Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ne nu negaliu neparasyt....
Atejo Sayonara su Andriuska ir cia suerzino su savo strobizmais.... As gi ir noriu cool.gif Susitarkim graziuoju, kad sekanti karta ir mane priimsit arba neerzinkit tongue.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 06 09, 12:50)

Stiprybes tau saulele... console.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 13:28)
sayonara- padėk:
Helios 44M 58mm f/2 su priekiniu dangteliu - 40lt

Čia geras? Jei nupirkt tą kažkokį adapterį, tai viskas, galėsiu su auto fokusuot? Kaip žinot ar patikimas pardavėjas? Neįkiš kokio objektyvo patrankyto?

Skaiciau skaiciau as apie tai , kad nori autofokuso su heliosu smile.gif.... Nebus, bet jau Svajone paaiskino maciau tau.... Sakai nespesi vaiku sugaudyt... Gi niekas ir neliepia naudoti jo visada, nevisada tau jis ir tiks ir patik... taikysi pagal situacija... turesi koki ramesni modeliuka ir pritaikysi... Na speju kolkas viska fokusuoti... zinoma buna, kad akytes paveda, bet man skaudu del kadru skaiciaus nes juosta... o tau su skaitmena ir rezultatus iskart nesunku pasiziuret... be to jei pasiimsi perejima su AF patvirtinimu, tai isvis bedos nebus...
Del paties gerumo, tai pasakysiu taip... kad senoji technika ne tokia jautri smugiams ir visokioms negandoms... na pas mane heliosas kai gavau buvo pilnas smeliuko ir fokusuojant jis traskejo visas, bet fotkinimui tai itakos neturi... dabar prasivaiksciojo ir veikia be priekaistu.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 06 08, 19:07)
Dalyja, fainule foto su gulbe ir vaikuciu ant kranto. Kiek tamsoka pavesyje, kai fotkini pavesyje, ekspozicija pastumk i pliusa truputi, oda iskart sviesesne ir siltesne bus smile.gif

Ačiū labai labai 4u.gif bet kaip atsiminti ateičiai g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 06 09, 20:08)
Dalyja, graži kriauklė gavosi - tokia romantiška smile.gif. Čia kiek žiedų buvai užsidėjus?

Ačiū 4u.gif pati nustebau gavusi tokį rezultatą blush2.gif
Žiedų turiu iš vis 3. Naudojau po vieną ir žiūrėjau kas gausis. Šita būtent kriauklė daryta su antru žiedu.
Šiaip turiu daugiau nuotraukų, bet mano nuotraukų limitas flickre jau baigėsi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 09, 19:16)
Ne nu negaliu neparasyt....
Atejo Sayonara su Andriuska ir cia suerzino su savo strobizmais.... As gi ir noriu  cool.gif  Susitarkim graziuoju, kad sekanti karta ir mane priimsit arba neerzinkit  tongue.gif 

arba kas? biggrin.gif
ok ok, kai kitą kartą eisim frykintis...smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 09, 20:39)
Ačiū labai labai 4u.gif bet kaip atsiminti ateičiai  g.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

Ačiū  4u.gif pati nustebau gavusi tokį rezultatą  blush2.gif
Žiedų turiu iš vis 3. Naudojau po vieną ir žiūrėjau kas gausis. Šita būtent kriauklė daryta su antru žiedu.
Šiaip turiu daugiau nuotraukų, bet mano nuotraukų limitas flickre jau baigėsi... verysad.gif

labai geri bandymai bigsmile.gif man patiko thumbup.gif o tai kaip čia su tais žiedais yra? dedi žiedą ir paprastą objektyvą? ar kaip čia yra g.gif labai įdimu būtų pabandyt g.gif
Atsakyti
Kokios idomios ir linksmos diskusijos temoje drinks_cheers.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 08, 00:14)
man j/b nepatiko, labai pilkas ir niūrus..

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 01:24)
šiaip faina foto,tik kažkokia tikrai per pilka  g.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 06 08, 10:07)

Labai aciu uz komentarus 4u.gif

vakar vaziuodama i namus visai atsitiktinai pamaciau besiganancius arkliukus netoli nuo namu, turejau kamera su ne visai tinkamu objektyvu, tai pafotkinau kelias nuotraukytes, noretusi kritikos blush2.gif

user posted image

koliaza is viso pirma karta dariau, bet kazkaip sove mintis sulipdyti tas nuotraukas ax.gif
user posted image

Flickr yra dar keleta...

