Fotografavau vakar brolio vaikuti... Rodausi ir jums
maija, man labai grazu noreciau savo vaiku tokiu foto, bet jau per velu
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 08, 13:19)
Aciu labai,taip,fotografavau be reflektoriaus.Vis nedaeinu iki jo kai reikia Del veido odo Vanilla gal ir neklysti,nes ir man ji tokia ant ribos.Reiks dar prisest atidziau paziuret
manau tokia spalva dėl to kad šešėlyje gavosi..su reflektorium būtų buvę žymiai geriau bet šiaip mergina labai faina
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 08, 13:40)
jau buvau sakius kad paštas pas mus labai su siuntiniais prastai draugauja, bele kiek laiko, tai manau dar teks laukt. As savo nuotolini pulteli kol atgavau jau bele kiek kartu skambinau ir burnojausi, kol galiausiai iki kažkokios vadoves dasikasiau, o tada jau po dienos viskas atkeliavo daugaiu vengiu siustis, arba suvokiu kad tai ilgas procesas
nu va paburbėjai ir ką tik pasiėmiau lapukus ,kad jau pašte devyni siuntiniai guli taip kad ryt gal ir prigriebsiu,bet išsidalinti merginos tik kitą savaitę ,na nebent net nežinau,gal kokį sekmadienį
QUOTE(gotte @ 2011 06 08, 14:01)
jo liepą lyg ir rašė kažkuri mergytė forume, kad varys footgrafuotis, tik nepamenu, kuri
Pas mane ir pirma dukrytė liepinukė ir antra tokia bus
Pas mane ir pirma dukrytė liepinukė ir antra tokia bus
uoj niko aš jos nežinau,nes mes šiaip gyvenime draugės ne per forumą mažas pasaulis na tik dabar mastau ,kad tikiuosi nenuvilsiu jos visgi kiek žinau tu jau ten daugumą apfotkinus
o liepą ir aplamai vasarą man daug geriau gimdyti buvo,visgi vasara yra vasara
QUOTE(Laura @ 2011 06 08, 13:32)
kaip jam turėtų būti dabar karšta su tais gaurais..
Taip kad merginos kurios užsakėt reflektorius - jau jie pašte ,ryt bandysiu paimti! Organizuojamės meetą atsiimti
sorry,bet per saulę nieko nematau iš foto normaliai,taip kad tik vakare pakomentuosiu
sorry,bet per saulę nieko nematau iš foto normaliai,taip kad tik vakare pakomentuosiu
QUOTE(rG @ 2011 06 08, 14:11)
Vakar dėjau, bet nulis reakcijos buvo...
Papildyta:
QUOTE(Laura @ 2011 06 08, 14:32)
Turiu ir aš keletą iš hansos dienų, bet niekaip nepriruošiu sutvarkyt
Paskutinis diedulis tikrai įspūdingas
QUOTE(rG @ 2011 06 08, 14:11)
Dėkit nuotraukų, užuodžiu brum
as esu ziauriai geras zmogus, jei ka
QUOTE(Laura @ 2011 06 08, 14:38)
maija, man labai grazu noreciau savo vaiku tokiu foto, bet jau per velu
Aciu
O man tavo paskutinis diedukas labai labai patiko
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 08, 13:54)
as esu ziauriai geras zmogus, jei ka
Be abejo, įvaizdis dar ne viskas
QUOTE(rG @ 2011 06 08, 13:11)
Ašen labiau literatė nei kalbininkė. Filologija tai čia tiksliausias iš kalbotyros Man buvo labai sudėtinga viskas, ten kur daugeliui labai lengva ir atvirkščiai. Dauguma iš mūsų parklupdavo ten, kur reikia pafantazuot ir analizuot, o aš visada kur morfologija, sintaksė Nors išsisukti negalėjau, teko išmokti. Skyryba apskritai kažkoks košmaras, nors teko daug darbų apie skyrybą rašyti, turėjau praktiką redagavimo. Negaliu pakęsti ir viskas. Bet džiaugiuosi, kad išmanau oi kaip praverčia
Tai aš tokia pat man kur reikėjo studijose analizės, kūrybos, skaitymo, tai buvo liuks, kaifavau, visi kalbos reikalai buvo peilis nors ir aš esu dirbus kalbos redaktore, ir nepasakyčiau, kad labai spjaudžiausi...priėmiau kaip darbq ir tiek, kaip sritį, kurioje išmanau.
Laura, gaivi ta puokštė, vasariška
QUOTE(maija @ 2011 06 08, 13:34)
Fotografavau vakar brolio vaikuti... Rodausi ir jums
mielos foto, švarios tokios, patinka
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 13:43)
uoj niko aš jos nežinau,nes mes šiaip gyvenime draugės ne per forumą mažas pasaulis na tik dabar mastau ,kad tikiuosi nenuvilsiu jos visgi kiek žinau tu jau ten daugumą apfotkinus
Bus smagu pažiūrėti, jei aišku, viešinsi
jo, nemažai pafotkinau iš nėštukių, buvo nerealiai gera ir smagu, kiekviena fotosesija man ypatinga
aha, man karščiai patinka, neburbu aš tik va po gimdymo gali būti sunkiau truputį, na bet kaip nors
QUOTE(gotte @ 2011 06 08, 14:14)
Tai aš tokia pat man kur reikėjo studijose analizės, kūrybos, skaitymo, tai buvo liuks, kaifavau, visi kalbos reikalai buvo peilis nors ir aš esu dirbus kalbos redaktore, ir nepasakyčiau, kad labai spjaudžiausi...priėmiau kaip darbq ir tiek, kaip sritį, kurioje išmanau.
Tada mes toj pačioj grupėj Tik aš toliau tęsiu šitą kelią Aišku pervargau, ir daktarinę jaučiu atidedu, nes nebegaliu taip gyventi be pertraukų, bet vis tik tai mano mylimas kelias QUOTE
aha, man karščiai patinka, neburbu aš tik va po gimdymo gali būti sunkiau truputį, na bet kaip nors
Viskas bus šauniai po tio gimdymo, jei dabar gerai Aš tai irgi kaifuoju, man žiemos visai nereikia, nebent fotografijoms Kokias 2 savaites Ačiū už komentarus ir kritiką, kažkokią mergaitę prijungiau prie draugų, nes varguolė nematė ką kritikuoti, vis nedrįstu tėvų prašyti viešinti savo vaikų nuotraukų Tai kai neišgirdau "ne", tai bent "draugams" rodau
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 13:43)
nu va paburbėjai ir ką tik pasiėmiau lapukus ,kad jau pašte devyni siuntiniai guli taip kad ryt gal ir prigriebsiu,bet išsidalinti merginos tik kitą savaitę ,na nebent net nežinau,gal kokį sekmadienį
kažkaip pražiopsojau kaip pasiimti reflektoriu ne vilnietėm