Ieva, man labai gražu
Aciu Alina
Tai kiek foto paruosiat mazdaug is krikstynu?
Tai kiek foto paruosiat mazdaug is krikstynu?
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 02, 23:44)
kažkur 30-50, šiaip įvairiai labai.
Ievukis - na tu šaunuolė žinokis, nu va šitie juostiniai darbai fantastiški,tikrai
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 02, 23:21)
Sveikos.. kątik grįžau.. atfotografavusi gimdymą..
Kai sugryšiu nuo patirtų įspūdžių į save, papasakosiu viską
ŠAKĖS kaip viskas yra/buvo.. Jaučiuosi super laiminga.
Kai sugryšiu nuo patirtų įspūdžių į save, papasakosiu viską
ŠAKĖS kaip viskas yra/buvo.. Jaučiuosi super laiminga.
Oi kaip lauksim ispudziu ir gal net kazka parodysi? )))
QUOTE(airv @ 2011 06 02, 23:30)
Akasha, įstrigo vaikiuko nuotraukos. Trapios, jautrios. Motiniškas požiūris. Super.
Dekui Airv.... As nesu labai patenkinta, na visada kazkaip noriu is saves ispausti daugiau, bet keliais kadrais esu patenkinta ir dziaugiusi, kad turiu tokiu klientu
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 03, 00:16)
Ai dar klausimelis kiek mazdaug foto atiduodat is krikstynu?Kol neprireike praleidau pro pirstus sita info,dabar labai idomu
Nuotraukeles jau gyriau... ir galiu pasakyt, kad tikrai geresni nei skaitmeniniai
Del atiduodamu foto kiekio pati turetum nusprest, kiek tavo manymu yra pakankamai.... As pastaruoju metu isvis zmonems sakau tiesiog apytikslu skaiciu(cia per fotosesijas), ir pasakau, kad tikrai geru bus tik vos kelios... Va Airv manau labai protinga nuotrauku skaiciu pasirinkus.... Aisku visi zmones kazkaip nori kuo daugiau.... Bet geriau juos itikint, kad geriau keleta nerealiu, nei visa kruva belekokiu
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 02, 23:16)
Yvete,vajej kai paskaiciau tai net siurpas nuvaiskciojo.Kaip gerai kad viskas gerai
Laukine labai labai idomu tavo ispudziai
Tikrai jauciasi kad vasara atejo,visos zolynus fotografuoja (as tame tarpe ) Pagaliau i pabaiga eina mano mokslai tai galesiu imtis tai ko sirdis geidzia
O as dar su musu krisstuku ateinu,tik jau is juosteles
O dar siek tiek daugiau stai cia
Ai dar klausimelis kiek mazdaug foto atiduodat is krikstynu?Kol neprireike praleidau pro pirstus sita info,dabar labai idomu
Laukine labai labai idomu tavo ispudziai
Tikrai jauciasi kad vasara atejo,visos zolynus fotografuoja (as tame tarpe ) Pagaliau i pabaiga eina mano mokslai tai galesiu imtis tai ko sirdis geidzia
O as dar su musu krisstuku ateinu,tik jau is juosteles
O dar siek tiek daugiau stai cia
dieviškai gražu..... nerealu.......
Airv, dėkui
Laukine, lauksiuuu
Ievuk, faini šie juostiniai kadrai
Laukine, lauksiuuu
Ievuk, faini šie juostiniai kadrai
pandre, man antroji patiko ir trečioji tik trečiojoje gal šiek tiek kairės daugiau norėtųsi ai bet čia tik mano nepatyrusios nuomonė
Ievukis, man labai patiko, spalvos labai gaivios
Ievukis, man labai patiko, spalvos labai gaivios
O krikštynų aš atiduodu iki 80 nuotraukų
QUOTE(paprasta @ 2011 06 01, 22:32)
Na, pasirodau ir aš Mano beveik savarankiškos- labai ačiū Forgetei, kuri padėjo Kaune ir visaip kaip mane palaikė
Sveikinimai su debiutu Geras rezultatas
QUOTE(Yvette @ 2011 06 01, 22:56)
aha, saugokit vaikus, savus ir svetimus.
Oooo, gerai, kad viskas gerai
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 02, 23:44)
Ievut, labai puiki sesija Smagu, kad mokslai į pabaigą - daugiau dėmesio fotografijai galėsi skirti.
