QUOTE(Dalyja @ 2011 06 09, 15:49)
Na va o čia mano bandymai su macro žiedais
Spalvos gražios labai..
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2011 06 09, 15:54)
Dėkui
Pagalvosiu.. Bėda, kad per vėlai fotkinai
dabar vis mąstau ir nenusprendžiu, o laikas bėgte bėga.. Vyras nepasirašo fotkinimui
Nors tam yra priežastis, nes viso to, ką kaip supratau, daugiausiai fotkinai , mes nespėjom GN patirti, bijau, kad ir dabar nespėsim, tas labai stabdo
Čia turbūt Tavo rašytojos talentas taip veikia
Foto nėra, bet yra jausmas, sukeliantis norą
Matyt man karštis trenkė- nieko nesupratau apie ką Tu čia. Kaip suprast per vėlai fotkinau?
Galiu pasakyti taip: kai aš atvažiavau ligoninėn, atsidarymas buvo 8cm, tiesiai gimdyklon ir po nepilnų 50 min lelis buvo su mumis. Tai GN patirtis tokia ir tebuvo: stalas, gimdom, gimsta, džiaugiamės, maudom, maitinam, žiūrim, miegam.. viskas. Jei tik turi galimybę, būtinai fotkink gimdymą, tikrai super stiprios foto ir išgyvenimai.. Gimdymas pasimiršta, pasimiršta ta euforija, jausmai, o pamačius nuotraukas, atgyja pojūčiai, ta nirvanos būsena, kai tu sukuri stebuklą.. Aš tik už tai, kad fotografuojama būtų gimdymai. Netgi kategoriškai UŽ. Kas fotkina- jau klausimas. Ar samdomas ar savas fotografas, pažystamas ar ne, vyras ar moteris, arba net savas vyras gali muiline fotografuot- čia jau detalės, bet įamžinti, mano nuomone- būtina. Apskritai, viską reikia fiksuoti, gyvenimas lekia, mes užimti, viską pamirštam vieni įvykiai gena kitus.. Aš pvz su savim absoliučiai visur tampau muilinukę ir fotkinu bet ką- vaikus parduotuvėj, kaip vyras po darbo grįžęs numeta ne vietoj batus (čia kad vėliau įkalčių turėčiau derybose
), fotkinu savo terasoj gėles, namus, neplautus indus ir sujauktą stalą- man po to absoliuti palaima po kokių metų kitų visa tai vėl pamatyti.. Pvz kaip miela gryžti į savo seną butą ir pažiūrėti nuotrauka siš jo, matau daiktus, kuriuos palikau išsikeldama, nuo tų vaizdų persikeli į nuostabius prisiminimus, smulkmenos atrodo, bet jos tokios svarbios... Arba aš kažkokia trenkta. Neatmetu to varianto irgi.