Įkraunama...
Įkraunama...

Mylimuko Raffaele gimimas

pasakojimas, kaip gime mazylis Raffaele

kaip mamos zinot, geguzes 22d. mano mama turejo pabaigti savo atostogas, taip ir nepamaciusi anukelio uz pivo ribu hihihi.gif anksti ryte atssisveikinom, palinkejo sekmes ir isvaziavo..

nieko, susitaikiau su tuo,kad gimdysiu viena, nieko nepadarysi.. tai laukiam toliau.. o Raffaele velavo jau 3 dienas. kasdienmane astodavo ivairus keisti saremiai, kuriu as saremiais nepavadinciau. labiau toks stumimo jausmas lin apacios ir pivuko sukietejimas.. bet skausmu jokiu. kamsio pozymiu jokiu. leliukas aktyvus - laukiam toliau.

sutarem su MB kad jei iki 2 dieno nepasirodys, tai varomi ligonine apziurai.. sekmadienio vakaras iprastas, kazka pavalgem,mazyle uzmigo, MB ant sofos kimarino,o as su puske per skipi plepejau, kaip kiekviena vakara.
vis pasakojau jai apie jau pora savaiciu vis pasikartojancius keistus saremis be skausmu, ir jau nebezinojau visai, o gal visai nesusije jie su gimdymu.. gal cia tik siaip, ir tai nereiskia kad jau saremiauju..
plepejom plepejom mes, ir po vidurnakcio atsisveikinom iki ryto rolleyes.gif MB
jau knarke ant sofos. nugenusi ji i lova, nuejau palysti po dusu ir islinkau ir as po patalais

uzsnudau.. oi kaip myliu miega ax.gif prabundu nuo pilvuko maudimo, labai jau nestipraus, kad net tyngiu paziuret i laikrodi. isgirstu kaip prabudo dukriukas, `mama aduja pipi` sako. nueinu pasysinti.
pareinu i lova ir nieko nebemaudzia..isbaide musu bandyma pasaremiauti rolleyes.gif
guliu guliu, MB knarkia.. ziu.. bigsmile.gif vel uzeina maudimas. uzsimaniau ir as pipi, nueinu - paziuriu i laikrodi 1.30 vel drimbu i lova rami, nes tirai nemanau, kad kazkas ivyks (juk ir pries tai kleta naktu panasiai buvo). pagulejau taip apie 15 min..ir jauciuosi keistai dregnai ten apacioj, bet tikrai ne vandenai, pamaniau..
maunu i tulika: - bigsmile.gif kraujas.. visu kunu perbega siurpuliukai.. kazkas daugiau vis delto vyksta, nei kitais vakarais wub.gif
sedziu tulike, misliju ka daryti. maudimas uzeina ir praeina - siurpuliukai laksto visu kunu - tuoj, jau tuoj susitiksiu su islauktu suneliu.
pasiemusi laikrodi sumastau pasiziureti, kas kiek laiko tie pamaudenimai uzena.. beje kraujo nebuvo daug. prasedejusi tulike 30 min, pastebiu, kad seremiai kartojasi kas 4 min.
laikas ligoninen.. baimes jokios, tik vis tie patys siurpuliukai, ir nerimas, ir laukimo jaudulys apima visa kuna.. einu zadinti MB.. ei, sakau, jau laikas - bet isgirstu tik - mhm.. gerai.. ir toliau sau miega jis.. susikraunu likusius daigtus i lagamina: dantu sepetili, sepeli, fotikus ir pakrovejus, kremus, slepetes.. ziu 2.15 jau, o ir maudimas sustipreja iki to, kad reikia sustoti uzejus skausmui. einu rimtai mesti is lovos MB, nors jis su manim ir neturi vaziuoti, bet juk nepabegsiu nieko nesakiusi hihihi.gif