Krikštynų foto kiekis priklauso ir nuo laiko - fotografavau pasiruošimą namie, ceremoniją ir po to fotosesija, tai man gavosi apie 100 nuotraukų.
Laukine, laaabai įdomu. Tikiuosi galėsi parodyti kokį kadrą
Atnešu ir aš porą kadrų
daugiau čia
Mielos, neskaičiau nieko ką šnekėjot, gi buvom išvažiavę atostogaut.. Meldžiau Dievą, kad tik mano nėštukė nepagimdytų, nes jau tiksinti bombelė buvo.. Vakar grįžom ir va...
Turėsiu ką parodyti. Dar dabar atsigaut negaliu, siaubingas sukrėtimas.. Su nuotykiais ten mes, viską aprašysiu, papasakosiu, atrinksiu rodomas foto, patvarkysiu, užtruks tai.. Labai norėčiau padaryti filmųką iš skaidrių, baisiai matiko, jaučiu prašysiu kažkieno pagalbos, gal nėr labai sunku... Noriu kruopščiai padaryti ir atiduoti tai mamytei.. Meno aišku nebus, bet nufotkinau viską, tikrąja to žodžio prasme: sąrėmius, kaip gimsta vaikas, kaip kerpa virkštelę, kaip sveria, kaip prausia, kaip rengia, kaip deda ant rankyčių tuos ženkliukus, kaip mamai paduoda, kaip pamaitina, kaip miega, kaip tyliai palieku juos abu mėgautis pažintimi... Žinokit negaliu rašyt, tuoj ašaros. Man biškį reik save nuramint, nes nu jautri esu, bet man tiesiog kaip žemės drebėjimas, toks stebuklas tas gimimas, toks stebuklas... Viską papasakosiu, gi moku pasakot, tik truputį reik laiko..
Žaliuoju dabar prie krikštynų ir sesijos foto, nes turiu jau atiduot, o dar nieko netvarkiau...
AirV, Tavo postą mačiau- o kaip su krikštynų foto sukiesi, kai vis prašo: su seneliais prie Bažnyčios, už Bažnyčios, tada su visais sveikintojais kaip katras vokelį įteikia, bažnyčios su kiekvienu... Aš atrinkau tokių foto 108 nebežinau ką išmest, nes visi prašė fotkinti... Kadangi buvpo pirmos, tai fotkinau, bet iš esmės, dabar nebežinau ką palikt...Visas tvarkyt- PRAŽŪSIU.
Turėsiu ką parodyti. Dar dabar atsigaut negaliu, siaubingas sukrėtimas.. Su nuotykiais ten mes, viską aprašysiu, papasakosiu, atrinksiu rodomas foto, patvarkysiu, užtruks tai.. Labai norėčiau padaryti filmųką iš skaidrių, baisiai matiko, jaučiu prašysiu kažkieno pagalbos, gal nėr labai sunku... Noriu kruopščiai padaryti ir atiduoti tai mamytei.. Meno aišku nebus, bet nufotkinau viską, tikrąja to žodžio prasme: sąrėmius, kaip gimsta vaikas, kaip kerpa virkštelę, kaip sveria, kaip prausia, kaip rengia, kaip deda ant rankyčių tuos ženkliukus, kaip mamai paduoda, kaip pamaitina, kaip miega, kaip tyliai palieku juos abu mėgautis pažintimi... Žinokit negaliu rašyt, tuoj ašaros. Man biškį reik save nuramint, nes nu jautri esu, bet man tiesiog kaip žemės drebėjimas, toks stebuklas tas gimimas, toks stebuklas... Viską papasakosiu, gi moku pasakot, tik truputį reik laiko..
Žaliuoju dabar prie krikštynų ir sesijos foto, nes turiu jau atiduot, o dar nieko netvarkiau...
AirV, Tavo postą mačiau- o kaip su krikštynų foto sukiesi, kai vis prašo: su seneliais prie Bažnyčios, už Bažnyčios, tada su visais sveikintojais kaip katras vokelį įteikia, bažnyčios su kiekvienu... Aš atrinkau tokių foto 108 nebežinau ką išmest, nes visi prašė fotkinti... Kadangi buvpo pirmos, tai fotkinau, bet iš esmės, dabar nebežinau ką palikt...Visas tvarkyt- PRAŽŪSIU.