Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 23:09)
Ersė - o davai visas priimk į drauges  lotuliukas.gif nes nu aš tai irgi nematau  doh.gif

Kažkokia pasikėlus ta Ersė su niekuo nedraugauja.. laugh.gif
Atsakyti
eeee, mano durna galva.... padariau Private netycia tai nieks nematet lotuliukas.gif Dabar jau su visom draugauju biggrin.gif
Laukine, o mes nedraugaujam flickre blink.gif biggrin.gif kaip cia taip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 08, 23:11)
Kažkokia pasikėlus ta Ersė su niekuo nedraugauja.. laugh.gif

tiesiog sampes ikalus, akim nebemato ka daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 09, 00:13)

tiesiog sampes ikalus, akim nebemato ka daro  lotuliukas.gif

ech....inpilk ir man ant drąsos lotuliukas.gif o tai neapsirūpinau iš anksto tai dabar baylais kalu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 23:04)

o aš nu vat apturėjau fotosesiją - SAVO ,čia kaip ir skaitosi magistro priešginybinė fotosesija  lotuliukas.gif  thumbup.gif dabar lauksiu fotomoto  thumbup.gif  labai faina buvo išbandyti save kitoje kameros pusėje ,susipažinti su naujais žmonėmis ir dar pamatyti kitokį fotografavimą  thumbup.gif kitą kartą gal ir aš pabandysiu pafotkinti  blush2.gif

Papasakok daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 09, 00:24)
Papasakok daugiau  bigsmile.gif

a vat Sayonara kai užeis ir papasakos, gal ir vaizdžiai parodys (nu aš taip tikiuosi blush2.gif ) - ji mane fotkino su kolega 4u.gif
Atsakyti
Alabama, uzuojauta ir stiprybes tau console.gif

kristuk, Flickr pakomentavau. Ziuriu ir nude fotosesija apturejai. Faini eksperimentai smile.gif Tik kitam kartui as ne agrarine plevele imciau, o tiuli ar lengvai krintanti medziagos gabala wink.gif

Kikirike, labai lauksim Sayonaros nuotrauku smile.gif Siaip labai idomu pastebeti kaip dirba patyre fotografai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 09 birželio 2011 - 06:31
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 14:43)
manau tokia spalva dėl to kad šešėlyje gavosi..su reflektorium būtų buvę žymiai geriau  blush2.gif bet šiaip mergina labai faina  4u.gif
nu va paburbėjai ir ką tik pasiėmiau lapukus ,kad jau pašte devyni siuntiniai guli  lotuliukas.gif taip kad ryt gal ir prigriebsiu,bet išsidalinti merginos tik kitą savaitę ,na nebent net nežinau,gal kokį sekmadienį  g.gif

Vaje..savaitgalį nebūsiu tai irgi užbėgti pasiimti nebent kitą savaitę kada galėisu trumpam po darbo
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 08, 22:16)

didžiausia užuojauta, stiprybės...
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 06 09, 07:04)

Kikirike, labai lauksim Sayonaros nuotrauku smile.gif Siaip labai idomu pastebeti kaip dirba patyre fotografai.

tai jau tikrai ax.gif tikrai įdomu kaip kas kur... labai lauksiu foto 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, Alabama, nuosirdziausia uzuojauta... 4u.gif

Kibirike, rasau tau az del reflektoriu...

Erse, einu ziuret i flickr...
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 09, 07:24)
tai jau tikrai  ax.gif tikrai įdomu kaip kas kur... labai lauksiu foto  4u.gif

pas mane bėdos su fokusu, kaip kolega ir sakė biggrin.gif

nei aš patyrus, nei ką. pakvailiojom, išbandėm nebandytą dalyką (strobizmą). visai nieko, tik reikėtų gerai apgalvoti, ko iš to galima paimti.. kitą kartą tikrai norisi kokio nors sprendimo, idėjos, kažkokio nuoseklumo, pasiruošimo, nes šį kartą tai bim bam buvo, bent jau iš mano pusės smile.gif blush2.gif net kėdės neatsinešiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 08, 21:14)
Koks? UV naudoju visada. Aš taip pakęst negaliu balto dangaus, kad labai retai palieku kadrus su tokiu dangum, praktiškai visus į šiukšlių dėžę, nes man net širdis kalatuojas kai baltą dangų pamatau biggrin.gif Čia kaip Ersei raukšlės ar Akashai paakiai laugh.gif

graduated filter vadinasi, jis patamsintas iš vienos pusės, iš kitos skaidrus, aš dabar planuoju kad reikia laikikli su skirtingais žiedais ir pora plokštelių užsisakyti, nes taip patogiau, turi viena daikta bet gali dėti ant skirtingų objektyvų ir dar gali lengvai apversti nori apačia tamsina nori viršu smile.gif tikiuosi paaiškinau

QUOTE(Alabama @ 2011 06 08, 21:16)

stiprybės 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 22:16)
del reflektorių[/b] - paklausiau vyro,žodžiu lyg tais iš jo darbo kitą savaitę važiuoja į kauną, taip kad dabar sakykit kuri apsiima pasiimti kauniečių ir kelios esat? kiek man įdėti?  g.gif

aš galiu apsiimti, priglaussčiau kauniečių reflektorius, bet jei sudėtinga ten prašyt tai tiesiog paštu išsisiusk visus į kauna man skirtus, ir paaršyk kiek kainavo, pervesiu pinigėlius už išlaidas ir tada bus ramu visoms

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 23:30)
a vat Sayonara kai užeis ir papasakos, gal ir vaizdžiai parodys (nu aš taip tikiuosi  blush2.gif )  - ji mane fotkino su kolega  4u.gif

oi kaip laukiam smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 08:13)
strobizmą

kas tai per daiktas ir su kuo valgomas?

Erse nepamenu iš kurio tu krašto, kad link pajūrio prisimenu, nes apie švekšnos bažnyčia kažkada kalbėjai, aš nuo liepos 1 d. tris savaites būsiu Šilutė-Klaipėda-Palanga, jei ir tu netoli kur gal turėsi noro susimatyt, mane labai ant susimatymų pradėjo traukti smile.gif taip ir norisi gyvai žmones pamatyt su kuriais tiek laiko bendrauji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 09 birželio 2011 - 08:33
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 09, 08:32)
Erse nepamenu iš kurio tu krašto, kad link pajūrio prisimenu, nes apie švekšnos bažnyčia kažkada kalbėjai, aš nuo liepos 1 d. tris savaites būsiu Šilutė-Klaipėda-Palanga, jei ir tu netoli kur gal turėsi noro susimatyt, mane labai ant susimatymų pradėjo traukti smile.gif taip ir norisi gyvai žmones pamatyt su kuriais tiek laiko bendrauji.

As is pacios Klaipedos smile.gif Labai labai labai labai noresiu susimatyt! bigsmile.gif

Labai aciu visoms kad pakomentavot nuotraukas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 09 birželio 2011 - 08:36