Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 06 09, 21:09)
eik tu sau  ohmy.gif  Koksai dyyyydelis isbandymas man  bigsmile.gif Tikiuos pavyks:) Nors tiksliau, ne tikiuos, o pavyks  smile.gif  Jei reiks, nuo 5 ryto iki 10 vakaro kankinsiu tave smile.gif Kaip VV panasiai sako, fotografuosim iki tol kol noresi numirt, nes gal tas mirimo kadras bus geriausias  tongue.gif  biggrin.gif

p.s. Beje, o tau iki to laiko reikia ismokt pasidazyti fotosesijai, jei moki nekreipk demesio, jei ne - turi laiko ismokt biggrin.gif

Ale ta VV, ne tik graži, ne tik talentinga, bet dar ir nedurna.. nesuprantu, kaip taip sekasi kai kam biggrin.gif

Mjo... Tu čia man užduotėlę suvartei... Nelabai moku dažytis.. Nu gal kažką sumeistrausim abi smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 09, 21:10)
kaifokusuoji rankiniu būdu, ir fotikas supypsi, kad jau objektas sufokusuotas

Pagaliau. Dabar jau VISKAS man aišku. AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 09, 22:03)
oho smile.gif o pati vaikų turi?

neturiu. ir zinau, kad isigijus vaiku, visi vaikai pasidaro grazus biggrin.gif tikiuos, man taip neatsitiks..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 09, 22:03)
brangūs tie žiedai? ir nusipirkus žiedą kokį objektyvą dėt geriausia įdomu?  g.gif

Akashos reikia klausti ax.gif nes ji juos man perleido mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 09, 21:14)
neturiu. ir zinau, kad isigijus vaiku, visi vaikai pasidaro grazus biggrin.gif tikiuos, man taip neatsitiks..

nu gal ne visi biggrin.gif gražiausi tie, kur kažkuo panašūs į tavo vaiką būna, arba šiaip išskirtinių kokių nors bruožų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 09, 20:59)
eik tu sau, man tai vaikai retai grazus biggrin.gif

Aš turiu vaikų, cielus du. Vienas iš jų man negražus, o kitas jau gražus. Bet tikiuosi, užaugs abu gražūs. Gimė abu siaubingai negražūs.

Matau negražius vaikus, labai objektyviai galiu įvertinti gražiuosius. Bet esmė, kad žmogus nešioja dar ir aurą, jausmą su savim. vaikų dažniausiai jos būna tyros ir apskritos, kai tuo tarpu suaugę, save negražiais padaro dėl sudarkytos energetikos.
Dėl to man vaikus gera fotografuoti, nors nelengva. Jie natūralūs ir retai mane erzina, užtai gaunasi vienoks rezultatas. Bet jei reik fotografuot net ir gražią, bet nemielą personą, tipo "fotografuokite mane, aš plunksnelė"- nuotraukos man gražios niekada nesigauna. Kažkaip matyt vienas ff triukų, kad jis jaučia nuotaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 21:13)
Ale ta VV, ne tik graži, ne tik talentinga, bet dar ir nedurna.. nesuprantu, kaip taip sekasi kai kam  biggrin.gif

Mjo... Tu čia man užduotėlę suvartei... Nelabai moku dažytis.. Nu gal kažką sumeistrausim abi smile.gif

Ji tiesiog tokia marsiete geraja zodzio prasme biggrin.gif Kitokia, kitaip pasauli mato, spalvas ypatingai jaucia, kazkokia trecia aki turi smile.gif

Ka nors tikrai sumeistrausim smile.gif Prisidetum blakstienas, net dazytis beveik nereiktu nail.gif man jos kazkada atradimas nuotraukose didelis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 09, 21:19)
Ji tiesiog tokia marsiete geraja zodzio prasme  biggrin.gif  Kitokia, kitaip pasauli mato, spalvas ypatingai jaucia, kazkokia trecia aki turi smile.gif 

Ka nors tikrai sumeistrausim  smile.gif Prisidetum blakstienas, net dazytis beveik nereiktu  nail.gif man jos kazkada atradimas nuotraukose didelis buvo  biggrin.gif

Hm. jei pasakysi kokios tinkamos ir kur jas rast, atsivešiu. Ar gal prisiaugint?
pamenu, kartą prisiauginau.. Nėščiai trenkė per galvą, kad reik man naujų blakstienų.. Nu ką, atkentėjau kol priaugino..Suplojau siaubingai daug pinigų.. Maniau sulūšiu kaip nugara pavargo nuo gulėjimo.. Gryžau namo- nebepatinka. Ėmiau ir nukirpau nafik visas biggrin.gif
Atsakyti
Laukine,o as vat su heliosu fotkinu dazniausiai.Ir viena karta liepiau dickei savo lakstyti.Tai is dvieju kadru vienas i fokusa papuole lotuliukas.gif Cia special for you hihihi.gif

user posted image

Nu aisku fokusas ne smeigtuko astrumo,bet...
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 09, 21:26)
Laukine,o as vat su heliosu fotkinu dazniausiai.Ir viena karta liepiau dickei savo lakstyti.Tai is dvieju kadru vienas i fokusa papuole lotuliukas.gif Cia special for you hihihi.gif

user posted image

Nu aisku fokusas ne smeigtuko astrumo,bet...

Och, kokia mergytė.. Ir plaukai kaip gražiai atrodo šviesoje.. na, reik ir man to helioso, kodėl ne, kaina visgi nėra didelė, o nauja patirtis vistiek į naudą.. g.gif

Ačiū, Ievuki. 4u.gif

O iš esmės, tai man reikia dukrytės.. Manau taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 09 birželio 2011 - 21:32
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 21:24)
Hm. jei pasakysi kokios tinkamos ir kur jas rast, atsivešiu. Ar gal prisiaugint?
pamenu, kartą prisiauginau.. Nėščiai trenkė per galvą, kad reik man naujų blakstienų.. Nu ką, atkentėjau kol priaugino..Suplojau siaubingai daug pinigų.. Maniau sulūšiu kaip nugara pavargo nuo gulėjimo.. Gryžau namo- nebepatinka. Ėmiau ir nukirpau  nafik visas biggrin.gif

Aga, prisiaugink smile.gif Ne per ilgas, ne per tankias, nereiks ir kirpt smile.gif Arba esu darius kazkada, kur klijuoja tiesiog pries makiazus, bet su a la superglujais kur laiko apie savaite smile.gif O visus kitus dalykelius kaip nors kitaip suderinsim, o tai uzpypinsim panas su savo offtopikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 09, 21:14)

Man tai tikrai ne visi vaikai gražūs, kas taip pasakė, akd visiems gražūs, kas vaikų turi. Tiesiog jų oda gera, jų nereikia maskuoti (raukšlių, pudrų, paakių, dantų ir t. t.) Vaiką nufotografuoji ir visiems labai gražu doh.gif Va kur esmė. O tie visi, juk svarbiausia giminės ir artimieji. Juk dauguma ne menus su vaikais daro.
Atsakyti
Aciu laukine mirksiukas.gif taip,dukryte yra gerai lotuliukas.gif
Atsakyti