Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 06 08, 18:07)
Sveikutes 4u.gif

Kaip ačiū Tau už išsamų komentarą.. labai ačiū, aš ta pro 9 ir turiu, tai bandysiu kaip parašei dar su ja pažaisti... Labai ačiū už padrąsinimus. Aš baisiai savim nepasitikiu, gal dėl to ir nedrįstu rašyt rimčiau.. nežinau. Manau, kad per mažai turiu patirties, na, net nežinau.. Viskam savas laikas.. Bet labai ačiū. Ir apsilankyk dažniau, Tavo komentarai visada labai išsamūs...

QUOTE(Alabama @ 2011 06 08, 21:16)

Alabama, ir aš labai užjaučiu. Labai gaila Tavęs, labai norėčiau padėti sumažinti sielvartą.. Stenkis prisiminti tai, kas gražu.. Kai ateina laikas, mes visi turime iškeliauti, svarbiausia, kad paliekame kažką po savęs.. O Tavo mama, paliko Tave, nuostabų kūrinį, ji gyva Tavyje ir per Tave. Laikykis. Labai užjaučiu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 08, 22:16)
Sveikos.

Del reflektoriu-as Kaune, tai i Vilniu tikrai nuvaziuot negalesiu.
Visa savaite skaitau tyliai per telefona ir LABAi pergyvenau del Laukines..Ech.Cia be zodziu.
Neturiu jegu visiskai,  o laukia dvi fs sia savaite.Mama palaidojau. verysad.gif

dideliausia užuojauta unsure.gif verysad.gif

del reflektorių
- paklausiau vyro,žodžiu lyg tais iš jo darbo kitą savaitę važiuoja į kauną, taip kad dabar sakykit kuri apsiima pasiimti kauniečių ir kelios esat? kiek man įdėti? g.gif
Atsakyti
Alabama, laikykis console.gif
Atsakyti
Alabama, stiprybės... užuojauta verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Alabama, uzuojauta 4u.gif Laikykis 4u.gif

grizau neseniai is fotosesijos, fotkinomes per liuti laukuos, prie juros paskui iki paskutinio saules spindulelio... tikiuos galesiu parodyt
Atsakyti
Mergai, aciu.

Kad nebutu OT, radau du objektyvus.Industar 50, ten tipinis 50tukas, bet jau mazyyytis, ir dar kazkoki zveri, parasyta Industar 50, irgi mazas, su rankenele(?) ir keistas.Fotografuoja irgi keistai-nuotraukoj gaunasi priartintas vaizdas.Na va, i foto tema:)
Atsakyti
Imeciau tris, noreciau nuomones blush2.gif http://www.flickr.co...in/photostream/.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 08, 22:54)

Įtrauk mane į draugus smile.gif
http://www.flickr.co...s/49780392@N06/
Atsakyti
ir mane, Erse. Tu man tokia faina, kodėl aš dar ne Tavo draugė? mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 08 birželio 2011 - 23:01
QUOTE(Laura @ 2011 06 08, 14:17)

kaip gėlė graži ax.gif pati foto nu man tai kažko trūksta arba gal kažko perdaug g.gif

QUOTE(Laura @ 2011 06 08, 14:32)
ir dar biski idesiu. cia is Hansa Kaunas dienu.  blush2.gif

Lankininke

lankininkės patiko,o dedulė išvis superinis - tik gal kadravus bučiau kitaip,labai tas baslis grėsmingai atrodo blush2.gif

daugiau atrodo flickr pakomentavau ax.gif

o aš nu vat apturėjau fotosesiją - SAVO ,čia kaip ir skaitosi magistro priešginybinė fotosesija lotuliukas.gif thumbup.gif dabar lauksiu fotomoto thumbup.gif labai faina buvo išbandyti save kitoje kameros pusėje ,susipažinti su naujais žmonėmis ir dar pamatyti kitokį fotografavimą thumbup.gif kitą kartą gal ir aš pabandysiu pafotkinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 08 birželio 2011 - 23:08
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 08, 23:00)
ir mane, Erse. Tu man tokia faina, kodėl aš dar ne Tavo draugė? mad.gif

biggrin.gif
ir mane ir mane biggrin.gif
Atsakyti
Ersė - o davai visas priimk į drauges lotuliukas.gif nes nu aš tai irgi nematau doh.gif
Atsakyti