QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 09:13)
pas mane bėdos su fokusu, kaip kolega ir sakė
nei aš patyrus, nei ką. pakvailiojom, išbandėm nebandytą dalyką (
strobizmą). visai nieko, tik reikėtų gerai apgalvoti, ko iš to galima paimti.. kitą kartą tikrai norisi kokio nors sprendimo, idėjos, kažkokio nuoseklumo, pasiruošimo, nes šį kartą tai bim bam buvo, bent jau iš mano pusės
net kėdės neatsinešiau
nu man žiauriai patiko
varom darrrrrr
patiko foto
beje grįžus ginimo dar skaidres dariau iki dviejų nakties, į gynimą ėjau 4val. miegojusi - nu ir rezultatas turiu magistrą su devintuku
aj dar naktį tortą dariau mažajai
o po gynimų iškart šiandien dar ir mažosios gimtadienį šventėm - dabar tvarkausi
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 09, 09:32)
aš galiu apsiimti, priglaussčiau kauniečių reflektorius, bet jei sudėtinga ten prašyt tai tiesiog paštu išsisiusk visus į kauna man skirtus, ir paaršyk kiek kainavo, pervesiu pinigėlius už išlaidas ir tada bus ramu viso
nu šiaip jei gali priglausti tai aš tiesiog paparašysiu kad visus kauniečių refelktorius atvežtų į kauną ir paduotų tau,tik kad nesisako kurios čia kaunietės
nežinau kiek tų refelktorių dėti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 09:42)
va permečiau akimis tas kelias fotkes, tai akivaizdu, kad būtinas puikus fonas, spalvos, šviesos, objektai, geometrika kadre kažkokia turi būti, ko mes nevisai turėjom vakar. bet jau kyla minčių dėl kito karto
nu aš tai tiktais už ,aš tai kai pelėda man be problemų varyti kur nors
nepykit,sėdžiu nemiegojusi ir jau dabar antra nakties
taip kad nelabai turiu jėgų komentuoti ... ryt gal bus tikrai geresnė diena
nu bet aš jau magistruota