Atejo Sayonara su Andriuska ir cia suerzino su savo strobizmais.... As gi ir noriu Susitarkim graziuoju, kad sekanti karta ir mane priimsit arba neerzinkit
QUOTE(Alabama @ 2011 06 09, 12:50)
Stiprybes tau saulele...
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 13:28)
sayonara- padėk:
Helios 44M 58mm f/2 su priekiniu dangteliu - 40lt
Čia geras? Jei nupirkt tą kažkokį adapterį, tai viskas, galėsiu su auto fokusuot? Kaip žinot ar patikimas pardavėjas? Neįkiš kokio objektyvo patrankyto?
Helios 44M 58mm f/2 su priekiniu dangteliu - 40lt
Čia geras? Jei nupirkt tą kažkokį adapterį, tai viskas, galėsiu su auto fokusuot? Kaip žinot ar patikimas pardavėjas? Neįkiš kokio objektyvo patrankyto?
Skaiciau skaiciau as apie tai , kad nori autofokuso su heliosu .... Nebus, bet jau Svajone paaiskino maciau tau.... Sakai nespesi vaiku sugaudyt... Gi niekas ir neliepia naudoti jo visada, nevisada tau jis ir tiks ir patik... taikysi pagal situacija... turesi koki ramesni modeliuka ir pritaikysi... Na speju kolkas viska fokusuoti... zinoma buna, kad akytes paveda, bet man skaudu del kadru skaiciaus nes juosta... o tau su skaitmena ir rezultatus iskart nesunku pasiziuret... be to jei pasiimsi perejima su AF patvirtinimu, tai isvis bedos nebus...
Del paties gerumo, tai pasakysiu taip... kad senoji technika ne tokia jautri smugiams ir visokioms negandoms... na pas mane heliosas kai gavau buvo pilnas smeliuko ir fokusuojant jis traskejo visas, bet fotkinimui tai itakos neturi... dabar prasivaiksciojo ir veikia be priekaistu....