Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba...zaidime dalyvauisu ir as, nes laikas duotas geras, visos 2 sav.

Gal kas ideju mestelsit, nes laiko per paieskas eiti nelabai yra, sekmadieni krikstys berniuka 6 men., busiu svecias su savo dviem kinderiukais...bet nebus fotografo, tai zinoma,kad noresiu kelis kadrus padaryti ta proga...krikstys Švėkšnos bžn., o lauke tai dvaro parke...krikstas ryte 9 val., tai laikas kaip ir neblogas manyciau...tik bijau,kad nebutu rasos lauke, jei noreciau vaikiuka paguldyt...

Klausimas,kaip fotografuot, kudiki, kuris nesedi tvirtai,nevaiksto,neropoja,neguli ramiai bigsmile.gif Aciu,kas atsakys...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 01, 10:07)
Klausimas,kaip fotografuot, kudiki, kuris nesedi tvirtai,nevaiksto,neropoja,neguli ramiai bigsmile.gif Aciu,kas atsakys...

net nežinai kaip daryčiau. Man sunkiausia tokius pyplius fotografuoti, kur visiškai nieko nedaro.
Čia dar tik pusės metukų, o kai aš dar fotografavau už pinigus, atvedė metukų berniuką. Buvau susiruošusi viską, kaip metinukui. Na net į galvą neatėjo paklausti ar sėdi pats, atrodė savaime aišku. O pasirodo nesėdėjo doh.gif Apskritai ta fotosesija pati nemieliausia buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 01, 10:07)
Laba...zaidime dalyvauisu ir as, nes laikas duotas geras, visos 2 sav.
Gal kas ideju mestelsit, nes laiko per paieskas eiti nelabai yra, sekmadieni krikstys berniuka 6 men., busiu svecias su savo dviem kinderiukais...bet nebus fotografo, tai zinoma,kad noresiu kelis kadrus padaryti ta proga...krikstys Švėkšnos bžn., o lauke tai dvaro parke...krikstas ryte 9 val., tai laikas kaip ir neblogas manyciau...tik bijau,kad nebutu rasos lauke, jei noreciau vaikiuka paguldyt...

kadangi mes tuokėmės šioje bažnyčioje, tai galiu pasakyti, kad ji tamsi ax.gif pačioje bažnyčioje retai kam pavyksta padaryt normalias šviesias foto be blico doh.gif
Dvaro apačioje yra kavinė prie kurios yra supynių, tai gal ten vaikiuką galimą būtų pasodinti mastau.gif prie dvaro yra suoliukas jei jau labai šlapia žolė būtų g.gif betgal tada reiktų pasiimti kokią antklodėlę gražią šviesią, panašaus stiliaus kelis žaisliukus kažkokius rolleyes.gif na aš tarkim praktiškai tokio pat amžiaus lelių fotografavau ir kažkaip lyg ir normaliai buvo g.gif bet gal čia nuo vaiko priklauso
Atsakyti
juratike13 neturiu patirties su krikštynomis, pagal tavo aprašyma manau labiausia ant rankų vaikutis bus, nes rytas žolė šlapia o ir amžius jo dar nedidelis

Aš šiandien vaidinu didvyre ir nuotraukų archyvus tvarkau, ale kad veinoj vietoj būtu o ne atsiruose laikmenose(ir pagaliau išmokau trinti blogus kadrus, ko ankščiau nedarydavau tai reikia ir juos pratrinti) ar šiaip po kompa kur išmėtytos, jei visgi baigsiu pati sau medali duosiu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 01, 10:54)

Aš šiandien vaidinu didvyre ir nuotraukų archyvus tvarkau, ale kad veinoj vietoj būtu o ne atsiruose laikmenose(ir pagaliau išmokau trinti blogus kadrus, ko ankščiau nedarydavau tai reikia ir juos pratrinti) ar šiaip po kompa kur išmėtytos, jei visgi baigsiu pati sau medali duosiu smile.gif))

nu jau tikrai medalį galima kabinti už tokius darbus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 01, 10:34)
net nežinai kaip daryčiau. Man sunkiausia tokius pyplius fotografuoti, kur visiškai nieko nedaro.
Čia dar tik pusės metukų, o kai aš dar fotografavau už pinigus, atvedė metukų berniuką. Buvau susiruošusi viską, kaip metinukui. Na net į galvą neatėjo paklausti ar sėdi pats, atrodė savaime aišku. O pasirodo nesėdėjo  doh.gif Apskritai ta fotosesija pati nemieliausia buvo  smile.gif

metu laiko ir dar pats nesedintis? tai gal kokia liga sirgo.....
man tai labai patikos tokios tamsiam fone kudikeliai tai pakabinti kokioje skraisteje, ar ant kokios kedes paguldyti ant pilvuko kniupsciom ax.gif bet dazniausiai tokios fotos daromos kai vaikutis miega rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 birželio 2011 - 10:47
QUOTE(Zirzė @ 2011 06 01, 11:46)
metu laiko ir dar pats nesedintis? tai gal kokia liga sirgo.....

