Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas, pribegau su kava pas jus...
QUOTE(pandre @ 2011 06 01, 16:24)
Laikas tikrai geras, saule nespigintu, jei lietus nelytu....seseliu daug graziu prigaudytum...

aciu uz mintis pasidalintas...as namie turiu spalvota hamaka, skirta sedejimui, gal manau ir jis puikiai pasitarnautu...
O kaip del seseliu, tai jau cia nezinau, sunkiai su jais susitvarkau, reflektoriaus ner, sviesa gaudyt man dar mokytis ir mokytis...

QUOTE(Rico @ 2011 06 01, 22:15)
As trumpai is savo patirties
skubu rasyt, tikiuosi suprantamai  ax.gif sekmes  4u.gif lauksim rezultatu  4u.gif

labai aciu uz issakytas mintis...
zinau tik viena, kad negaliu uzsigriebti daug...tikrai nepatempsiu viso turinio...ir kas svarbiausia,mama nezino nieko, kad as kazka planuoju, nenoriu nieko sakyti, bus ale mini staigmena ax.gif
Einu paziuret duota nuoroda... 4u.gif

Aciu jums, net nesitikejau tokio antpludzio patariu, man jie visi labai svarbus, deduosi i galva ir i konspektus...

OT, Yvete...baisu tokie dalykai,oi baisu...gerai,kad tik tiek atsipirko...mano maziu(jau dicki), puosia nemazai randu...apsiplike kava metuku laiko, o buvau pati visai salia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 06 01, 23:32)
Na, pasirodau ir aš smile.gif

labai grazu, saunuole mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 06 01, 23:56)
aha, saugokit vaikus, savus ir svetimus.

karsta.gif as aplamai esu didele baile del to,kas gali nutikti vaikui,vakar sode ravejau zolynus, o baseinas didziulis kieme yra,tai man kazkokia paranoja buvo,tik vaikas nueina kelis metrus nuo manes o man jau panika bijau.gif kai paskaiciau tavo sunaus "nuotyki"net sirdis i kulnus nuejo pagalvojus,kaip galejo baitis....bet gerai,kad tas D kartais mus saugo...
Atsakyti
Yvette friends.gif
Atsakyti
Paprasta, as net asara nubraukiau (visa lika nubraukiu ziuredama tokio pobudzio foto biggrin.gif blush2.gif ) Labai labai grazu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 06 02, 09:10)

man truputį per pilka g.gif ir nežinau, gal norisi labiau išplauto fono, arba jo galėtų išvis nebūti g.gif bandyčiau dar kirpti viršaus.

bandžiau šviesinti,tada dega dangus .... ačiū už nuomonę,reiks dar ką nors sumastyti g.gif
Atsakyti
paprasta, esi tikra šaunuolė wub.gif tik man filmukas nelabai patiko, nes per daug efektų blush2.gif

Yvette,
eina peklon doh.gif aš įsivaizduoju kiek strioko buvo doh.gif

vienintele, tikrai dailus kadras 4u.gif

Dalyje žolynai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 06 02, 09:32)
Paprasta, as net asara nubraukiau (visa lika nubraukiu ziuredama tokio pobudzio foto  biggrin.gif  blush2.gif ) Labai labai grazu...  wub.gif

dėkui 4u.gif

Dėl efektų- pasitaisysim kitą kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 02, 07:28)
Archyvus betvarkant radau tokia foto, niekas netvarkyta nes tada photoshopo nemokėjau, ištikrųjų nieko ypatingo, tik man spalvos labai patinka, nors vaizdas tok plokščias , bet ydėsiu temos pagyvinimui smile.gif

Jei butu fotografuota raw galima butu su HDR pagyvinti. Gal ir jpg eitu, tik nebandziau daryti su jpg blush2.gif

Yvette console.gif

Kikirike, per pilka ax.gif bet nuotaika patiko ax.gif

Paprasta, saunuole 4u.gif del efektu jau sake, man prailgo ziureti blush2.gif aisku jaunavedziams norisi ilgesnio ax.gif kai kuriu nuotrauku nedeciau, pvz., salono pavadinimo, nebent toks pageidavimas buvo blush2.gif
Anksciau man toks pateikimas nelabai patiko, bet paskui pradejo patikti ax.gif sunkus darbas atrodo, as dar nebandziau blush2.gif
ai, ir dar pastebejimas ne i tema- kodel kontaktuose tavo pavadinimas skiriasi? blush2.gif du su PHoto, vienas su Foto blush2.gif klaidinantis dalykas blush2.gif

Na, begu vel, kaimynai is virsaus uzliejo virtuve unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 06 02, 12:24)

Paprasta, saunuole  4u.gif del efektu jau sake, man prailgo ziureti  blush2.gif aisku jaunavedziams norisi ilgesnio  ax.gif kai kuriu nuotrauku nedeciau, pvz., salono pavadinimo, nebent toks pageidavimas buvo  blush2.gif
Anksciau man toks pateikimas nelabai patiko, bet paskui pradejo patikti  ax.gif sunkus darbas atrodo, as dar nebandziau  blush2.gif
ai, ir dar pastebejimas ne i tema- kodel kontaktuose tavo pavadinimas skiriasi?  blush2.gif du su PHoto, vienas su Foto  blush2.gif klaidinantis dalykas  blush2.gif 

Dėkui ir už pastabas, ir už pagyrimus 4u.gif O dėl skirtumo- užimta buvo smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Rico @ 2011 06 02, 13:24)

Na, begu vel, kaimynai is virsaus uzliejo virtuve  unsure.gif

blink.gif doh.gif tikėkimės, kad didelio potvynio nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 01, 23:56)
aha, saugokit vaikus, savus ir svetimus.
Nepykit už off topic, bet nu reik išsiliet. Mano Turtui šiandien D. pagalvėlę pakišo ir stumtelėjo ten, kur reikėjo.

4u.gif tikrai ačiū D... jaučiu ir pati nemenką stresą apturėjai, laikykis 4u.gif
Atsakyti
nemegeja esu visokiu zolyciu fotkinti, bet, kad jau pafotkinau, tai ikelsiu...ziu, gal dar ir komentara koki gausiu g.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti