Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laura @ 2011 06 08, 14:32)
  kaip is ziedu valdovo kazkuris burtininkas

Dedulis tikrai smagus mirksiukas.gif

QUOTE(maija @ 2011 06 08, 14:34)
Fotografavau vakar brolio vaikuti... Rodausi ir jums smile.gif

grazu...tik gal ne tokio pilko j/b noreciau g.gif

O vat as emiau ir susimasciau...Kur jus keliat 2 spalvas? Ar niekas ju nefotkinat, kad nematau nei cia, nei SM Flikr'e? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 08, 15:14)

Bus smagu pažiūrėti, jei aišku, viešinsi  ax.gif

jo, nemažai pafotkinau iš nėštukių, buvo nerealiai gera ir smagu, kiekviena fotosesija man ypatinga  bigsmile.gif

aha, man karščiai patinka, neburbu aš  schmoll.gif  thumbup.gif tik va po gimdymo gali būti sunkiau truputį, na bet kaip nors  ax.gif

na nežinau,tikiuosi leis viešinti ax.gif ištikro dar fotkinsiu ja,biški kitokiam stiliuje... bet nu nežinau,vistiek aš savim nepatenkinta doh.gif nu dar aišku eilė toms nuotraukoms taisyti neatėjo doh.gif po gynimo jaučiu naktim sėdėsiu doh.gif
na aš fotkinau abu busimus tėvelius ir ją vieną blush2.gif
o dėl gimdymo,viskas bus gerai, kadangi aš turiu palyginimą nes pirmą sausį gimdžiau,tai man vasarą buvo žyyyymiai lengviau... 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 08, 15:32)
kažkaip pražiopsojau kaip pasiimti reflektoriu ne vilnietėm g.gif

na aš tai ištikro net nežinau kas iš kur yra...gal jei daugiau merginų yra kauniečių tai gal kaip nors galima suorganizuoti ,gal kas turi galimybių kaip nors nugabenti juos....o jei ne,paklausiu vyro ar kas nors nevažiuoja į kauną iš jo darbo,bet labai abejoju...o šiaip nugi galėtumėte ir į meetą atvažiuoti į vilnių ,a? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2011 06 08, 15:40)

O vat as emiau ir susimasciau...Kur jus keliat 2 spalvas? Ar niekas ju nefotkinat, kad nematau nei cia, nei SM Flikr'e? g.gif

aš kaip suprantu tam dar turiu laiko ax.gif na sakė dvi savaites ar ne? ax.gif
Atsakyti
dedulis dekoja uz demesi 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif

aha, as ir vakar pagalvojau kaip su 2 spalvom g.gif gal jau pamirso visos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Abejoju, kad pamiršo, tik ką čia kalbėt kiekvieną dieną smile.gif
Tiesa, prisirašiusių lyg mažokai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 14:42)

na aš tai ištikro net nežinau kas iš kur yra...gal jei daugiau merginų yra kauniečių tai gal kaip nors galima suorganizuoti ,gal kas turi galimybių kaip nors nugabenti juos....o jei ne,paklausiu vyro ar kas nors nevažiuoja į kauną iš jo darbo,bet labai abejoju...o šiaip nugi galėtumėte ir į meetą atvažiuoti į vilnių ,a?  bigsmile.gif
Papildyta:
aš kaip suprantu tam dar turiu laiko  ax.gif na sakė dvi savaites ar ne?  ax.gif

baik tu juokus, su dviem mano pypliai niekaip i vilniu neatlėksiu, na jei niekas neprigriebs vešti i kuana tai gal tada jei bus daugiau kauniečiu mums paštu galėsi išsisuti o paksui jau išsidalinsim

QUOTE(Laura @ 2011 06 08, 14:43)
aha, as ir vakar pagalvojau kaip su 2 spalvom g.gif  gal jau pamirso visos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai nepamiršom, bet po kol kas minčių nulis
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 08, 15:51)
baik tu juokus, su dviem mano pypliai niekaip i vilniu neatlėksiu, na jei niekas neprigriebs vešti i kuana tai gal tada jei bus daugiau kauniečiu mums paštu galėsi išsisuti o paksui jau išsidalinsim
tikrai nepamiršom, bet po kol kas minčių nulis

na tai merginos kurios iš kauno,atsiliepkite,nes manau jūsų yra daugiau ax.gif na aišku galėsiu ir išsiųsti,bet gal kaip nors kitaip yra galimybė nugabenti į kauną? g.gif
Atsakyti
Laukine, cia tau smile.gif

paziurek
Atsakyti
rG, reikia rodyti, o ne kalbeti tongue.gif laugh.gif
gerai...prisikalbejau..dedu savo ideja...teisintis negrazu,ane? Bet, zinot kaip nelengva yra fotkinti save..o dar ir lupdaziai ne taip skiriasi, tai teko truputi prikisti nagus prie ps doh.gif gaudau pomidorus doh.gif Turiu kita ideja, bet reikia pagalbinio zmogaus, tai nezinau ar spesiu i dvi savaites...nes niekaip tas zmogutis man laiko nepaaukoja doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 08 birželio 2011 - 15:48
QUOTE(pandre @ 2011 06 08, 16:47)
rG, reikia rodyti, o ne kalbeti tongue.gif  laugh.gif
gerai...prisikalbejau..dedu savo ideja...teisintis negrazu,ane? Bet, zinot kaip nelengva yra fotkinti save..o dar ir lupdaziai ne taip skiriasi, tai teko truputi prikisti nagus prie ps doh.gif  gaudau pomidorus doh.gif Turiu kita ideja, bet reikia pagalbinio zmogaus, tai nezinau ar spesiu i dvi savaites...nes niekaip tas zmogutis man laiko nepaaukoja doh.gif

kaip tik flickr užklausiau ar čia ne tam žaidimui lotuliukas.gif man tai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 16:51)
kaip tik flickr užklausiau ar čia ne tam žaidimui  lotuliukas.gif man tai patinka smile.gif

smagu, kad patinka blush2.gif
Atsakyti
Vanilla: swoon.gif Čia tai bent. Ačiū. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 08, 15:47)
Laukine, cia tau smile.gif
paziurek

na aš ne laukinė, bet irgi pažiūrėjau.. tiesiog pasaka... gaila, kad tos Vivian jau neber..
Atsakyti