Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 21:19)
Aš turiu vaikų, <...> aš plunksnelė"- nuotraukos man gražios niekada nesigauna. Kažkaip matyt vienas ff triukų, kad jis jaučia nuotaikas  biggrin.gif

Čia gerai pasakei biggrin.gif Kažkoks Tau liežuvio atsirišimo periodas biggrin.gif

O aš jau norėjau skolą savanoriškai eit pasiimti vieną, nieko nebespėju, stogs čiuožia. Alia turbūt neišdegs, visi sako ką tu, pablūdai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 09, 21:43)
Aciu laukine mirksiukas.gif taip,dukryte yra gerai lotuliukas.gif

lABAI GERAI wub.gif Tarp kitko pirmą kart gyvenime prieš kelias valandas maniškė persilaužė ir leidosi pozuodama bei man aiškino ką fotografuot laugh.gif sako o dabar kojas, pirštus, ausį, nosį, vieną pozą, kitą pozą, nu žinokit apšalau laugh.gif
Atsakyti

QUOTE(rG @ 2011 06 09, 21:49)
Čia gerai pasakei biggrin.gif Kažkoks Tau liežuvio atsirišimo periodas biggrin.gif

mano liežuvis laisvas visada, kaip triusikų gumytė.. Užtai kartais pasakau per daug ir būnu išvadinta chame laugh.gif (kaip gyva būsiu, nepamiršiu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 21:51)
mano liežuvis laisvas visada, kaip triusikų gumytė.. Užtai kartais pasakau per daug ir būnu išvadinta chame  laugh.gif (kaip gyva būsiu, nepamiršiu) biggrin.gif

umn.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 09, 21:54)

taip taip bis.gif

P.S. stačiokę irgi atąmenu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 09 birželio 2011 - 21:56
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 21:51)
mano liežuvis laisvas visada, kaip triusikų gumytė.. Užtai kartais pasakau per daug ir būnu išvadinta chame  laugh.gif (kaip gyva būsiu, nepamiršiu) biggrin.gif

Žinau, mačiau, girdėjau, ruoškis, artėja tas momentas, niekad gerai ilgai nebūna laugh.gif

Erse, nu nu, prašom daugiau apie VV, baisiai įdomu ir smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 09, 21:56)
Žinau, mačiau, girdėjau, ruoškis, artėja tas momentas, niekad gerai ilgai nebūna laugh.gif

nu to tak, pani, to tak.. Iškart visų atsiprašau, kad mirksiu ir kvėpuoju. Už visa kita atsiprašysiu vėliau biggrin.gif Vsio, einu verst diedo lovon, ba zvimbia į ausį. Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 21:55)
taip taip  bis.gif

P.S. stačiokę irgi atąmenu  biggrin.gif

lens.gif

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 09, 20:49)
Tarp kitko pirmą kart gyvenime prieš kelias valandas maniškė persilaužė ir leidosi pozuodama bei man aiškino ką fotografuot laugh.gif sako o dabar kojas, pirštus, ausį, nosį, vieną pozą, kitą pozą, nu žinokit apšalau laugh.gif

Va, kaip šauniai. kad maniškė taip kada nors persilaužtų.... Bet jai labiau patinka žiūriu mano fotiką čiupinti,nei pačiai pozuoti, užkabinau vieną kartą mieste savo fotiką jai ant kaklo, sakau eik ir fotografuok, kas tau atrodo įdomu biggrin.gif Nu ir nufotkino vaiks jos akimis "įdomų objektą" laugh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 09, 21:56)

atvaziuok i svecius ir papasakosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 10, 00:02)
atvaziuok i svecius ir papasakosiu  tongue.gif

Nuo liepos ph34r.gif
Atsakyti
Va mano pozuotoja biggrin.gif

user posted image

Čia veidas labai kažkoks kaip spuoguotas, panašiai kaip su reflektorius, ar gali užuolaida netyčia pasitarnaut kaip reflektorius mastau.gif Kreminės spalvos g.gif kita vertus, iš dušo buvo ji g.gif
user posted image

Papildyta:
***** keistai tarpkojis atrofdo, dzin jau dabar nekeisiu, einu miegot wacko.gif labos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 birželio 2011 - 00:56
QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 09:13)
pas mane bėdos su fokusu, kaip kolega ir sakė biggrin.gif

nei aš patyrus, nei ką. pakvailiojom, išbandėm nebandytą dalyką (strobizmą). visai nieko, tik reikėtų gerai apgalvoti, ko iš to galima paimti.. kitą kartą tikrai norisi kokio nors sprendimo, idėjos, kažkokio nuoseklumo, pasiruošimo, nes šį kartą tai bim bam buvo, bent jau iš mano pusės smile.gif blush2.gif net kėdės neatsinešiau biggrin.gif

nu man žiauriai patiko ax.gif varom darrrrrr lotuliukas.gif patiko foto 4u.gif beje grįžus ginimo dar skaidres dariau iki dviejų nakties, į gynimą ėjau 4val. miegojusi - nu ir rezultatas turiu magistrą su devintuku thumbup.gif aj dar naktį tortą dariau mažajai doh.gif o po gynimų iškart šiandien dar ir mažosios gimtadienį šventėm - dabar tvarkausi doh.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 09, 09:32)

aš galiu apsiimti, priglaussčiau kauniečių reflektorius, bet jei sudėtinga ten prašyt tai tiesiog paštu išsisiusk visus į kauna man skirtus, ir paaršyk kiek kainavo, pervesiu pinigėlius už išlaidas ir tada bus ramu viso

nu šiaip jei gali priglausti tai aš tiesiog paparašysiu kad visus kauniečių refelktorius atvežtų į kauną ir paduotų tau,tik kad nesisako kurios čia kaunietės blush2.gif nežinau kiek tų refelktorių dėti doh.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 09:42)

va permečiau akimis tas kelias fotkes, tai akivaizdu, kad būtinas puikus fonas, spalvos, šviesos, objektai, geometrika kadre kažkokia turi būti, ko mes nevisai turėjom vakar. bet jau kyla minčių dėl kito karto smile.gif

nu aš tai tiktais už ,aš tai kai pelėda man be problemų varyti kur nors blush2.gif

nepykit,sėdžiu nemiegojusi ir jau dabar antra nakties doh.gif taip kad nelabai turiu jėgų komentuoti ... ryt gal bus tikrai geresnė diena ax.gif

nu bet aš jau magistruota lotuliukas.gif

Atsakyti