Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 15:38)
Laukine, taigi nefotkinsi visą gyvenimą tik vaikų arba jie nebus visą gyvenimą maži. O brandaus amžiaus moteriškes tikrai gali įkalbėti trumpam nustoti muistytis biggrin.gif

mano sūnus pvz tai išmokytas nejudėti ir nemirksėti, kai pasakau biggrin.gif

Vaikus fotografuot sunku, bet gražu, jie gi mažyčiai meno kūriniai. O va senos tarkos, nors ir nesimuisto, bet kol iš jų grožį padarai... doh.gif Reik daug fotošopo arba būti geru fotografu.
Atsakyti
Ne i tema, bet paziurekit - filmukas is nuotrauku NEREALUS

Pagal nuorodas galite pamatyti ir kitus filmus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 09 birželio 2011 - 16:01
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 16:34)
Will

Ačiū. Na, jei nori, galiu pafotografuot.. Patirties jau turiu, kaip pirmą kartą maniau bus blogiau, bet nuotraukom esu gana patenkinta..

Dėkui 4u.gif Pagalvosiu.. Bėda, kad per vėlai fotkinai biggrin.gif dabar vis mąstau ir nenusprendžiu, o laikas bėgte bėga.. Vyras nepasirašo fotkinimui cool.gif Nors tam yra priežastis, nes viso to, ką kaip supratau, daugiausiai fotkinai , mes nespėjom GN patirti, bijau, kad ir dabar nespėsim, tas labai stabdo
Čia turbūt Tavo rašytojos talentas taip veikia biggrin.gif Foto nėra, bet yra jausmas, sukeliantis norą thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 09, 15:49)

Na va o čia mano bandymai su macro žiedais  ax.gif

user posted image

Spalvos gražios labai..
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2011 06 09, 15:54)
Dėkui  4u.gif  Pagalvosiu.. Bėda, kad per vėlai fotkinai  biggrin.gif  dabar vis mąstau ir nenusprendžiu, o laikas bėgte bėga.. Vyras nepasirašo fotkinimui  cool.gif  Nors tam yra priežastis, nes viso to, ką kaip supratau, daugiausiai fotkinai , mes nespėjom GN patirti, bijau, kad ir dabar nespėsim, tas labai stabdo
Čia turbūt Tavo rašytojos talentas taip veikia  biggrin.gif  Foto nėra, bet yra jausmas, sukeliantis norą  thumbup.gif  biggrin.gif

Matyt man karštis trenkė- nieko nesupratau apie ką Tu čia. Kaip suprast per vėlai fotkinau?
Galiu pasakyti taip: kai aš atvažiavau ligoninėn, atsidarymas buvo 8cm, tiesiai gimdyklon ir po nepilnų 50 min lelis buvo su mumis. Tai GN patirtis tokia ir tebuvo: stalas, gimdom, gimsta, džiaugiamės, maudom, maitinam, žiūrim, miegam.. viskas. Jei tik turi galimybę, būtinai fotkink gimdymą, tikrai super stiprios foto ir išgyvenimai.. Gimdymas pasimiršta, pasimiršta ta euforija, jausmai, o pamačius nuotraukas, atgyja pojūčiai, ta nirvanos būsena, kai tu sukuri stebuklą.. Aš tik už tai, kad fotografuojama būtų gimdymai. Netgi kategoriškai UŽ. Kas fotkina- jau klausimas. Ar samdomas ar savas fotografas, pažystamas ar ne, vyras ar moteris, arba net savas vyras gali muiline fotografuot- čia jau detalės, bet įamžinti, mano nuomone- būtina. Apskritai, viską reikia fiksuoti, gyvenimas lekia, mes užimti, viską pamirštam vieni įvykiai gena kitus.. Aš pvz su savim absoliučiai visur tampau muilinukę ir fotkinu bet ką- vaikus parduotuvėj, kaip vyras po darbo grįžęs numeta ne vietoj batus (čia kad vėliau įkalčių turėčiau derybose biggrin.gif ), fotkinu savo terasoj gėles, namus, neplautus indus ir sujauktą stalą- man po to absoliuti palaima po kokių metų kitų visa tai vėl pamatyti.. Pvz kaip miela gryžti į savo seną butą ir pažiūrėti nuotrauka siš jo, matau daiktus, kuriuos palikau išsikeldama, nuo tų vaizdų persikeli į nuostabius prisiminimus, smulkmenos atrodo, bet jos tokios svarbios... Arba aš kažkokia trenkta. Neatmetu to varianto irgi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 17:04)
Matyt man karštis trenkė- nieko nesupratau apie ką Tu čia.  Kaip suprast per vėlai fotkinau?

