Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Fotografavau vakar brolio vaikuti... Rodausi ir jums smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
maija, man labai grazu wub.gif noreciau savo vaiku tokiu foto, bet jau per velu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 08, 13:19)
Aciu labai,taip,fotografavau be reflektoriaus.Vis nedaeinu iki jo kai reikia blush2.gif Del veido odo Vanilla gal ir neklysti,nes ir man ji tokia ant ribos.Reiks dar prisest atidziau paziuret mirksiukas.gif

manau tokia spalva dėl to kad šešėlyje gavosi..su reflektorium būtų buvę žymiai geriau blush2.gif bet šiaip mergina labai faina 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 08, 13:40)
jau buvau sakius kad paštas pas mus labai su siuntiniais prastai draugauja, bele kiek laiko, tai manau dar teks laukt. As savo nuotolini pulteli kol atgavau jau bele kiek kartu skambinau ir burnojausi, kol galiausiai iki kažkokios vadoves dasikasiau, o tada jau po dienos viskas atkeliavo doh.gif  daugaiu vengiu siustis, arba suvokiu kad tai ilgas procesas

nu va paburbėjai ir ką tik pasiėmiau lapukus ,kad jau pašte devyni siuntiniai guli lotuliukas.gif taip kad ryt gal ir prigriebsiu,bet išsidalinti merginos tik kitą savaitę ,na nebent net nežinau,gal kokį sekmadienį g.gif

QUOTE(gotte @ 2011 06 08, 14:01)
jo liepą  mirksiukas.gif lyg ir rašė kažkuri mergytė forume, kad varys footgrafuotis, tik nepamenu, kuri  ax.gif
Pas mane ir pirma dukrytė liepinukė ir antra tokia bus  bigsmile.gif

uoj niko aš jos nežinau,nes mes šiaip gyvenime draugės ne per forumą blush2.gif mažas pasaulis ax.gif na tik dabar mastau ,kad tikiuosi nenuvilsiu jos doh.gif visgi kiek žinau tu jau ten daugumą apfotkinus blush2.gif
o liepą ir aplamai vasarą man daug geriau gimdyti buvo,visgi vasara yra vasara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 06 08, 13:32)

O sitas dedule man nerealus biggrin.gif  kaip is ziedu valdovo kazkuris burtininkas biggrin.gif
user posted image

kaip jam turėtų būti dabar karšta su tais gaurais..
Atsakyti
Taip kad merginos kurios užsakėt reflektorius - jau jie pašte ,ryt bandysiu paimti! Organizuojamės meetą atsiimti bigsmile.gif 4u.gif

sorry,bet per saulę nieko nematau iš foto normaliai,taip kad tik vakare pakomentuosiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 08 birželio 2011 - 13:54
QUOTE(rG @ 2011 06 08, 14:11)

Dėkit nuotraukų, užuodžiu brum laugh.gif

Vakar dėjau, bet nulis reakcijos buvo... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura @ 2011 06 08, 14:32)
ir dar biski idesiu. cia is Hansa Kaunas dienu.  blush2.gif

Turiu ir aš keletą iš hansos dienų, bet niekaip nepriruošiu sutvarkyt doh.gif

Paskutinis diedulis tikrai įspūdingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 08, 14:11)
Dėkit nuotraukų, užuodžiu brum laugh.gif

as esu ziauriai geras zmogus, jei ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 06 08, 14:38)
maija, man labai grazu  wub.gif  noreciau savo vaiku tokiu foto, bet jau per velu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aciu smile.gif
O man tavo paskutinis diedukas labai labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 08, 13:54)
as esu ziauriai geras zmogus, jei ka biggrin.gif

