Akasha,aciu...muilo burbulus jau isirasiau i sarasiuka ...jis labai grazuolis, rudu akiu berniukas,kuri maciau viena karta ir kuris tada labai daug sypsojosi.. tai manau bedu kaip ir neturetu buti, o bet taciau...viskas juk priklausys nuo vaikiuko nuotaikos...as labai noriu kazka grazus isspausti...bet ir labai nenoriu isijausti TIK i fotografes vaidmeni, noriu pabut tiesiog ir sveciu...ir savo vaikiukus pafotkinti toje aplinkoje,,,tikiuosi, kad viskas bus gerai...svarbiausia man laikas patinka
Labuka,
Jau grįžau po savo atostogų dar storesnė, kad rodos tuoj ridensiuos . Pajūry akys tik ir laksė - vat čia fotografuočiau taip, o ten - anaip...čia toks būtų modelis, o va čia - toks liga liga jau...na bet pasidarėm kelis šeimyninius kadrus į šeimos albumą ir tiek... realiai ir neplanavau kažkokios sesijos.
Kaip pasiilgau jūsų nuotraukų žiūrėjimo ir šiaip kažkokia durna priklausomybė jau nuo šito forumo eisiu bandysiu perskaityt, ką per tas dienas prirašėt
Jau grįžau po savo atostogų dar storesnė, kad rodos tuoj ridensiuos . Pajūry akys tik ir laksė - vat čia fotografuočiau taip, o ten - anaip...čia toks būtų modelis, o va čia - toks liga liga jau...na bet pasidarėm kelis šeimyninius kadrus į šeimos albumą ir tiek... realiai ir neplanavau kažkokios sesijos.
Kaip pasiilgau jūsų nuotraukų žiūrėjimo ir šiaip kažkokia durna priklausomybė jau nuo šito forumo eisiu bandysiu perskaityt, ką per tas dienas prirašėt
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 01, 16:23)
Akasha,aciu...muilo burbulus jau isirasiau i sarasiuka ...jis labai grazuolis, rudu akiu berniukas,kuri maciau viena karta ir kuris tada labai daug sypsojosi.. tai manau bedu kaip ir neturetu buti, o bet taciau...viskas juk priklausys nuo vaikiuko nuotaikos...as labai noriu kazka grazus isspausti...bet ir labai nenoriu isijausti TIK i fotografes vaidmeni, noriu pabut tiesiog ir sveciu...ir savo vaikiukus pafotkinti toje aplinkoje,,,tikiuosi, kad viskas bus gerai...svarbiausia man laikas patinka
Laikas tikrai geras, saule nespigintu, jei lietus nelytu....seseliu daug graziu prigaudytum...del tokio amziaus vaikiuku...pabandykit pasodinti atremus ar susukus i koki pleduka...juk puse metuku vaikiukai paramstyti jau sedi...be to, man tai kaip tik nesinori neiko ankstinti, kad jei dar nesedi, tai tegul nuotraukos ir atspindi jo amziu...juk tai ir yra graziausia...bet tie pakabinimai ant medziu saku, man yra lb grazu....dariaus savo vaikiukui tokia nuotrauka, tai, deja, teko tik rankose kabinti, nes nebuvo gero oro ir geros vietos bet jie gi spurdaliukai, tai reikia, kad butu visada kas su istiestomis rankomis, kas man irgi buivo misija neimanoma taiva....leisk jam ant pilvuko ropinetis ir kukuok, vaipykis ir duduok pries ji...bandyk is virsaus, is apacios ir t.t. ir pns....as manau, tokius lengviausia fotkinti, beveik kaip padejai, taip ir nufotkinai... o paskui,tai vejas laukuose....jei gali pagauk, vadinasi
Šiandien bandžiau pažolinėti Lauksiu kritikos
Sveikos
na o čia mano žolynai
na o čia mano žolynai
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 01, 13:23)
Mergytes, aciu uz mintis,kurias pametejot...va amazius tikrai toks siaip sau...bent jau sedetu normaliai...ar truputi nenormaliai, o cia tik prilaikomas ...patiko mintis srysuleleje pakabintame...prisiminiau,an ir patinka...reiks ieskoti kokios medziagos gabalo...ir reik tiketis,kad bus kur pakabinti, nes kiek pamenu, ten medziai auksti...
