Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(andriuska @ 2011 06 09, 10:16)
Su rankenele ant fedu stovejo. Jis tolimatis, ty be veidrodzio. Atstumas nuo lesio iki juostos mazas, bo nereikia palikti vietos veidrodzio kilnojimuisi. O tu ant veidrodzio dedi. Todel ir keiciasi jo savybes. I begalybe negali sufokusuoti matyt. O antras ant senu slr zenitu stovejo. 3m pvz. Ir sar ju vidinis sregis ( bajoneto ) m39 yra. Tai irgi reik tureti galvoje adapteri uzsakant

Aciu.
As jau turiu 39m adapteri, tai jau suku ant Canono.Atrodo juokingai:)
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 09, 08:45)
Ar kadanors tas sąrašas baigsis wacko.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Kaip linksmai nuskambėjo

QUOTE(andriuska @ 2011 06 09, 10:06)
Panasu i leica arba rusisko fed tolimaciu objektyvus.

Tavo labai fainai buvo kažkada parašyta Bloge "jei pamatysite vyruką, fotografuojantį sakuras, tai aš, preikit, pašnekėsim, būtų miela".. Man labai patiko.
Atsakyti
Aciu. Bet siemet sakuras vel praleidau. Bet jei ant tilto pamatysit sayonara, fotografuojancia mergina ant kedes, tai prie blykstes stovesiu as. Tuoj prie normalaus kompo prieisiu, parodysiu baksteidza.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 06 09, 10:27)
Aciu. Bet siemet sakuras vel praleidau. Bet jei ant tilto pamatysit sayonara, fotografuojancia mergina ant kedes, tai prie blykstes stovesiu as. Tuoj prie normalaus kompo prieisiu, parodysiu baksteidza.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 06 09, 10:27)

Tai tas labai-prilabai rimtas vyras esate tamsta? biggrin.gif

Laukine ir kiti, kas noretu su manim liepos viduri pajuri susitikti?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 09, 10:32)

kaip renginio atstovė spaudai, negaliu nei patvirtinti, nei paneigti šio teiginio biggrin.gif
Atsakyti
štai kaip viskas buvo:

user posted image

user posted image

user posted image

o štai fotografavimosi skiriamojoje eismo juostoje nefotografavau, nes reikėjo nuolat važiuojančias mašinas praleidinėti ir blyktę traukti.
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 09, 11:32)

taip. sudėvėjau treningus, nusipirkau taktinį kamufliažą. tokiomis sąlygomis fotografuojant grėsmingiau atrodo. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 09, 08:32)

Erse nepamenu iš kurio tu krašto, kad link pajūrio prisimenu, nes apie švekšnos bažnyčia kažkada kalbėjai, aš nuo liepos 1 d. tris savaites būsiu Šilutė-Klaipėda-Palanga, jei ir tu netoli kur gal turėsi noro susimatyt, mane labai ant susimatymų pradėjo traukti smile.gif taip ir norisi gyvai žmones pamatyt su kuriais tiek laiko bendrauji.

QUOTE(Ersė @ 2011 06 09, 08:36)
As is pacios Klaipedos smile.gif  Labai labai labai labai noresiu susimatyt! bigsmile.gif

ir as norec i kompanija...esu dar visai zaliuke, bet jei priimsite i kompanija busiu dekinga...
Švėkšnos dvaras man patikti, ten daug vietų gražių fs bigsmile.gif

Andriuskos foto...smagu tokias foto matyt...lauksime ir rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
Na ka as galiu dabar pasakyti.Mane vat i kazkoki griuvesi ikiso, o cia vat su blykstem ir vsio takoe, nekalbant apie rimta generatoriu.Ech. biggrin.gif

Say, as iki siol gailiuosi, kad nepaemiau ta grietinei ir pienui laikyti, na zinai biggrin.gif

ALIO, kas su manim prie jurossssss?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 06 09, 10:49)
taip. sudėvėjau treningus, nusipirkau taktinį kamufliažą. tokiomis sąlygomis fotografuojant grėsmingiau atrodo. cool.gif

jo. valandą malėmės aplink saugos tarnybos automobilį, bet nei apsauga, nei tie, kuriuos ji saugo, nelindo prie mūsų. bijojo kamufliažo smile.gif įtariu, kad sėdėjo prie monitorių ir verkė iš baimės smile.gif

Alabama biggrin.gif biggrin.gif nu nepyk.. andriuškos nebuvo biggrin.gif
o dėl to.. tai pakartosim kada.. griuvesy..biggrin.gif arba skaruty apsiriši, posnagas apsiausi kokiom balerinkėm ir varysma link marcinkonių grybučių rinkc..smile.gif

ai, turiu next order: kas nori nude fotkintis? biggrin.gif generatorių galės būti ne vienas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 birželio 2011 - 10:55
Ogo, kaip cia rimtai blink.gif biggrin.gif Jau uztenka reflektoriu issitraukt kai visi praeiviai susidomi, o cia dar skeciai, blykste biggrin.gif

As esu uz susitikima su visomis smile.gif Nesvarbu ar kartu visoms ar po viena. As busiu savo kraste vistiek beveik visada smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 09, 10:51)

assssssssssssss biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 06 09, 10:49)

O ta blondinė yra sayonara? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 09, 10:51)

mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 10:52)
ai, turiu next order: kas nori nude fotkintis? biggrin.gif generatorių galės būti ne vienas biggrin.gif

Kitais metais biggrin.gif labai noriu, reik tuos 2 kilus numest ir pasportuot biggrin.gif
Atsakyti