Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 07, 15:59)
kaip as tave suprantu biggrin.gif as irgi nerealiai vargau.. kazko kokybes nepavyko vis isgaut.  o paskui visgi pasiemiau windows movie maker, man jis patogiausias pasirode. uzdejau fade, zoom ir gerai. is is kokio 5 karto gavosi, kad kokybe normali. bet tik ant mazo ekrano..

Nesuprantu kaip Forgete gavo savo filmuko tokią kokybę.. Aš kaip suprantu su movie makeriu ar piksas neverta tikėtis kokybės, tipo reik geros programos? Bet ta Sony Vegas Pro kaip suprantu jau neblogai.. Nu blyn, žiūriu nuotraukas, ryškios, nesudegę, žiūriu filmuką ir ką žinau... Tiesiog neviltis ima.. Šitiek laiko praleidau sėdėdama ir vistiek nesigauna.. vaikas vienas žaidžia, vis sakau, jau tuoj, tuoj ateinu, pas tave mažyli, ir va, niekas nesigauna. Blyn, tuoj keiktis imsiu.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 07, 17:05)
Nesuprantu kaip Forgete gavo savo filmuko tokią kokybę.. Aš kaip suprantu su movie makeriu ar piksas neverta tikėtis kokybės, tipo reik geros programos? Bet ta Sony Vegas Pro kaip suprantu jau neblogai.. Nu blyn, žiūriu nuotraukas, ryškios, nesudegę, žiūriu filmuką ir ką žinau... Tiesiog neviltis ima.. Šitiek laiko praleidau sėdėdama ir vistiek nesigauna.. vaikas vienas žaidžia, vis sakau, jau tuoj, tuoj ateinu, pas tave mažyli, ir va, niekas nesigauna. Blyn, tuoj keiktis imsiu.

nors jauciuos siaip protinga technologijose ir kompuose, be ties filmukais as irgi paluztu biggrin.gif
Atsakyti
Laukine, as kazkaip netikiu kad gavos ten tokia baisi kokybe pas tave biggrin.gif Dabar dar viena savo sena filmuka paziurejau, buvau darius per picasa, ikelus i youtube, tai jei nedarai fullscreno tai ner jau ten taip labai baisiai. Per movie maker'i ikelus i youtube tokia pat kokybe sakyciau.
Atsakyti
Kaip tokia foto? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 07, 11:22)
Esu per jauna, kad gerai rašyčiau..
O dabar.. Dievuliau, dviejų vaikų nupušus mama ims knygas rašyt smile.gif Negaliu, nemoku. Bet Bloge parašinėt visai smagu..

kiek metuku, kad taip save nurasai jaunystei?
Tai rasyk vaikams mirksiukas.gif

Atsakyti
Merginos, o su PS nedarot? Aš kažkada flešiukus darydavau, aišku dabar nepamenu, bet išmokčiau iš naujo jaučiu biggrin.gif

QUOTE(pandre @ 2011 06 07, 19:48)

rolleyes.gif Mitas, kad jiems lengviau. Tingiu bekalbėt, čia kaip su fotografija, kažkam atrodo, kad užtenka mygtuką paspaust.

Tiesa, pažįstu studentę, kuriai visai sekasi, bet ji užaugo literatūrologų šeimoje.

Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 06 07, 19:48)
kiek metuku, kad taip save nurasai jaunystei?

Man 29 biggrin.gif Visai pacukė dar esu tongue.gif

Vaikams mano galva yra žiauriai sunku rašyt, be to aš nemėgstu ir nemoku visų tų 'uci puci" schmoll.gif

Sudužau. Nebenoriu nei fotografuot nei gyvent.. Ketvirtadienio naktį kai grįžau iš gimdyklos iki pat šiandien gyvenau dienomis-naktimis tik tomis nuotraukomis, filmuku, redagavimu, rašymu.. Kėliausi ir ėjau miegoti tik su tuo..
Mano nėštukės vyras uždraudė publikuoti nuotraukas. Nežinau kur berast įkvėpimo.. Lina verkia, verkiu aš, verkiam kai susirašom skaipu ar susiskambinam.. Negaliu pykti ar smerkti, negaliu net įsižeist, privalau suprast, bet kad žinotumėt kaip skaudu... verysad.gif Tokio nusivylimo dar nesu patyrusi, skaudu skaudu.
Atsakyti
Jetus... Laukine verysad.gif verysad.gif verysad.gif O aš tai laukiau... vis tikrinau- gal jau įdėta
Atsakyti
As irgi labai laukiau, tikrai gaila, kad uzdraude publikuot zmogus, kurio net nera nuotraukose, gal dar pakeis savo nuomone smile.gif
Atsakyti
Gaila, labai gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Labai laukiau...

Kodel jis sugalvojo uzdraust? Butu labai nemalonu, kai paskutine minute padaryta darba taip uzdraustu rodyt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 07 birželio 2011 - 21:22
Aš suprantu tuos žmones, bet Laukine, Tave dar labiau verysad.gif veliu ir palaikau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 07, 22:24)
Aš suprantu tuos žmones, bet Laukine, Tave dar labiau  verysad.gif  veliu ir palaikau  4u.gif

drinks_cheers.gif laikykis, Laukine 4u.gif
Atsakyti