Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 07, 14:39)
ooo,superrrr - SVEIKINUUUU  4u.gif  thumbup.gif

burmbrumai - kaip ir gamtoje taip ir tarp profesijų ir užsiėmimų turi būti pusiausvyra ,o kas labiau gali būti priešinga skaičiams,brėžiniams - aikšu kad menas  lotuliukas.gif

Matai, pirmiausia reikia atsakyti į klausimą kas yra menas, štai kur klausimas biggrin.gif Jei muzika yra menas, tada menas - tikslusis mokslas, kaip matematika. Jei poezija yra menas, tada tada menas - dvasinė substancija be jokio tikslaus rėmo. Vėl gi, kategoriškumo būti niekur negali, nes ir poezijoje žodžiai susieti labai aiškiais lingvistiniais saitais, o lingvistika jau joks ne menas, o kone tikslusis mokslas biggrin.gif

Žodžiu biggrin.gif Šiandien aš labai noriu pilosopuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 07, 15:48)
Matai, pirmiausia reikia atsakyti į klausimą kas yra menas, štai kur klausimas biggrin.gif  Jei muzika yra menas, tada menas - tikslusis mokslas, kaip matematika. Jei poezija yra menas, tada tada menas - dvasinė substancija be jokio tikslaus rėmo. Vėl gi, kategoriškumo būti niekur negali, nes ir poezijoje žodžiai susieti labai aiškiais lingvistiniais saitais, o lingvistika jau joks ne menas, o kone tikslusis mokslas biggrin.gif

gyvenimas yra menas ir visi mes menininkai.

O kad jau ne į temą rašom, tai ir aš tiksliukė, chemiją baigiau. O nuo rugsėjo med. sesers mokslus griaušiu, nors kada nors ir į farmaciją norėčiau.

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 07, 15:39)
burmbrumai - kaip ir gamtoje taip ir tarp profesijų ir užsiėmimų turi būti pusiausvyra ,o kas labiau gali būti priešinga skaičiams,brėžiniams - aikšu kad menas  lotuliukas.gif

tai jo, as ir pati tiksliuke. bet ir mena labai myliu smile.gif gal nevisi zmones tik arba tiksliukai, arba tik humanitarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 07, 14:55)
gal nevisi zmones tik arba tiksliukai, arba tik humanitarai smile.gif
Tai jau tikrai, čia kaip su sangvinikais+cholerikais ir pan. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 06 07, 14:54)
gyvenimas yra menas ir visi mes menininkai.

O kad jau ne į temą rašom, tai ir aš tiksliukė, chemiją baigiau. O nuo rugsėjo med. sesers mokslus griaušiu, nors kada nors ir į farmaciją norėčiau.

Manau, kad ne, nes viskas yra lygu niekam. O menas nėra niekas. Bet jo aiškinti nebūtina, nes 100 proc. prašausim pro šalį biggrin.gif

Kaip gerai Tau, pinigų daug turėsi, gerai ten med. biggrin.gif
Papildyta:
Atsiprašau už OT, čia aš visada taip darau, kad nuobodžius darbus dirbu prie kompo biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 07, 15:48)
Matai, pirmiausia reikia atsakyti į klausimą kas yra menas, štai kur klausimas biggrin.gif  Jei muzika yra menas, tada menas - tikslusis mokslas, kaip matematika. Jei poezija yra menas, tada tada menas - dvasinė substancija be jokio tikslaus rėmo. Vėl gi, kategoriškumo būti niekur negali, nes ir poezijoje žodžiai susieti labai aiškiais lingvistiniais saitais, o lingvistika jau joks ne menas, o kone tikslusis mokslas biggrin.gif

Žodžiu biggrin.gif Šiandien aš labai noriu pilosopuoti biggrin.gif

na aš turėjau omenyje,kad mano darbas buvo skaičiavimai ir brėžiniai,jokių improvizacijų - o čia vistiek daugiau improvizuoji blush2.gif ir man tai labai patinka....galiu daugiau pasireikšti