sakau, ei lipk is lovos, tuoj sunu turesim.. tada jau sokasi ir jis, pamates, kad as rami, apsirengia.. as treningais apsirengiu ir skambinam taxi.. 2.40 - siurpuliukai mano draugeliai, skausmas nestipreja.. viskas ramu.. gaunu sms, kad taxi jau pakeliui, leidziames i apacia.. pasaremiauju pora kartu atsuremusi i siena, atvaziuoja autobusiukas, atsisveikinu su MB, matau asaras jo akyse
viskas bus ok, varyk pas Azzurra, sakau.. ir isvaziuojam.. vairuotojas jau suprato, kas cia su manim darosi, tai spaudzia kaip reikiant hihihi.gif turbut nenorejo akuserio pareigu atlikineti hihihi.gif

nuveza mane i emergency ax.gif bobutes prisnudusios 3.10
sakau I AM GOING TO HAVE A BABY tai mane irskart nusiuncia i 5 auksta. kazkas norvegiskai parasyta ant duru doh.gif nieko nesuprantu, einu ieskoti gyvu, nes tikrai nzn kur eiti.. suradusi 2 akuseres sakau BABY IS COMING ir pati dziaugiuosi tais zodziais, taip islauktais wub.gif

pasiteiravusios kada mano gimdymo data, sakau 19 - blink.gif OF JUNE? sako man bobike.. nene sakau, OF MAY (turbut nesusigaude nes pilvukas nebuvo didelis) pasakiau, kad kraujai teka, paeme slapimo tyrimui paklause kas kiek laiko saremiai ir as noresiu nuskausminamuju..
nieko nenoriu, sakau, o saremiai kas 3-4 min. apie 2h jau taip..
viskas ok.. paguldo - patikrins atsidaryma bigsmile.gif
uzsimerkiu, ir kartoju mintyse 4cm 4cm 4cm
akusere ziuri man i akis - blink.gif HOW LONG ARE YOU HAVING CONTRACTIONS?
-nu 2h, sakau
makaluoja ji su pirstai ji man ten- o as 4cm 4cm - girdziu sako: SEVEN 7cm, no no 8cm - BABY IS ALMOST HERE bigsmile.gif
YOU ARE VERY LUCKY..

as laiminga visa atrodo, kad siurpuliuku lankstanciu visu kunu padaugeja dvigubai.. tuoj laikysiu suneli, tuoj.. jau labai greitai vel pajusiu jausma pati graziausia pasaulyje wub.gif

paguldo mane ant gimdymo stalo.. ten aisku buvo ir vonia, ir baseinas - as labai norejau gimdyti vandeny.. bet.. turbut nebutu spejes net vanduo pribegti..

3,30 - guliu ant gimdymo stalo, apkabineta tais aparatais, tikrinanciais kudikelio sirdutes tonusus.. viskas ok.. saremiai uzeina jau daznesni. akusere supildo viska kompiueriuose, ateina vaiku slauge ir dr viena jauna akusere - sako as busiu su tavim - laikysiu ranku, ir darysiu viska ko paprasysi - nes juk buvau viena, be MB
ji kalbina mane - klausineja visokiu nieku.. taip greiciau eina laikas..
paziuriu i laikrodi 4,00
o kaip greitai pamanau.. ir jauciu toki keista - kazko nutrukimo jausma viduje ir iskart saremiai dvigubai skausmingesni - akuseres pradeda lakstyti, ruosti ivairiausius svirkstus, pledukus - tai man sukelia dziaugsma - reiskia jau visai cia pat..
patikrina atsidaryma - 10cm bigsmile.gif
vel girdziu is akuseriu - YOU ARE VERY LUCKY..

bet dar dar stumti negaliu, palaukim, kal galvute nuslinks zemiau..
vel guliu, kenciu - ir mintyse jau supu leliuka
praeina 5 min
nebegaliu, sakau I WANT TO PUSH..
ir akuseres pasiruosia, viena padeda kvepuoti, kitos aiskina kaip pushinti
taip ilgai islauktas momentas. skausmas stiprus, bet nzn ar todel, kad as euforijos apimta ar del kazko kito - man jis nebuvo nepakeliamas.. net rekti nesinorejo..

