Kikirike, sveikinu:)
Aciu dar karta visoms uz palaikyma.
Labai noriu gimdyma fotografuot.Daviau skelbima-tyla.Lyg ir sutariau su viena nestuke, kuria fotografavau, bet ar neissigas paskutine minute..Ech, idealu butu fotografuot gimdyma namuose, na bet mazai tokiu.
A, dar-daviau cia, SM, kelis skelbimus, kad noriu naujagimius nemokamai fotografuot.Tyla.Ne viena neatsiliepe.Kazin, kodel?Ne viena nenori nuotrauku ar tesiog tiek uzsikasus darbais po gimdymo, kad kvepuot ner kada?Bet dar laukiu, o gal parasys..
Parodysiu dvi savo Turto gimimo. Kitas ne visiems rodau, bet patys dažnai išsitraukiam, su šypsena pažiūrim. Ir Sūnužis džiaugiasi tokiom foto.
Tad neapsisprendusiom tikrai sakau, kad verta fotografuoti. Gal kad vyras fotografavo, taip švelniai užfiksavo tik tai, kas man jokių negatyvių prisiminimų nesukelia. Bet manau suradus artimos sielos fotografą, galima turėti nuostabų prisiminimą. Kokybė nuotraukų tokiu atveju nelabai svarbi, nebūtinas geriausias pasaulio fotografas. Svarbu švelnumas, atidumas, pagarba ir t.t.
o čia kelios iš flickr
čia
ir čia
Dar jei gerai pamenu Marijus iš Kūdros fotografavo gimimą irgi sužavėjo, ir jei neklystu Zoom, nors dėl paskutinio nesu tikra, bet lig ir prisimenu nėštukės foto duše.
Tad neapsisprendusiom tikrai sakau, kad verta fotografuoti. Gal kad vyras fotografavo, taip švelniai užfiksavo tik tai, kas man jokių negatyvių prisiminimų nesukelia. Bet manau suradus artimos sielos fotografą, galima turėti nuostabų prisiminimą. Kokybė nuotraukų tokiu atveju nelabai svarbi, nebūtinas geriausias pasaulio fotografas. Svarbu švelnumas, atidumas, pagarba ir t.t.
o čia kelios iš flickr
čia
ir čia
Dar jei gerai pamenu Marijus iš Kūdros fotografavo gimimą irgi sužavėjo, ir jei neklystu Zoom, nors dėl paskutinio nesu tikra, bet lig ir prisimenu nėštukės foto duše.
QUOTE(Alabama @ 2011 06 10, 09:08)
Siūloma prekė- pigi. Aš turbūt nereaguočiau vien dėl to... Kas nori paveiksluotis, susiranda pačios.. Aš manyčiau būtent dėl to tyla...
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 10, 09:13)
Siūloma prekė- pigi. Aš turbūt nereaguočiau vien dėl to... Kas nori paveiksluotis, susiranda pačios.. Aš manyčiau būtent dėl to tyla...
As nemokamai siuliau.Kai ta pati dariau pas nestukes-atsiliepe iskart penkios.Taigi cia kazkur kitur saknys.
Yvette, pasaka.Vis labiau noriu i gimdyma.
Bet turbut bliauciau kaip nezinau kas.
QUOTE(Alabama @ 2011 06 10, 10:15)
As nemokamai siuliau.Kai ta pati dariau pas nestukes-atsiliepe iskart penkios.Taigi cia kazkur kitur saknys.
nežinau kame prob. Aš prieš metus rodos nėštukių temoje rašiau, kad nufotografuotume naujagimius. Žinok tikrai atsiliepė, ir bičiulė fotografavo, lig ir tris kūdikėlius. Jei šio mėnesio nėštukės neatsiliepė, pasiūlyk kito mėnesio. Nufotografuosi su pilvuku, iškart ir dėl kūdikėlio fotosesijos susitarsit, jei nuotraukos patiks.
Tiesa, mes taip pat rašėm, kad nemokamai.
Alabama, gal pas labai mažiukus įlindai, gal ten rečiau mamos prisėda prie kompo, palūkėk dar..
Ačiū, Laukine, aš Tave suprantu ir įsivaizduoju, kad tu viską nuostabiai padarei Net neabejoju tuo.
Daug kam pasirašau, tik ne šitam reikalui, noriu pamiršt ir laimingai gyvent
Be to mano galūnės negražios
Alabama, gal tikrai nemokėjai skelbimo įdėti, svarbu šiaip, kaip pateiki
Daug kam pasirašau, tik ne šitam reikalui, noriu pamiršt ir laimingai gyvent
Be to mano galūnės negražios
Alabama, gal tikrai nemokėjai skelbimo įdėti, svarbu šiaip, kaip pateiki
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 10, 00:00)
nu bet aš jau magistruota
Sveikinimai
Dar kelias nėštukių foto radau, kitokios, be rankų ant pilvuko
labai gražiai banguoja
kitokia nei dauguma matytų
o čia tiesiog gražiai ir kitaip
labai gražiai banguoja
kitokia nei dauguma matytų
o čia tiesiog gražiai ir kitaip
QUOTE(Yvette @ 2011 06 10, 10:11)
Parodysiu dvi savo Turto gimimo.
kokios nuostabios ir kokios brangios foto
aš norėčiau gimdymą fotografuoti, labai man labai gaila, kad savo tokių foto neturiu...ypatingai tik ką užgimusio vaikelio savo pirmosios dukrytės, kurios beveik parą nemačiau, o kad būtų kas nufotografavęs ją...mūsų pirmą susitikimą palatoje, tikrai norėčiau tokias foto turėti...
Na nezinau ir as, kame ten viskas.Speju, kad tesiog mamos pervargusios, siutos, be miego ir ne nuotraukos galvoj.O gal dar kas:)Bet as kantri, sulauksiu ir savo gimdymo ir naujagimiu:)
Yvette, sita kokia nuostabi, aciu
http://www.flickr.co...l-61355773@N00/
Yvette, sita kokia nuostabi, aciu
http://www.flickr.co...l-61355773@N00/
Alabama, labai uzjauciu