QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 08:42)
http://www.digitalsl...u.com/strobism/ va čia taip trumpai, populiariai paaiškinta. žodžių apšvietimas blykstėmis, kurios ne ant fotiko. mes naudojom dvi, nors atsargoje, rodos, buvo ir trečia. man asmeniškai gražiausia buvo su viena, nes viena duoda kontastingą, man įdomesnį apšvietimą
va permečiau akimis tas kelias fotkes, tai akivaizdu, kad būtinas puikus fonas, spalvos, šviesos, objektai, geometrika kadre kažkokia turi būti, ko mes nevisai turėjom vakar. bet jau kyla minčių dėl kito karto
dėkui labai ydomu buvo paskaityti, vsigi lauksim rezultatų, žinai mes gi smalsios
QUOTE(rG @ 2011 06 09, 08:45)
Ar kadanors tas sąrašas baigsis
jaučiu kad visad bus ko norim, aš dar ir blyksčių papildomų norėčiau ir dar softboxo jom išsklaidyti, o norit jas lauke naudot tai jau ir akumuliatoriaus jaučiu reiktu tai kad sąrašas didelis, bet čia žinai... kitam tik fotiko užtenka kad būtu geros nuotraukos:)))
Labiausia noriu atrasti save fotografijoj, kad ir kitiems ir man jos patiktu, kad kabintu, kad dar karta norėtusi į ją pažiūrėt, kad nebūtu tuščios, kad kalbėtu, va čia tai didžiausias mano noras ir visa technika norima čia nublanksta