QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 14:20)
aš tai internetinę apklausą sudarinėju, tai besijuokdama bijau, kad ko nesumakaluočiau, jausk atsakomybę
tik nepadaryk tos klaidos, kaip aš su ta priklausomybe. nepadaryk, kad jei į pirmą atsako ne, tai ir pasibaigia dalyvavimas apklausoje.
visiems ir visoms. nieks nesityčioja. nežinojimas nėra nuodemė. pažinimas - džiaugsmas. rimtai. visus tuos sudėtingus dalykus galima paaiškinti paprastai. parašyti tai sunku. parodyti - lengva. man šiandien smagu ir yra noro rašyti. tokia grafomaninė žodinė diareja užėjo (tryda dzūkiškai, jei jau sayonara šį dialektą pradėjo naudoti).
dėl adapterių. jų yra be čipų (paprasčiausias metalinis žiedas su srėgiu) ir su čipais (elektronika viduje ir geltoni kontaktai išorėje, kaip kad ant kameros bajoneto (vietos, į kurią objektyvas statosi). tai vat. tie čipai "apgauna" aparatą taip, kad jis "nejaučia" jog objektyvo nėra. sensoriai stebi kontrastą ir kai objektas yra fokuse, aparatas tai patvirtina. juk kai su normaliu objektyvu susifokusuoja taigi matot ieškiklyje, kad mirkteli kas nors arba koks simbolis atsiranda. tie adapteriai kainuoja dvigubai brangiau. kam su regėjimu blogai yra, tai visai gal ir naudingas dalykas.