QUOTE(rG @ 2011 06 08, 21:14)
Koks? UV naudoju visada. Aš taip pakęst negaliu balto dangaus, kad labai retai palieku kadrus su tokiu dangum, praktiškai visus į šiukšlių dėžę, nes man net širdis kalatuojas kai baltą dangų pamatau
Čia kaip Ersei raukšlės ar Akashai paakiai
graduated filter vadinasi, jis patamsintas iš vienos pusės, iš kitos skaidrus, aš dabar planuoju kad reikia laikikli su skirtingais žiedais ir pora plokštelių užsisakyti, nes taip patogiau, turi viena daikta bet gali dėti ant skirtingų objektyvų ir dar gali lengvai apversti nori apačia tamsina nori viršu
tikiuosi paaiškinau
QUOTE(Alabama @ 2011 06 08, 21:16)
stiprybės
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 22:16)
del reflektorių[/b] - paklausiau vyro,žodžiu lyg tais iš jo darbo kitą savaitę važiuoja į kauną, taip kad dabar sakykit kuri apsiima pasiimti kauniečių ir kelios esat? kiek man įdėti?
aš galiu apsiimti, priglaussčiau kauniečių reflektorius, bet jei sudėtinga ten prašyt tai tiesiog paštu išsisiusk visus į kauna man skirtus, ir paaršyk kiek kainavo, pervesiu pinigėlius už išlaidas ir tada bus ramu visoms
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 23:30)
a vat Sayonara kai užeis ir papasakos, gal ir vaizdžiai parodys (nu aš taip tikiuosi
) - ji mane fotkino su kolega
oi kaip laukiam
QUOTE(sayonara @ 2011 06 09, 08:13)
kas tai per daiktas ir su kuo valgomas?
Erse nepamenu iš kurio tu krašto, kad link pajūrio prisimenu, nes apie švekšnos bažnyčia kažkada kalbėjai, aš nuo liepos 1 d. tris savaites būsiu Šilutė-Klaipėda-Palanga, jei ir tu netoli kur gal turėsi noro susimatyt, mane labai ant susimatymų pradėjo traukti
taip ir norisi gyvai žmones pamatyt su kuriais tiek laiko bendrauji.