girdzu akusere sako, matau galvute - daug juodu plaukiuku.. stumiu toliau .. dar syki... dar syki...
viskas einasi puikiai..
nzn kiek tai dar truks, bet man tai nesvarbu.. siurpuliukai susilieja i kazkokia drebuli..akusere atsagsto naktinius - tai reiskia, kad tuoj kudkeli pades man ant krutines.. rieda asaros is dziaugsmo...
girdziu akusere sakant, DON`T PUSH ANYMORE, JUST WAIT.. sulaukiu paskutinio saremio, ir gimda pati isstumia mao dziaugsmeli lauk.. 4.18
verkiu is laimes glausdama prie saves mylimuka.. leliukas verkia.. grazutis, plaukuotas, rausvas kudikelis jau su manim..

to jausmo neaprasysi jokiais zodziais.. ji gali tik isgyventi..

su kitu saremiu isejo ir placenta..
po to 2 akuseres tyrinejo plysimus, kuriu sake nedaug, bet siuvo apie 30 min.. nes viena moke kita rolleyes.gif
visas 30 min leliukas praverke, nes norejo valgyti, bet maitinti negalejau, nes labai nepatogioj padety buvom abu, kol jos ten siuvinejo

paskui jau pati nulipau nuo stalo i normalia lova, pamaitinau peralkusi suneli, gavau pusrycius, valgiau laiminga ziuredama i aukseli

iki 6h neskambinau MB megavausi viena savo didziausiu dziaugsmu..

as kaip ir visos nestukes tikejausi lengvo gimdymo.
pirmasis nebuvo sunkus.. tai laukiau, kazko panasaus.. nors siek tiek nerimavau, kaip atsidarines kaklelis, nes per pirmaji labai plyso, bijojau, kad randas trukdys..
bet gavosigavosi taip, kad antrasis gimdymas buvo lengvesnis uz pirmaji, ir uz mano tiketasi..
viskas uztruko nepilnai 3h - nuo nezymiu pamaudenimu pradzios iki kol padejo man leliuka ant krutines..

labai nuosirdziai linkiu kiekvienai nestukei tokio gimdymo..

ar bus trecias ?
..bus..
tikrai ne is kart, nes noriu dabar dziaugtis savo dviem aukseliais..
Atsakyti
vai kokia grazi istorija cray.gif labai dziaugiuosi kai tokius gimdymus skaitau.tai lyg paskatinimas neapsistoti ties keliais leliukais.
sveikinimai didziausi 4u.gif
Atsakyti
Jetau... wub.gif wub.gif wub.gif Bet rimtai, you are lucky smile.gif Sveikinu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte!
labai smagu, kai to nepakartojimo jausmo netemdo gimdymo kancios 4u.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif cray.gif .
Dar kartelį sveikinu taip lengvai susitikus su sūneliu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai lengvai ir greitai! bigsmile.gif Grazu! wub.gif Sveikinimai dar karta! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip ir Mano palinkejime, kadangi viena gimdei, tai bent jau lengvai wub.gif labai grazi istorija wub.gif
Atsakyti
aprasei mano svajoniu gimdyma! biggrin.gif saunuole!!! super gimdymas!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
taip greitai ir taip lengvai wub.gif wub.gif wub.gif
aukit diduciai 4u.gif
Atsakyti
kokia sauni istorija wub.gif
kuo puikiausiai abu su suneliu susitvarkete thumbup.gif
Atsakyti
Sauni istorija, simuonele! Ir taip jausmingai aprasyta! Asaros net akyse pasirode wub.gif Aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

ACIU dar syki uz sveikinimus, merginos..
is tikruju viena is graziausiu naktu mano gyvenime..
Atsakyti