As sita grupe kai pradejau ziurineti irgi pamaciau, kad visokiu net "apsilupinejusiu" sienu parduoda pagal dydi ir kaina, dar paklausa didele o ka, gerai, prisiperki kilimeliu ir vis aplinka "keiti"
QUOTE(Ersė @ 2011 06 07, 12:21)
Amerikoj reikia suprasti kad tai populiaru, nes esu radus nemazai pardaveju kurie parduoda sienas ir grindis fotosesijoms. Ko tik nera.... Visu visokiausiu rusiu grindu ir sienu kaip kokioj didelej statybiniu prekiu parduotuvej... Ir kuo daugiau su beibeis nuotrauku ziuriu tuo labiau suprantu kad tai tiesiog set up'ai
oo, norėčiau tokioj parduotuvėj pasižvalgyt
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 07, 12:30)
oo, norėčiau tokioj parduotuvėj pasižvalgyt
tai google gali tau padet po jas pasizvalgyt kaip nors ivedus photo props, backdrops, wooden background ir pan pvz https://www.facebook.com/#!/media/set/?...145479328815679
QUOTE(dosa @ 2011 06 07, 12:44)
Pirmoje aš būčiau gal kiek pritūpus befotkindama
Antra man tokia neišbaigta atrodo, lyg netyčia būtum paspaudus mygtuką, kai jinai dar ruošėsi kažkokiai pozai
Trečia visai nieko, gal tik būčiau horizontaliai vaizdą ėmus.
Antra man tokia neišbaigta atrodo, lyg netyčia būtum paspaudus mygtuką, kai jinai dar ruošėsi kažkokiai pozai
Trečia visai nieko, gal tik būčiau horizontaliai vaizdą ėmus.
Aciu labai
QUOTE(Ersė @ 2011 06 07, 12:36)
tai google gali tau padet po jas pasizvalgyt kaip nors ivedus photo props, backdrops, wooden background ir pan pvz https://www.facebook.com/#!/media/set/?...145479328815679
aš esu už rezultatą ir koks skirtumas kaip tu jį pasieki, svarbiausia jei galutinis produktas kitiems patinka
QUOTE(Ersė @ 2011 06 07, 12:36)
ačiū
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 07, 12:43)
Pirma mintis labai gera. Ir labai teisinga. Nenoriu pradėti čia viešos savianalizės, bet.. aj. Tiek to.
Aš esu pirmiausia verslininkas. Tik tada, kai uždirbsiu vaikams ant duonos, galiu būti menininkas. Mano išsilavinimas iš viso- Tehnikos univere, Statybos fake baigiau Nekilnojamą turtą Mokiausi mechanikas, atsparumus, o ne poeziją nagrinėjau.. Iš vis su menais mano gyvenime nebuvo nieko bendro.. Ir dabar menai manęs neįkvepia, jei pilvas gurgia.. Todėl ir manau, kad nesu sukurta kūrybai. Tikri menininkai vardan meno išeina į miškus gyvent, kad savo mūzas prisikviestų.. O aš geriau šiltam ofise kaipeiką uždirbsiu..Be kita ko- tam tikra kūryba mane gramzdina, stumia labai į kažkokius tamsius jausmus. Aš šiaip, iš prigimties esu baisiai mylinti liūdesį, todėl didelės kūrybos mane gali davest iki savižudybės. Bijau.