Apie tai, kad tai vyko vos prieš savaitę ar net mažiau mirksiukas.gif biggrin.gif Jei tai būtų buvę prieš kokius porą mėnesių, dabar turbūt jau būčiau rami ir apsisprendusi mirksiukas.gif
Dėl visų prisiminimų sutinku drinks_cheers.gif Gimimas kiek kitokia būsena, tai tarsi stebuklas, kurį norisi prisiminti, įamžinti, tuo pačiu nesinori trukdyti. Dvejopas jausmas...
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 06 09, 16:11)
Apie tai, kad tai vyko vos prieš savaitę ar net mažiau  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Jei tai būtų buvę prieš kokius porą mėnesių, dabar turbūt jau būčiau rami ir apsisprendusi  mirksiukas.gif
Dėl visų prisiminimų sutinku  drinks_cheers.gif  Gimimas kiek kitokia būsena, tai tarsi stebuklas, kurį norisi prisiminti, įamžinti, tuo pačiu nesinori trukdyti. Dvejopas jausmas...

Tu kątik leliuko susilaukei? wub.gif
Atsakyti
Nieko daug bendro su kudra neturiu. As reziduoju senojoj fotografijoj arba efoto. Bendrai forumu statusas nedaug bendro turi su ziniu turejimu. As turbut niekada neturesiu tokio matymo ar ideju, kaip kad Sayonara ar dauguma kitu. Bet jus galite suzinoti daug idomiu ir naudingu dalyku.
Kad ir rG primintas hiperfokalas.
Kalbant apie tai pasakysiu, kad platesni nei 50 mm objektyvai rankinio fokusavimo yra labai net reportaziniai, bo priverus diafragma iki 8-11 fokuso zona bus praktiskai nuo metro iki begalibes. Paieskos zodziai guglui DOF calculiator. Viskas bus pavaizduota vaizdziai.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 08, 14:47)
Laukine, cia tau smile.gif
paziurek

pažiūrėjau ir aš tą klipuką-neralios nuotraukos, kiek tokiu va, neatrastų talentų negatyvų kažkur tūno apdulkėję dėžėse kažkur....
QUOTE(o la la la @ 2011 06 08, 17:07)
Sveikutes 4u.gif
dosa, puiki tecio diena. man kiek per tamsu ir gal del apdirbimo oda kiek rusvai, pilkoka... O siaip patinka emocijos, istorija, bendravimas tevelio su dukra smile.gif

Ačiū labai už komentarą 4u.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 06 08, 19:50)
Labuka, mielosios.  4u.gif
Ateinu su paskutines ekspromtines (ziuriu pastaruoju metu daugeja tokiu sesija  doh.gif ) fotosesijos nuotraukomis. Laukiu komentaru, pastabu...  smartass.gif

Pirma ir trečia man visai patiko, antroj ten jau mirgu margu viskas
QUOTE(Alabama @ 2011 06 08, 20:16)

Užuojauta.... Stiprybės tau didelės....
QUOTE(rG @ 2011 06 09, 07:45)
Ar kadanors tas sąrašas baigsis wacko.gif  biggrin.gif

laugh.gif Tikrai, o toliau, sąrąšas tik ilgės
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 09, 12:45)
Na o čia sielai ir akiai vaizdelis  ax.gif

Labai gražus vaizdelis bigsmile.gif

Esiu vėliau per flickrę prasinešiu su kometarais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 09 birželio 2011 - 16:20
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 17:17)
Tu kątik leliuko susilaukei? wub.gif

Dar ne, bet liko labai mažai 4u.gif Todėl ir mąstau kasdien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 06 09, 16:24)
Dar ne, bet liko labai mažai  4u.gif  Todėl ir mąstau kasdien  doh.gif

O, kaip Tau faina.. Sveikinu ir lengvos pradžios.. wub.gif parašyk kai jau turėsi,- labai lauksiu.
Atsakyti
Ai nu gerai, kiek aš čia kartosiuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 birželio 2011 - 18:44
Dalyja, graži kriauklė gavosi - tokia romantiška smile.gif. Čia kiek žiedų buvai užsidėjus?
Atsakyti