As trumpai is savo patirties fotografuojant pakabinta- mergaite buvo beveik metu, tad buvo baisu, kad nepradetu muistytis ir neiskristu, tad ji pakelta buvo 5 cm, laikem as su mama rankose, medziaga- mano "salikas"- skraiste, na, ilgoka, plati. Pasieskok zaismingu spalvu, ant saku tikrai nekabinciau- per aukstai, nesaugu, geriau pasiimk ka nors neperslampamo, ant virsaus anklodyte, ten pasiruosi, pasiguldai ir t.t. jei nebus daugiau kas palaiko, tai viena puse galima risti, o kita- mama laikytu, bet nepamirskit, kad vaikai gali labai netiketai pasimuistyti. arba, kad butu ant kadro krasto kas prilaikytu is apacios kede, tinklas ar pan
Daug ideju cia http://www.flickr.co...bysessionsetup/ gali rasti, nepamenu kas idejo, man pabai patiko
skubu rasyt, tikiuosi suprantamai sekmes lauksim rezultatu
Na, pasirodau ir aš Mano beveik savarankiškos- labai ačiū Forgetei, kuri padėjo Kaune ir visaip kaip mane palaikė
http://vimeo.com/24527868
QUOTE(Rico @ 2011 06 01, 22:15)
As trumpai is savo patirties fotografuojant
Ot aciu tau:*
QUOTE(paprasta @ 2011 06 01, 22:32)
Na, pasirodau ir aš Mano beveik savarankiškos- labai ačiū Forgetei, kuri padėjo Kaune ir visaip kaip mane palaikė
Saunuole Labai.
Su kokia programa filmukus darot?
QUOTE(Akasha @ 2011 06 01, 15:41)
Nezinia ar jis tame audinyje gerai jausis, jei kazkur pakabinsit... vaikai gi toks neprognozuojamas dalykas...
aha, saugokit vaikus, savus ir svetimus.
Nepykit už off topic, bet nu reik išsiliet. Mano Turtui šiandien D. pagalvėlę pakišo ir stumtelėjo ten, kur reikėjo. Buvo beiškrentąs pro langą. O norėjo tik žaliuzes nuleisti, per aukštai užsilipo. Atsiėjo keliais sumušimais. Iš kambario buvau išėjusi apie porą min, ir vaikis nebemažas, o vistiek.
QUOTE(Yvette @ 2011 06 01, 22:56)
Nepykit už off topic, bet nu reik išsiliet. Mano Turtui šiandien D. pagalvėlę pakišo ir stumtelėjo ten, kur reikėjo. Buvo beiškrentąs pro langą. O norėjo tik žaliuzes nuleisti, per aukštai užsilipo. Atsiėjo keliais sumušimais. Iš kambario buvau išėjusi apie porą min, ir vaikis nebemažas, o vistiek.
Tfu 3 *.
Jetau, kaip baisu tokie dalykai.Gerai, kad gerai viskas.
paprasta - gražu
jetau,ačiū D ,kad viskas taip laimingai
na va pridaviau magistrą liko tik apsiginti, tai pradedu senas fs tvarkyti
Papildyta:
Dalyjos fiolečitavos gėlytės įstrigo
QUOTE(Yvette @ 2011 06 01, 23:56)
jetau,ačiū D ,kad viskas taip laimingai
na va pridaviau magistrą liko tik apsiginti, tai pradedu senas fs tvarkyti
Papildyta:
Dalyjos fiolečitavos gėlytės įstrigo
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 01, 22:26)
Che nu man irgi pirmoji labai labai liuks
QUOTE(paprasta @ 2011 06 01, 23:32)
Nu kokia tu saunuole... Dabar jau nebijodama galesi lekt fotografuot....
QUOTE(Yvette @ 2011 06 01, 23:56)
Jetaus, kaip gerai, kad viskas be dideliu suzalojimu.... Va va tikrai su vaikuciais reik labai atsargiai....