Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 23 tema

QUOTE(linamog @ 2011 05 31, 14:51)
Galiu nuramint - uz savikaina tikrai niekas neparduos.

Man atrodo, kad normalu parduoti uz tiek kiek ir pirkai, nebent jau pradedi bizniu uzsiimineti, kai pamatai kokia paklausa.
Atsakyti
Nu tai naudojasi zmones kad yra didele paklausa o pasiula, maza, juos labai sunku pagauti:), as pati irgi nemokeciau tokiu pinigu doh.gif ..
Jie tikrai grazus, pati vis noriu pagaut bet neina doh.gif schmoll.gif..
Susidaro toks vaizdas kad tie marskiniai tikrai deficitine preke tai ir kaina kosmine ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2011 05 31, 16:59)
Nu tai naudojasi zmones kad yra didele paklausa o pasiula, maza, juos labai sunku pagauti:), as pati irgi nemokeciau tokiu pinigu  doh.gif ..
Jie tikrai grazus, pati vis noriu pagaut bet neina  doh.gif  schmoll.gif..
Susidaro toks vaizdas kad tie marskiniai tikrai deficitine preke tai ir kaina kosmine  ax.gif  doh.gif

Nu tai va, geriau jau tada pagaudyt, gal kada pasiseks lotuliukas.gif Nera degantis reikalas tie marskinukai biggrin.gif
Atsakyti
Koks negražus įprotis skaičiuoti kitų pinigus ax.gif Iš kur galite žinoti, kiek ji už marškinius mokėjo? Gal be papildomos nuolaidos pirko, gal ne iki 20 dol nukainotus, gal kai dolerio kursas buvo aukštesnis ar dar ką? rolleyes.gif O šiaip man atrodo normalu už deficitinį rūbą paprašyti kiek didesnės kainos - juk ji vargo, gaudė, laukė, važiavo pas tarpininkę pasiimti, greičiausiai dar šokoladą vežė, o dabar būtų - tik paduodat pinigus ir jau turit marškinius rankose smile.gif
Asmeniškai, aš tiek už juos nemokėčiau, nes jie man šiaip nelabai gražūs, bet jei kažkas nori ir gali, kodėl gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 31, 17:01)
Nu tai va, geriau jau tada pagaudyt, gal kada pasiseks  lotuliukas.gif Nera degantis reikalas tie marskinukai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir as noriu tu marskinuku.. bet man jauciu kokio 8 dydzio reiktu g.gif a niekaip nepagaunu verysad.gif
Atsakyti
Prancuzyte, o kiek per krūtinę? nes man 8 su 98 cm truputį skečia. Turiu ne leopardinius o šituos, bet manau kad panašūs jie pagal sudėtį
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 31, 15:54)
Tai as ta ir sakau  biggrin.gif Kad zinant kiek jie kainavo 145 lt man yra daugoka  ax.gif Daugiau nei dvigubai  biggrin.gif Butu kaina normalesne tai imciau  bigsmile.gif

Akvilexxx, pirkai juos?  wub.gif

Aha turiu juos 2 dydį, siaurinau, nes buvo dideli su 86-67 ax.gif

Niekas neskaičiuoja kitų pinigų, bet nors užmest proto ribose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 31, 14:51)
Galiu nuramint - uz savikaina tikrai niekas neparduos.

Kodel, pardavineja. As visus kiek pardaviau tai uz tiek kiek mokejau ir dar koki penkliti numesdavau. Nezinau kodel biggrin.gif Nebizniere matomai
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 31, 16:23)
Prancuzyte, o kiek per krūtinę? nes man 8 su 98 cm truputį skečia. Turiu ne leopardinius o šituos, bet manau kad panašūs jie pagal sudėtį

pas mane 92-93 siaip.. nu dar nuo liemenuko priklauso, kokiu jis ten funkciju turi biggrin.gif man tada 8 tikrai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 05 31, 16:26)
Kodel, pardavineja. As visus kiek pardaviau tai uz tiek kiek mokejau ir dar koki penkliti numesdavau. Nezinau kodel biggrin.gif Nebizniere matomai

As apie tuos deficitinius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 31, 15:49)
Juk jie visada, kiek pamenu 19,99$ kainavo...  unsure.gif

Visada? biggrin.gif Kažkada jie kainavo 78$, o po to buvo dar viena tarpinė kaina. Po 20$ tai čia jau mažiausiai 10x grąžintus ir klibančiomis sagomis pardavinėja smile.gif
Atsakyti