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 07, 15:55)
tai jo, as ir pati tiksliuke. bet ir mena labai myliu smile.gif gal nevisi zmones tik arba tiksliukai, arba tik humanitarai smile.gif

uoj aš ir nesakau ,kad aš grynai tiksliukė ir t.t. kažką jau ne taip susakiau ,kad kalba taip pakrypo doh.gif aš labai myliu tai ką darau, tiesiog atgaiva kai pasiimu fotiką į rankas...kai į tai gilinuosi, kai žmonėms net dieną praskaidrini kai atiduodi foto ... nors ką dirbau iki vaikų irgi dirbau sąžiningai ir stropiai...aš maksimalistė,nemoku tep lep daryti,stengiuosi visur blush2.gif
Atsakyti
Oho, kiek daug tiksliukų čia, aš irgi būsiu prie daugumos. smile.gif Mokiausi visiškai nemeniškų dalykų, o kūnas ir siela šaukias miano nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 07, 14:45)
bet žinok gerai kad tiksliukės,va ir fotiką jau pardaviau ir pinigų biški susiveikiau ,prisidėsiu geresnį pirksiu ,vat  blush2.gif tik teks kurį laiką būti be fotiko  doh.gif nu ką,Zenitas veikia ir gerai  lotuliukas.gif

ir ka pirksi? aš atidėjau savo pardavimsu ir pirkimus mažiausiai iki rudens

Aš irgi paišausi prie tiksliukių informatika smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos wub.gif ramu ant dusios dabar man.Tikrai kiek daug tiksliuju mokslu kremtanciu cia doh.gif tikrai taio,fotografija - atgaiva sielai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 07, 13:48)

beje rašiau rašiau ir kompas išsikrovė,tai norėjau paklausti apie tą mados fotografą,gal jis kartais vakar ant žiedo virš Geležinio Vilko gatvės fotkino? nes vakar kažkokią sofkę atsitempes fotkino kažkoks fotografas  blush2.gif

Nea, ne jis.

Ievuki- didelį darbą atlikai, sveikinu.

Nu ką, padariau filmuką.. Skaidres sudėjau su pikasa, muziką užlipinau su Sony vegas, gavos klaiki kokybė ir nebežinau ką daryt. IŠTISĄ dieną prasėdėjau prie kompo jį darydama ir nebežinau ar galima ten išlaužt kokybę.. kai kur filmuke balta spalva dega, nors nuotraukas kai žiūriu, nieko panašaus nėra.. Matyt tas dėjimas į filmuką dar savo kokių efektų pridėjo.. Aj, nebežinau, užsiknisau su tuo filmuku sad.gif Dar pagalvosiu ar galiu geriau, jei ne, tai dėsiu koks yra..
Atsakyti
Tik spėk skaityt...
Neišskirsiu dabar atskirai kiekvienos, bet gražių darbelių čia pasižiūriu smile.gif
Bet tai kiek čia tiksliukių blink.gif Jei jau apie tai prašnekom tai aš irgi statybos inžineriją baigus, konstrukcijas. O va vaika pasigimdžiau ir į fotografiją žvalgausi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ir apie ką pilosopuojat? bigsmile.gif
Aš esu baigus ir tiksliuosius, susijusius su programavimu ax.gif bet nedirbau nei dienos.
Dabar dirbu su menu ax.gif

Kad nebūtų labai sausas atėjimas metu kritikai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 07, 16:40)
Nu ką, padariau filmuką.. Skaidres sudėjau su pikasa, muziką užlipinau su Sony vegas, gavos klaiki kokybė ir nebežinau ką daryt. IŠTISĄ dieną prasėdėjau prie kompo jį darydama ir nebežinau ar galima ten išlaužt kokybę.. kai kur filmuke balta spalva dega, nors nuotraukas kai žiūriu, nieko panašaus nėra.. Matyt tas dėjimas į filmuką dar savo kokių efektų pridėjo.. Aj, nebežinau, užsiknisau su tuo filmuku sad.gif Dar pagalvosiu ar galiu geriau, jei ne, tai dėsiu koks yra..

kaip as tave suprantu biggrin.gif as irgi nerealiai vargau.. kazko kokybes nepavyko vis isgaut. o paskui visgi pasiemiau windows movie maker, man jis patogiausias pasirode. uzdejau fade, zoom ir gerai. is is kokio 5 karto gavosi, kad kokybe normali. bet tik ant mazo ekrano..
Atsakyti