Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 09, 14:37)
marš į pirma puslapi skaityt apie stopus ax.gif labai aiškiai buvo parašes mūsu dinges robertas ar kaip ten jis(atsiprašau taip seniai nesirodai kad net niko negaliu teisingai parašyti)

As gi apie 18 % paraudinau:)Apie stopus zinau.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 09, 15:04)
As gi apie 18 % paraudinau:)Apie stopus zinau.

nu nieko šiandien iki galo nedaskaitau doh.gif karštis veikia, persiprašau smile.gif)
Atsakyti
o apskritai kame problema rankiniu būdu fokusuot? Laukine, Tu bent bandei kada nors? Nesunku gi. Akis turi, ranką turi, sukinėji ir ieškai, kol norimas objektas taps ryškus smile.gif

anksčiau žmonės su mamiyjom karštuose planetos taškuose vyksmą fotkino, o čia heliosas be autofokuso rodosi siaubas cool.gif
Atsakyti
nu helios'ų tikrai nebūna autofokusinių g.gif kiek žinau yra 4 versijos.. M44-1, M44-2, M44-3, M44-4 ir visi jie rankom fokusuojami..

nebent kaip ponas Andrius sako, gali būti toks adaperis, kad kai tu suvedi fokusą rankomis, supypsi, kad jau pataikei sufokusuot, ir gali fotkint biggrin.gif nežianu kaip papraščiau paaiškint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 06 08, 19:50)
Labuka, mielosios.  4u.gif

Tiesa... Flickre daugiau sudeta.

trecia man patiko 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 06 08, 20:16)

uzuojauta 4u.gif

laukine kur tavo auto g.gif , vis laukiu, laukiu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Kaip tema atgijo, kiek įdomios info bigsmile.gif

Adapterio ir aš neišsirenku, iki šiol nežinojau, kad būna su AF , reiktų man tokio lotuliukas.gif

andriuskos pasiūlymas gundančiai viliojantis wub.gif Turiu prie namų du ežerus ir dvarelį netoliese, ant ežero kranto cool.gif Alaus negeriu, vyno negaliu ir karščio nepakeliu šiuo metu, tai svarstau kaip labai gundytis g.gif

Laukine25 , gimdymo istorija sužavėjo, negaliu nepagirti wub.gif Esu mačiusi foto iš Cezarinio gimdymo, praėjo gal pusmetis, bet kai kurie vaizdai dar dabar prieš akis stovi wub.gif Nuo tada, kai paskaičiau aprašymą Tavo bloge, kasdien galvoju, kad gal ir aš noriu foto iš gimdymo...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 15:11)
o apskritai kame problema rankiniu būdu fokusuot? Laukine, Tu bent bandei kada nors? Nesunku gi. Akis turi, ranką turi, sukinėji ir ieškai, kol norimas objektas  taps ryškus smile.gif

anksčiau žmonės su mamiyjom karštuose planetos taškuose vyksmą fotkino, o čia heliosas be autofokuso rodosi siaubas cool.gif

Nuuu, bėgančius vaikus su rankiniu gana ekstremalu gaudyt, net tokiam fokuso dievui kaip ašššš
laugh.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 09, 15:11)
nu helios'ų tikrai nebūna autofokusinių  g.gif  kiek žinau yra 4 versijos.. M44-1, M44-2, M44-3, M44-4 ir visi jie rankom fokusuojami..

nebent kaip ponas Andrius sako, gali būti toks adaperis, kad kai tu suvedi fokusą rankomis, supypsi, kad jau pataikei sufokusuot, ir gali fotkint biggrin.gif nežianu kaip papraščiau paaiškint smile.gif

O, atrodo biškį supratau.. Man labai svarbu auto, kad jis greičiau viską daro, nei rankom, vaikų nepaspėsiu sugaut su manual... Maniau kad tas adapteris neauto paverčia auto fokusu smile.gif

Will

Ačiū. Na, jei nori, galiu pafotografuot.. Patirties jau turiu, kaip pirmą kartą maniau bus blogiau, bet nuotraukom esu gana patenkinta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 09 birželio 2011 - 15:35
Laukine, taigi nefotkinsi visą gyvenimą tik vaikų arba jie nebus visą gyvenimą maži. O brandaus amžiaus moteriškes tikrai gali įkalbėti trumpam nustoti muistytis biggrin.gif

mano sūnus pvz tai išmokytas nejudėti ir nemirksėti, kai pasakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 15:38)
Laukine, taigi nefotkinsi visą gyvenimą tik vaikų arba jie nebus visą gyvenimą maži. O brandaus amžiaus moteriškes tikrai gali įkalbėti trumpam nustoti muistytis biggrin.gif

mano sūnus pvz tai išmokytas nejudėti ir nemirksėti, kai pasakau biggrin.gif

Savi vaikai tai jo, auga. Mano sūnai irgi dresuoti, nes mažasis, 10 mėnesių jau "ulybka" prieš fotiką atkalęs turi smile.gif Bet va svetimi, vis gimdo naujus vaikus, vis prašo pafotkint, tai kur dėsiuos, fotkinu biggrin.gif kasskartą į fotosesiją einų kaip į karo lauką- niekad nežinau kokį "žvėriuką" man atves.. Vieni ramūs vaikučiai, nu bet pasitaiko ohoho kokių judrių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 09 birželio 2011 - 15:44
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 16:57)
Išlindo čia visokie kūdrų eruditai ir vėl pasijutai kvaila.. nors kurį laiką beveik visus čia vartojamus terminus jau suprasdavau.. dabar vėl- prasidėjo... biggrin.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif
Ale tie kudru eruditai (gerai skamba) linksmumo inese biggrin.gif

Laukine, gaila, kad taves i savo gimgyma nepasiemiau ax.gif Isimeciau fotika i tase, bet vyras prisimine fotika tik pacioje pabaigoje, tai turiu gal 4-5 foto is viso veiksmo ir tai kiek isplaukusios. Vyrui rankos drebejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 06 09, 15:46)
biggrin.gif  lotuliukas.gif
Ale tie kudru eruditai (gerai skamba) linksmumo inese biggrin.gif

Laukine, gaila, kad taves i savo gimgyma nepasiemiau ax.gif  Isimeciau fotika i tase, bet vyras prisimine fotika tik pacioje pabaigoje, tai turiu gal 4-5 foto is viso veiksmo ir tai kiek isplaukusios. Vyrui rankos drebejo tongue.gif

Nebemindyk man širdies, negaliu apsakyti kaip man patiko ir kaip nuotraukomis džiaugiausi ir kaip norėjau parodyt ir kaip gaila, kad Tu apie tai nepagalvojei, o aš nepasisiūliau. unsure.gif Uždarom temą, jei kas gimdot ir norit kad pafotografuočiau, let me know.
Atsakyti
Šiaip geri tie Anriuškos postai, bet jau labai juos ilgai reik virškint doh.gif mirksiukas.gif

Na va o čia mano bandymai su macro žiedais ax.gif

user posted image

Daugiau čia 4u.gif

Erse, ir mane gali padaryt flickre draugais 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 09 birželio 2011 - 16:18