Be abejo, įvaizdis dar ne viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 08, 13:11)
Ašen labiau literatė nei kalbininkė. Filologija tai čia tiksliausias iš kalbotyros  biggrin.gif  Man buvo labai sudėtinga viskas, ten kur daugeliui labai lengva ir atvirkščiai. Dauguma iš mūsų parklupdavo ten, kur reikia pafantazuot ir analizuot, o aš visada kur morfologija, sintaksė  doh.gif  Nors išsisukti negalėjau, teko išmokti. Skyryba apskritai kažkoks košmaras, nors teko daug darbų apie skyrybą rašyti, turėjau praktiką redagavimo. Negaliu pakęsti ir viskas. Bet džiaugiuosi, kad išmanau  bigsmile.gif oi kaip praverčia  rolleyes.gif

Tai aš tokia pat man kur reikėjo studijose analizės, kūrybos, skaitymo, tai buvo liuks, kaifavau, visi kalbos reikalai buvo peilis doh.gif nors ir aš esu dirbus kalbos redaktore, ir nepasakyčiau, kad labai spjaudžiausi...priėmiau kaip darbq ir tiek, kaip sritį, kurioje išmanau.

Laura, gaivi ta puokštė, vasariška ax.gif

QUOTE(maija @ 2011 06 08, 13:34)
Fotografavau vakar brolio vaikuti... Rodausi ir jums smile.gif

mielos foto, švarios tokios, patinka 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 13:43)
uoj niko aš jos nežinau,nes mes šiaip gyvenime draugės ne per forumą  blush2.gif mažas pasaulis  ax.gif na tik dabar mastau ,kad tikiuosi nenuvilsiu jos  doh.gif visgi kiek žinau tu jau ten daugumą apfotkinus  blush2.gif
o liepą ir aplamai vasarą man daug geriau gimdyti buvo,visgi vasara yra vasara  4u.gif

Bus smagu pažiūrėti, jei aišku, viešinsi ax.gif

jo, nemažai pafotkinau iš nėštukių, buvo nerealiai gera ir smagu, kiekviena fotosesija man ypatinga bigsmile.gif

aha, man karščiai patinka, neburbu aš schmoll.gif thumbup.gif tik va po gimdymo gali būti sunkiau truputį, na bet kaip nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 08, 14:14)
Tai aš tokia pat man kur reikėjo studijose analizės, kūrybos, skaitymo, tai buvo liuks, kaifavau, visi kalbos reikalai buvo peilis  doh.gif nors ir aš esu dirbus kalbos redaktore, ir nepasakyčiau, kad labai spjaudžiausi...priėmiau kaip darbq ir tiek, kaip sritį, kurioje išmanau.
Tada mes toj pačioj grupėj biggrin.gif Tik aš toliau tęsiu šitą kelią bigsmile.gif Aišku pervargau, ir daktarinę jaučiu atidedu, nes nebegaliu taip gyventi be pertraukų, bet vis tik tai mano mylimas kelias wub.gif
aha, man karščiai patinka, neburbu aš  schmoll.gif  thumbup.gif tik va po gimdymo gali būti sunkiau truputį, na bet kaip nors  ax.gif
Viskas bus šauniai po tio gimdymo, jei dabar gerai smile.gif Aš tai irgi kaifuoju, man žiemos visai nereikia, nebent fotografijoms laugh.gif Kokias 2 savaites biggrin.gif

Ačiū už komentarus ir kritiką, kažkokią mergaitę prijungiau prie draugų, nes varguolė nematė ką kritikuoti, vis nedrįstu tėvų prašyti viešinti savo vaikų nuotraukų biggrin.gif Tai kai neišgirdau "ne", tai bent "draugams" rodau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 08, 13:43)

nu va paburbėjai ir ką tik pasiėmiau lapukus ,kad jau pašte devyni siuntiniai guli  lotuliukas.gif taip kad ryt gal ir prigriebsiu,bet išsidalinti merginos tik kitą savaitę ,na nebent net nežinau,gal kokį sekmadienį  g.gif

kažkaip pražiopsojau kaip pasiimti reflektoriu ne vilnietėm g.gif
Atsakyti