Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes 4u.gif

Na jus pasivyti sunku.

Paprastos filmukas man kiek perkrautais efektais... neabai patiko. Efektai atitraukia demesi nuo paciu nuotrauku (kurios tikrai geros), kiek vargina. Filmo uzduotis kaip tik sustiprinti nuotrauku ispudi muzika, poslinkiu.
Bet saunu, kad bandai, eksperimentuoji.

Gaila, kad nepamatysiu Laukinės nuotraukų. Labai laukiau

Idomiai perdskaiciau tavo pasakojima apie gimdyma, madu sau fotografa ir patirti smile.gif Moki tu rasyti smile.gif Uzkabini ne tik nuotraukom, bet ir zodziais smile.gif O rasyti tu jau pradejai ir kiek pastebiu jau turi skaitytoju ir gerbeju wink.gif reiktu kiek issiplesti tongue.gif
Cia kaip fotografijoje, reikia bandyti, reikia rasyti smile.gif O vaikai, buitis, patirties trukumas - tik pasiteisinimas bijant pradeti ....tongue.gif

Visai neseniai perskaiciau Joan Brady "Dievas ant harlejaus". Tiesos - jau gerai zinomos, siuzetas - lyg lengvo moterisko meiles romano, tik cia isimaiso netiketas herojus - vyras - Dievas, viskas uzsiintriguoja ir knygute persiskaito lengvai, skaniai ir su gerom emocijom. Nieko ypatingo, bet ATGAIVA SIELAI. Patiko zodziu lengvumas joje, o ir tu rasai lengvai, siltai, optimistiskai ir patrauki butent tuo smile.gif

Sony vegas puiki programa smile.gif Tik reikia laiko igusti ir ji man patogi filmukams kurti, o is nuotrauku filmukus lengviau (bent jau man) su ProShow Producer daryti.
Nezinau su kokia versija tu dirbi...As zaidziu su Vegas pro 9. Tai norint tuos perejimus svelnius padaryti, viena nuotrauka reikia truputi uztemti ant kitos, ju persidengime tada matomas toks kryziukas. Didindama arba mazindama ta uztempimo dydi, didinsi/mazinsi perejimo trukme. Kai atsistoji ant tam tikro kadro, tokiam baltam kvadratelyje rasomas laikas kiek tas kadras (nuotrauka/perejimas) bus rodomi. Norisi ilgiau, didini ta skaiciuka, norisi maziau, rasai mazesne reiksme. Kad muzikos ritmas sutaptu su perejimais, tai reikia rankytemis laika pareguliuoti. Jei muzika islaiko visada ta pati ritma, sureguliuok pirmasias nuotraukas ir perejimus ir nukopijuok likusioms ir muzika gulsis gerai.
O delsaugojimo. I koki formata saugai? Bet tu jau matau pati issiaiskinai viska smile.gif

Uzjauciu, kad paskutine minute tau uzdraude publikuoti filmuka, matau daug sirdees idejai, bet ka padarysi - zmoniu pasirinkimas, vertink patirti ir tai ka ismokai wink.gif ir ateis naujos galimybes wink.gif

Papildyta:
Maggie, man spalvotas lasiuku var. patiko.

Akasha, labai miela mergytes foto smile.gif Man tie galvos papuosalai taip grazu. is kur ju gaunat?

je t'aime, man antroji lubino nuotraukyte patinka, tik ten kiek ryskumo truksta palyginus su pirmaja. Dar labai idomiai pusu sakos atrodo, fonas lyg heliosu susuktas...

rG smagi aguoneles fotosesija smile.gif Man patiko graziai isivelusi sviesa pumpuro plaukeliuose ir aguonos raudono lapelio burnyte besiskleidzianciame ziede, ypac kairiojoje apatineje.

Bugnininko foto mielos savo emocija smile.gif

KAIMYNU BERNIUKO FOTO LIUKS, YPAC SPALVOTOS.Labai svelni oda, spalvos.

Foggy, pirmoji alyvu ziedu foto miela, antroji ne, nes kazkokie kaliukai kaba virsuje ziedelis nusikerta - neisbaigtumas kazkoks, geltonas ziedelis fainas. As gal ryskesni dar ji padaryciau.
Pukelio foto nelabai: 1. jis guli, 2. - puku galvele apkarpyta. Antroji spalvota ir darlabiau iskadruota labiau patinka.
Lapeliai su rasa butu nieko jei sviesa ne tiesiai, o is sono kristu, dabar plokstokas vaizdas...

sokejuke86, graziai sviesa voratinkyje isipainiojus smile.gif Vora kiek kitaip komponuociau - gal desiniau kiek ir fono norisi kiek svaresnio (juoda ir zalsva demes atitraukia kiek demesi...

gotte, sveika sugrizus is atostogu smile.gif Oi koks grazus sugrizimas - mergytes fotosesija nuostabi. As neturiu ka pridurti smile.gif

dosa, puiki tecio diena. man kiek per tamsu ir gal del apdirbimo oda kiek rusvai, pilkoka... O siaip patinka emocijos, istorija, bendravimas tevelio su dukra smile.gif

Juroje mergaite fotografuota vidurdieni... del to ji JB, del to tokie astrus seseliai, veidukas visai pradingsta kepures sesely...

