Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 09, 00:00)
ir mane, Erse. Tu man tokia faina, kodėl aš dar ne Tavo draugė? mad.gif

ir aš noriu pamatyt biggrin.gif aš čia http://www.flickr.co...otos/kittymart/
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 09:26)
blykstės dedamos ant stovų, naudojami ir skėčiai, gali būti naudojami softboxai, beauty dish (toks bliūdas su merlium, išsklaidantys blykstės šviesą) ir pan.

kėdė būtų buvusi reikalinga fotkinimo turiniui, o ne techninei pusei biggrin.gif norėkjau Kikirikę ant jos sodinti vidury Baltojo tilto, bla bla bla, bet sakau, patingėjau su ja trenktis kaip durnius su durelėm biggrin.gif

nu nu, suprantu, maniau, nori uždėti blykstę ir tą triggerį ant kėdės biggrin.gif Bet aš apie tą patį ar ne? lotuliukas.gif

O dėl kėdės boginimosi tai čia linksmai biggrin.gif matyt kokia ypatinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 09, 09:36)
nu nu, suprantu, maniau, nori uždėti blykstę ir tą triggerį ant kėdės biggrin.gif Bet aš apie tą patį ar ne?  lotuliukas.gif

O dėl kėdės boginimosi tai  čia linksmai biggrin.gif matyt kokia ypatinga  biggrin.gif

lotuliukas.gif aha aha, panašiai biggrin.gif

aš? nu tai aiškiai ypatinga. matai, kokia faina ir durna? lotuliukas.gif

p.s. kėdė kaip kėdė, nieko ypatingo, tiesiog artefakto norėjau.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 10:42)
http://www.digitalsl...u.com/strobism/ va čia taip trumpai, populiariai paaiškinta. žodžių apšvietimas blykstėmis, kurios ne ant fotiko.

QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 11:19)
sudėjau savo testinius kelis kadrus į flickrą, kam įdomu (http://www.flickr.com/photos/kristina_petrosiene/sets/72157626795918951/)

Aciu, Sayonara! Kaip idomu! Zinojau apie toki fotkinima, bet nezinau kaip jis vadinasi tongue.gif, ale mielai paskaiciau. Kiekvienasyk dziaugiuosi SM forumu po tokiu geru daykeliu atradimu bigsmile.gif
Labai saunus paeksperimentavimas ir pazaidimas sviesa. Nerealiai jus ,mergytes, pavaret smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 09 birželio 2011 - 09:55
QUOTE(o la la la @ 2011 06 09, 09:52)
Aciu, Sayonara! Kaip idomu! Zinojau apie toki fotkinima, bet nezinau kaip jis vadinasi tongue.gif
Labai saunus paeksperimentavimas ir pazaidimas sviesa. Nerealiai jus ,mergytes, pavaret smile.gif biggrin.gif

smagu, kad aš ir pati vakar apie jį sužinojau biggrin.gif
Atsakyti
Va, Sayonara, tark zodi.
Kas per maziukai tokie?Ju filtras mazesnis uz Mir 1 filtra vos ne dvigubai, o ant fotiko tai komiskai atrodo.Nuotraukoj salia Sigmos paliginimui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 09, 09:56)
Va, Sayonara, tark zodi.
Kas per maziukai tokie?Ju filtras mazesnis uz Mir 1 filtra vos ne dvigubai, o ant fotiko tai komiskai atrodo.Nuotraukoj salia Sigmos paliginimui.
user posted image

nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 09:59)

Rrrrrupke biggrin.gif
Andriuska matau yra, gal jis zino. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 09, 10:01)
Rrrrrupke biggrin.gif
Andriuska matau yra, gal jis zino. ax.gif

Andriuška viską žino, andriuška čia karalius smile.gif
Atsakyti
Panasu i leica arba rusisko fed tolimaciu objektyvus.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 10:04)
Andriuška viską žino, andriuška čia karalius smile.gif

Jaaa, as todel ir turiu vilties biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2011 06 09, 10:06)
Panasu i leica arba rusisko fed tolimaciu objektyvus.

Ant abeju parasyta Industar 50.Vienas maziukas pilnai atitinka 50tuka, kitas, su rankenele vaizda priartina.
Atsakyti
Su rankenele ant fedu stovejo. Jis tolimatis, ty be veidrodzio. Atstumas nuo lesio iki juostos mazas, bo nereikia palikti vietos veidrodzio kilnojimuisi. O tu ant veidrodzio dedi. Todel ir keiciasi jo savybes. I begalybe negali sufokusuoti matyt. O antras ant senu slr zenitu stovejo. 3m pvz. Ir sar ju vidinis sregis ( bajoneto ) m39 yra. Tai irgi reik tureti galvoje adapteri uzsakant
Atsakyti