamės toliau
pirmoji tema
antroji tema
trečioji tema
apie nėrinius
Va kaip La Perla gražiai "trinktelėjo" temos užbaigimui Nors aš ir vėl norėčiau tankesnio tinklelio mažoms mergytėms Turėtų labai gražiai žiūrėtis toks nėrinys ant suaugusios moters
QUOTE(Olaiva @ 2011 05 31, 10:59)
saliui tai tokie tarpukai tinka,bet vat mazosios suknytei noretusi be tokiu dideliu tarpu,kad butu kazkaip smulkiau sunerta
bet kiek darbelio kiek motyvu is viso? neskaiciavai?
bet kiek darbelio kiek motyvu is viso? neskaiciavai?
būčiau tinkleliu sujungus, ale laikas spaudė, tai brydėm greičiau buvo. Kiek motyvų neskaičiavau, bet nemažai gavos tai tikrai
QUOTE(Lace @ 2011 05 31, 14:57)
Va kaip La Perla gražiai "trinktelėjo" temos užbaigimui Nors aš ir vėl norėčiau tankesnio tinklelio mažoms mergytėms Turėtų labai gražiai žiūrėtis toks nėrinys ant suaugusios moters
Lace,spec tau mano pasistumejimas i virsu matosi,kad tankeja ir mane tai dziugina.toliau varysiu sijonine dali iki (.)(.) airiskais neriniais
ir tikriausiai pasuknele bus sviesesne,nes graziau atrodo,negu paskutinej foto ant rusvos.na bet cia jau veliau siulai dar irgi nekaisioti
ir tikriausiai pasuknele bus sviesesne,nes graziau atrodo,negu paskutinej foto ant rusvos.na bet cia jau veliau siulai dar irgi nekaisioti
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 01, 19:15)
Lace,spec tau mano pasistumejimas i virsu matosi,kad tankeja ir mane tai dziugina.toliau varysiu sijonine dali iki (.)(.) airiskais neriniais
spyris į užpakalį greitai tau gaunasi O tu čia darai iš vienodų elementų? Nesuprantu dar viso tavo užmanymo, bet šiaip gražiai žiūrisi tamsus lino nėrinys ant šviesaus lino
reikia ir man susikaupti, pasistūmėti į priekį ir ką nors parodyti
QUOTE(Lace @ 2011 06 01, 19:14)
spyris į užpakalį greitai tau gaunasi O tu čia darai iš vienodų elementų? Nesuprantu dar viso tavo užmanymo, bet šiaip gražiai žiūrisi tamsus lino nėrinys ant šviesaus lino
i virsu mazejancias pyneles darau o jungiu paskutine eile nerdama
parodyk ir savo pasistumejima kai pasistumesi
fasonas sukneles kazkas panasaus i toki:apacia platesne,paskui i virsu siaureja.o virsu planuoju tankesni panerti,neairinsiu turbut
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 02, 00:14)
fasonas sukneles kazkas panasaus i toki:apacia platesne,paskui i virsu siaureja.o virsu planuoju tankesni panerti,neairinsiu turbut
ech, o kur gauti tokios figūros schemą?
Tai aš stumiuosi kasdien - po kokius du-tris kvadratinius centimetrus maždaug oh Nes prisėst galiu tik kai mažė miega, o ji kažkodėl miega vis mažiau. O kai nemiega, tai labai nori man padėti gėlytes pakomponuoti (tik prieš tai paragauti reikia)
Olaiva, o koks tavo terminas?
Papildyta:
Vis pasižiūriu į tavo įdėtą suknelės nuotrauką, bandau vizualizuoti taviškę - gražu Vienintelio dalyko nesugalvoju - viršaus rašto, man kažkaip negražu tokioms nėriniuotos suknioms viršus paprastais stulpeliais su vienu užmetimu. Kažkaip iš karto padaro tokį bobutišką vaizdą iš tarybinių laikų mezgimo žurnalų
Aš savo suknytei viršų ketinu daryti airišką tik žymiai tankiau ir mažesnius elementus jungsiu, matyt teks brydėmis daryti.
QUOTE(Lace @ 2011 06 02, 07:45)
ech, o kur gauti tokios figūros schemą?
Tai aš stumiuosi kasdien - po kokius du-tris kvadratinius centimetrus maždaug oh Nes prisėst galiu tik kai mažė miega, o ji kažkodėl miega vis mažiau. O kai nemiega, tai labai nori man padėti gėlytes pakomponuoti (tik prieš tai paragauti reikia)
Papildyta:
Vis pasižiūriu į tavo įdėtą suknelės nuotrauką, bandau vizualizuoti taviškę - gražu Vienintelio dalyko nesugalvoju - viršaus rašto, man kažkaip negražu tokioms nėriniuotos suknioms viršus paprastais stulpeliais su vienu užmetimu. Kažkaip iš karto padaro tokį bobutišką vaizdą iš tarybinių laikų mezgimo žurnalų
Aš savo suknytei viršų ketinu daryti airišką tik žymiai tankiau ir mažesnius elementus jungsiu, matyt teks brydėmis daryti.
Papildyta:
per si menesi turiu butinai nunerti,nes liepos pirma savaite pasuknele sius
o as virsu turbut punelem su pumpuriukais darysiu,tik su labai mazais tarpukais
maniskiai jau man "nebepadeda" rankdarbiaujant
o del figuros,tai galim urmu tokia pirkti as del to ir megstu tokius modeliukus,kur po papuasais buna durimas,tada ar kokia juostele,ar tiesiog paplateja vos vos,kad lasiniuocio ant liemens nesimatytu
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 02, 09:00)
as del to ir megstu tokius modeliukus,kur po papuasais buna durimas,tada ar kokia juostele,ar tiesiog paplateja vos vos,kad lasiniuocio ant liemens nesimatytu
ir as tokius modelius megstu nors per "neapsiziurejima" nusineriau viena siaura suknute tai dabar paskata su tais "lasiniuociais" susitvarkyti juokinga visiems kad pirma nusineriau suknele o dabar stengiuosi kad ji ant manes graziai atrodytu
QUOTE(La Perla @ 2011 06 02, 09:33)
ir as tokius modelius megstu nors per "neapsiziurejima" nusineriau viena siaura suknute tai dabar paskata su tais "lasiniuociais" susitvarkyti juokinga visiems kad pirma nusineriau suknele o dabar stengiuosi kad ji ant manes graziai atrodytu
svarbu,kad tikslas kabo spintoj,tai smagiau ir stengtis
na man labai susitraukti butu sudetinga,nebent stebuklingos pedkelnes ,kur iki ausu,pagelbetu