*monikute* ui koks grazus katinas, o jau akiu zaluuumas smile.gif Gal kiek sarpo primazinciau, bet gali ir toks stikius buti.
Tavo auto grazus, bet mano skoniui kiek per daug nudailintas, nors ta auksine. Veido israiska labai liuks,tik pacio kuno komponavimas kadre nelabai... Kuna gal istrizaine kazkaip komponuociau ir su rankom pazaisciau, dabar ta alkune ir pazastis kiek stiprokai akcentuojamos...,o noretusi labiau kreipti demesi i veida, kakla...

eurik@.k, smagu, kad grizti, grazi rasa ant zoles, tik man zokles zalesnes, sodresnes noretusi smile.gif

Vanillla, is tiesu per daug grieztai tarkuoji save. As visos medZiagos nemaciau, bet ka matau, tai tikrai geras rezultatas smile.gif Cia visuomet panika apima visa medziaga perziurejus smile.gif, o kai atrenki vel savim didziuotis pradedi tongue.gif Saunu ten viskas, kiek siltesnes veido odos norisi visur.

maija, viskas su fotosesija gerai ir modeliuko pozos ir kadravimas ir fonas, viena klaida - fotkinai ant ryskios saules, i pavesi geriau reikejo ja slepti geriau...

Brolio vaikucio foto mielos, ypac patinka ta krepsyje tongue.gif

Dalyja, fainule foto su gulbe ir vaikuciu ant kranto. Kiek tamsoka pavesyje, kai fotkini pavesyje, ekspozicija pastumk i pliusa truputi, oda iskart sviesesne ir siltesne bus smile.gif

Ievuki, graziai saulute pasiaustuose plaukuciuose zaidzia, tik va odos spalvyte nelabai, pilkoka, pasviesinciau kiek ir spalvos temperatura i siltuma pastumciau... Kai fotkini pavesyje, ekspozicija pastumk i pliusa truputi, oda iskart sviesesne ir siltesne bus smile.gif

Laura, kas cia per geles? Grazios LABAI, nematytos. Dedule tai tikrai kaip is senoves nuzenges. Super. Idomus renginukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 08 birželio 2011 - 18:07
QUOTE(o la la la @ 2011 06 08, 18:07)
Sveikutes 4u.gif
ačiū už komentarus smile.gif

Dalyja, fainule foto su gulbe ir vaikuciu ant kranto. Kiek tamsoka pavesyje, kai fotkini pavesyje, ekspozicija pastumk i pliusa truputi, oda iskart sviesesne ir siltesne bus smile.gif

O ką daryti jei yra šviesu, bet dangus baltuoja? jei patamsini, tamsėja ir veidas. kame čia esmė? Esu girdėjus, kad kažką su ekspozicija galima preguliuot, nieko nežinai?
Su rūku bandžiau stumdyt, nes taip kažkur perskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 08, 18:47)
ačiū už komentarus smile.gif
O ką daryti jei yra šviesu, bet dangus baltuoja? jei patamsini, tamsėja ir veidas. kame čia esmė? Esu girdėjus, kad kažką su ekspozicija galima preguliuot, nieko nežinai?
Su rūku bandžiau stumdyt, nes taip kažkur perskaičiau biggrin.gif

filtras tam reikalui naudojamas
Atsakyti
Labuka, mielosios. 4u.gif

Ateinu su paskutines ekspromtines (ziuriu pastaruoju metu daugeja tokiu sesija doh.gif ) fotosesijos nuotraukomis. Laukiu komentaru, pastabu... smartass.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Tiesa... Flickre daugiau sudeta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 08 birželio 2011 - 21:21

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 08, 20:40)
filtras tam reikalui naudojamas

Koks? UV naudoju visada. Aš taip pakęst negaliu balto dangaus, kad labai retai palieku kadrus su tokiu dangum, praktiškai visus į šiukšlių dėžę, nes man net širdis kalatuojas kai baltą dangų pamatau biggrin.gif Čia kaip Ersei raukšlės ar Akashai paakiai laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 08 birželio 2011 - 21:19
Sveikos.

Del reflektoriu-as Kaune, tai i Vilniu tikrai nuvaziuot negalesiu.

Visa savaite skaitau tyliai per telefona ir LABAi pergyvenau del Laukines..Ech.Cia be zodziu.

Neturiu jegu visiskai, o laukia dvi fs sia savaite.Mama palaidojau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 08, 22:16)
Neturiu jegu visiskai,  o laukia dvi fs sia savaite.Mama palaidojau. verysad.gif

console.gif būk stipri
Atsakyti
sad.gif apkabinu.
Atsakyti

verysad.gif užuojauta...
Atsakyti
Alabama,is visos sirdies su tavim...
Atsakyti
o la la la - aciu 4u.gif

Uzjauciu labai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 08, 21:16)

Neturiu jegu visiskai,  o laukia dvi fs sia savaite.Mama palaidojau. verysad.gif

stiprybės tau didžiausios console.gif laikykis..
Atsakyti