tai užtai ir nepaklausiau ar sėdi, nes atrodė normalu. O šiaip nesirgo vaikutis, tik tinginukas ir storuliukas buvo smile.gif
Atsakyti
merginos vilnietės, ką anksčiau domino heliosai - sekmadienį pilnas Kalvarijų turgus buvo zenitų su gražiais heliosais smile.gif akis pavartytumėt, gal ir be zenitų parduotų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 01, 12:59)
merginos vilnietės, ką anksčiau domino heliosai - sekmadienį pilnas Kalvarijų turgus buvo zenitų su gražiais heliosais smile.gif akis pavartytumėt, gal ir be zenitų parduotų wink.gif

Aš šį sekmadienį Rietavo turguje mačiau olympusą su 2 objektyvais. 200 lt. Gražutis, bet... Ką aš žinau. Nei žinau ką, nei ką biggrin.gif Pačiupinėjau, net nežinojau kur įjungt ir baisiai nuliūdus nuėjau verysad.gif ...

Va panašus į tokį štai, tik objektyvai ilgi ir lyg ne pilkas viršus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 birželio 2011 - 13:19
QUOTE(rG @ 2011 06 01, 14:17)
Aš šį sekmadienį Rietavo turguje mačiau olympusą su 2 objektyvais. 200 lt. Gražutis, bet... Ką aš žinau.  Nei žinau ką, nei ką biggrin.gif Pačiupinėjau, net nežinojau kur įjungt ir baisiai nuliūdus nuėjau  verysad.gif ...

Va panašus į tokį štai, tik objektyvai ilgi ir lyg ne pilkas viršus...

o kokį aš fotiką turiu bigsmile.gif radau pas senelius smile.gif bet ne jų amžiaus jis, truputį jaunesnis rolleyes.gif tik va klausimas - ką su juo daryti g.gif jis visas baisiai apleistas, murzinas ir net neįsivaizduoju ar veikiantis g.gif kaži su kuo čia galima būtų pasikonsultuoti g.gif kur kokios informacijos gauti
Atsakyti
Mergytes, aciu uz mintis,kurias pametejot...va amazius tikrai toks siaip sau...bent jau sedetu normaliai...ar truputi nenormaliai, o cia tik prilaikomas doh.gif ...patiko mintis srysuleleje pakabintame...prisiminiau,an ir patinka...reiks ieskoti kokios medziagos gabalo...ir reik tiketis,kad bus kur pakabinti, nes kiek pamenu, ten medziai auksti...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 01, 15:23)
Mergytes, aciu uz mintis,kurias pametejot...va amazius tikrai toks siaip sau...bent jau sedetu normaliai...ar truputi nenormaliai, o cia tik prilaikomas doh.gif ...patiko mintis srysuleleje pakabintame...prisiminiau,an ir patinka...reiks ieskoti kokios medziagos gabalo...ir reik tiketis,kad bus kur pakabinti, nes kiek pamenu, ten medziai auksti...

Visada gali prasyti, kad tevai ar krikstateviai palaikytu... siaip bandyk kadrus gaudyti ant ranku, kazkur pasodinta ir prilaikoma, nes nu tai ir bus naturalus prisiminimai apie kudyki, kad pusmetinukas dar nesedejo... smile.gif Na manau eigoje prigaudysi puikiu kadru... Nezinia ar jis tame audinyje gerai jausis, jei kazkur pakabinsit... vaikai gi toks neprognozuojamas dalykas... jei zole bus sausa, pilnai gali guldyt ant pilvo, vis gi galvyte pakelt ant rankyciu pasistiebs... standartiskai dar kokiu muilo burbulu gali nupirkti, vaikams patinka, bent jau laikinai kazkuom sudominsit ir demesi atitraukist, gal kokia idomesne emocija ispaus.... Cia is tikro labai priklauso nuo vaiko ir jo tuometines nuotaikos... smile.gif
Va apturejau dvynuku fotosesija... tai dievuliau kiek vargelio ir juoko buvo smile.gif Tik menesiuko o jau abu su savais charakteriais....
Atsakyti