Dalyja, labai patiko man nuotraukytes su macro ziedais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 09 birželio 2011 - 20:59
QUOTE(Foggy @ 2011 06 09, 20:57)
Kokios idomios ir linksmos diskusijos temoje  drinks_cheers.gif
Labai aciu uz komentarus  4u.gif
vakar vaziuodama i namus visai atsitiktinai pamaciau besiganancius arkliukus netoli nuo namu, turejau kamera su ne visai tinkamu objektyvu, tai pafotkinau kelias nuotraukytes, noretusi kritikos  blush2.gif

labai drastiškai viskas nukapota, maža erdvės.. jei netilpai su objektyvu, tiesiog kitokių kampų reikėjo gal paieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 16:54)
Vaikus fotografuot sunku, bet gražu, jie gi mažyčiai meno kūriniai. O va senos tarkos, nors ir nesimuisto, bet kol iš jų grožį padarai... doh.gif Reik daug fotošopo arba būti geru fotografu.

eik tu sau, man tai vaikai retai grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 09, 21:48)
labai geri bandymai  bigsmile.gif  man patiko  thumbup.gif  o tai kaip čia su tais žiedais yra? dedi žiedą ir paprastą objektyvą? ar kaip čia yra  g.gif  labai įdimu būtų pabandyt  g.gif

Taip, ir yra, dedi žiedą, o ant jo objektyvą mirksiukas.gif bet reikia stovo, nes fokusuot reikia rankytėmis mirksiukas.gif

Gal pavyks pamatyt daugiau bandymų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 09 birželio 2011 - 21:06
QUOTE(Akasha @ 2011 06 09, 19:16)
be to jei pasiimsi perejima su AF patvirtinimu, tai isvis bedos nebus...

Gal gali į blondinių kalbą tai išverst? bigsmile.gif

aha, dėl auto... š.. nieko nesigavo, nebeturiu nei trikojo nei kantrybės. Todėl- Erse, tavęs laukia ekstremalių išbandymų metas- nufotografuoti liekną, gražią, jauną, tiesiog nuostabią moterį- mane. Tuoj pasidarysiu sena tarka, man reik gražių mano nuotraukų, kad nusiųst savo buvusioms meilėms ir paerzint, kad ko jie neteko, kad jų žmonos senos kūtvėlos, o aš, o aš- amžinai graži ir jauna biggrin.gif . Jei nesigaus, antro karto nebus, nedovanosiu, užmėtysiu akmenais. biggrin.gif Neturiu nė vienos savo nuotraukos kur būčiau nesusimerkusi, nesusikreipusi ar dar kokia. Noriu kažkokią savo foto įdėt į savo bogą- nieko neturiu. Tad.. up to you, darling happy.gif

P.S. klausysiuos, darysiu viską, ką liepsi. Būsiu gera mergaitė.. Rrrr laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 09 birželio 2011 - 21:03
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 09, 20:59)
eik tu sau, man tai vaikai retai grazus biggrin.gif

oho smile.gif o pati vaikų turi?
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 09, 21:00)
Taip, ir yra, dedi žiedą, o ant jo objektyvą mirksiukas.gif bet reikia stovo, nes fokusuot reikia rankytėmis  mirksiukas.gif

brangūs tie žiedai? ir nusipirkus žiedą kokį objektyvą dėt geriausia įdomu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 21:01)
aha, dėl auto... š.. nieko nesigavo, nebeturiu nei trikojo nei kantrybės. Todėl- Erse, tavęs laukia ekstremalių išbandymų metas- nufotografuoti liekną, gražią, jauną, tiesiog nuostabią moterį- mane. Tuoj pasidarysiu sena tarka, man reik gražių mano nuotraukų, kad nusiųst savo buvusioms meilėms ir paerzint, kad ko jie neteko, kad jų žmonos senos kūtvėlos, o aš, o aš- amžinai graži ir jauna  biggrin.gif . Jei nesigaus, antro karto nebus, nedovanosiu, užmėtysiu akmenais.  biggrin.gif Neturiu nė vienos savo nuotraukos kur būčiau nesusimerkusi, nesusikreipusi ar dar kokia. Noriu kažkokią savo foto įdėt į savo bogą- nieko neturiu. Tad.. up to you, darling happy.gif

P.S. klausysiuos, darysiu viską, ką liepsi. Būsiu gera mergaitė.. Rrrr  laugh.gif

eik tu sau ohmy.gif Koksai dyyyydelis isbandymas man bigsmile.gif Tikiuos pavyks:) Nors tiksliau, ne tikiuos, o pavyks smile.gif Jei reiks, nuo 5 ryto iki 10 vakaro kankinsiu tave smile.gif Kaip VV panasiai sako, fotografuosim iki tol kol noresi numirt, nes gal tas mirimo kadras bus geriausias tongue.gif biggrin.gif

p.s. Beje, o tau iki to laiko reikia ismokt pasidazyti fotosesijai, jei moki nekreipk demesio, jei ne - turi laiko ismokt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 09 birželio 2011 - 21:11
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 21:01)
Gal gali į blondinių kalbą tai išverst? bigsmile.gif

kaifokusuoji rankiniu būdu, ir fotikas supypsi, kad jau objektas sufokusuotas
Atsakyti