Aš esu pirmiausia verslininkas. Tik tada, kai uždirbsiu vaikams ant duonos, galiu būti menininkas. Mano išsilavinimas iš viso- Tehnikos univere, Statybos fake baigiau Nekilnojamą turtą Mokiausi mechanikas, atsparumus, o ne poeziją nagrinėjau.. Iš vis su menais mano gyvenime nebuvo nieko bendro.. Ir dabar menai manęs neįkvepia, jei pilvas gurgia.. Todėl ir manau, kad nesu sukurta kūrybai. Tikri menininkai vardan meno išeina į miškus gyvent, kad savo mūzas prisikviestų.. O aš geriau šiltam ofise kaipeiką uždirbsiu..Be kita ko- tam tikra kūryba mane gramzdina, stumia labai į kažkokius tamsius jausmus. Aš šiaip, iš prigimties esu baisiai mylinti liūdesį, todėl didelės kūrybos mane gali davest iki savižudybės. Bijau.
aš irgi baigiau statybos fake tik kad statybos inžineriją ,ir dirbau pagal specialybę konstruktorę o dabar fotkinti mat užsimaniau na ištikro labai ir norėjau stoti į fotografiją, bet atkalbėjo...sako fotografuoti ir pati gali išmokti,o išsilavinimą gal normalesnį kokį išsirink tai visi mano mokslai (kadangi turėjau ir save išsilaikyti tai ir dirbau) suvalgė visą mano laiką , ir fotografija deja liko pačiam gale tik dabar pasirižau atgaivinti tai kas mano sielai artima,tai kas sukelia tiek daug jausmų... labai džiaugiuosi kad išlindiau iš savo apipampersėjusio kiauto (vaikus tikrai myliu,tik per ilgai namie sėdžiu) ir pasiryžau daryti tai kas TIKRAI artima dušiai bet kaip ir sakai,reikia galvoti kaip ir šeimą išmaitinti tai kol dar gaunu pinigėlius tol galiu ir ekspiremintuoti,o kaip vėliau bus nežinau
beje rašiau rašiau ir kompas išsikrovė,tai norėjau paklausti apie tą mados fotografą,gal jis kartais vakar ant žiedo virš Geležinio Vilko gatvės fotkino? nes vakar kažkokią sofkę atsitempes fotkino kažkoks fotografas
Labai idomi diskusija.nors ir OT bet mielai perskaiciau Beje as irgi BAIGIAU statyba VAKAR Dabar labai tikiuosi rasti daugiau laiko sau,seimai ir fotografijai,nes viskas buvo i sonus paslinkta
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 07, 15:32)
Labai idomi diskusija.nors ir OT bet mielai perskaiciau Beje as irgi BAIGIAU statyba VAKAR Dabar labai tikiuosi rasti daugiau laiko sau,seimai ir fotografijai,nes viskas buvo i sonus paslinkta
sveikinu. kas cia per statybininkiu forumas
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 07, 15:32)
ooo,superrrr - SVEIKINUUUU
burmbrumai - kaip ir gamtoje taip ir tarp profesijų ir užsiėmimų turi būti pusiausvyra ,o kas labiau gali būti priešinga skaičiams,brėžiniams - aikšu kad menas
Jez Aš irgi moku tapetus klijuot
Juokaunu, labai čia jau tiksliukės Jūs, bet gerai, fotografijai labai gerai, man maišo tas nesusivokimas techniniuose dalykuose Nes aš humanitarė.
Sveikinimai
Juokaunu, labai čia jau tiksliukės Jūs, bet gerai, fotografijai labai gerai, man maišo tas nesusivokimas techniniuose dalykuose Nes aš humanitarė.
Sveikinimai
QUOTE(rG @ 2011 06 07, 15:40)
Jez Aš irgi moku tapetus klijuot
Sveikinimai
Sveikinimai
bet žinok gerai kad tiksliukės,va ir fotiką jau pardaviau ir pinigų biški susiveikiau ,prisidėsiu geresnį pirksiu ,vat tik teks kurį laiką būti be fotiko nu ką,Zenitas veikia ir gerai
nu aš tai nežinau,aš biški kažkokia durna,nu taip niekur nespėju,o dabar dar ir ši savaitgalį apsiėmiau krikštynas biški pafotkinti,tiesiog kaiminką susitikau,sako neturi kas fotkina,sakau nu aš tikrai busiu geriau neigu NIEKO nu kaip vaikas be krikšto foto