Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

As sita grupe kai pradejau ziurineti irgi pamaciau, kad visokiu net "apsilupinejusiu" sienu parduoda ax.gif pagal dydi ir kaina, dar paklausa didele ax.gif o ka, gerai, prisiperki kilimeliu ir vis aplinka "keiti" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 07, 12:21)
biggrin.gif Amerikoj reikia suprasti kad tai populiaru, nes esu radus nemazai pardaveju kurie parduoda sienas ir grindis fotosesijoms. Ko tik nera.... Visu visokiausiu rusiu grindu ir sienu kaip kokioj didelej statybiniu prekiu parduotuvej... Ir kuo daugiau su beibeis nuotrauku ziuriu tuo labiau suprantu kad tai tiesiog set up'ai biggrin.gif

oo, norėčiau tokioj parduotuvėj pasižvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 07, 12:30)
oo, norėčiau tokioj parduotuvėj pasižvalgyt biggrin.gif

tai google gali tau padet po jas pasizvalgyt wink.gif kaip nors ivedus photo props, backdrops, wooden background ir pan wink.gif pvz https://www.facebook.com/#!/media/set/?...145479328815679
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 07 birželio 2011 - 12:40
QUOTE(dosa @ 2011 06 07, 12:44)
Pirmoje aš būčiau gal kiek pritūpus befotkindama
Antra man tokia neišbaigta atrodo, lyg netyčia būtum paspaudus mygtuką, kai jinai dar ruošėsi kažkokiai pozai  g.gif
Trečia visai nieko, gal tik būčiau horizontaliai vaizdą ėmus.

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 07, 12:36)
tai google gali tau padet po jas pasizvalgyt wink.gif kaip nors ivedus photo props, backdrops, wooden background ir pan wink.gif pvz https://www.facebook.com/#!/media/set/?...145479328815679

aš esu už rezultatą ir koks skirtumas kaip tu jį pasieki, svarbiausia jei galutinis produktas kitiems patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 07, 12:36)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 07, 12:43)
Pirma mintis labai gera. Ir labai teisinga. Nenoriu pradėti čia viešos savianalizės, bet.. aj. Tiek to.

Aš esu pirmiausia verslininkas. Tik tada, kai uždirbsiu vaikams ant duonos, galiu būti menininkas. Mano išsilavinimas iš viso- Tehnikos univere, Statybos fake baigiau Nekilnojamą turtą  biggrin.gif Mokiausi mechanikas, atsparumus, o ne poeziją nagrinėjau.. Iš vis su menais mano gyvenime nebuvo nieko bendro.. Ir dabar menai manęs neįkvepia, jei pilvas gurgia.. Todėl ir manau, kad nesu sukurta kūrybai. Tikri menininkai vardan meno išeina į miškus gyvent, kad savo mūzas prisikviestų.. O aš geriau šiltam ofise kaipeiką uždirbsiu..Be kita ko- tam tikra kūryba mane gramzdina, stumia labai į kažkokius tamsius jausmus. Aš šiaip, iš prigimties esu baisiai mylinti liūdesį, todėl didelės kūrybos mane gali davest iki savižudybės. Bijau.

aš irgi baigiau statybos fake tik kad statybos inžineriją ,ir dirbau pagal specialybę konstruktorę lotuliukas.gif o dabar fotkinti mat užsimaniau lotuliukas.gif na ištikro labai ir norėjau stoti į fotografiją, bet atkalbėjo...sako fotografuoti ir pati gali išmokti,o išsilavinimą gal normalesnį kokį išsirink lotuliukas.gif tai visi mano mokslai (kadangi turėjau ir save išsilaikyti tai ir dirbau) suvalgė visą mano laiką , ir fotografija deja liko pačiam gale unsure.gif tik dabar pasirižau atgaivinti tai kas mano sielai artima,tai kas sukelia tiek daug jausmų... labai džiaugiuosi kad išlindiau iš savo apipampersėjusio kiauto (vaikus tikrai myliu,tik per ilgai namie sėdžiu) ir pasiryžau daryti tai kas TIKRAI artima dušiai blush2.gif bet kaip ir sakai,reikia galvoti kaip ir šeimą išmaitinti unsure.gif tai kol dar gaunu pinigėlius tol galiu ir ekspiremintuoti,o kaip vėliau bus nežinau unsure.gif

beje rašiau rašiau ir kompas išsikrovė,tai norėjau paklausti apie tą mados fotografą,gal jis kartais vakar ant žiedo virš Geležinio Vilko gatvės fotkino? nes vakar kažkokią sofkę atsitempes fotkino kažkoks fotografas blush2.gif
Atsakyti
Labai idomi diskusija.nors ir OT bet mielai perskaiciau mirksiukas.gif Beje as irgi BAIGIAU statyba assa.gif VAKAR sokiai.gif Dabar labai tikiuosi rasti daugiau laiko sau,seimai ir fotografijai,nes viskas buvo i sonus paslinkta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 07, 15:32)
Labai idomi diskusija.nors ir OT bet mielai perskaiciau mirksiukas.gif Beje as irgi BAIGIAU statyba assa.gif VAKAR sokiai.gif Dabar labai tikiuosi rasti daugiau laiko sau,seimai ir fotografijai,nes viskas buvo i sonus paslinkta doh.gif

biggrin.gif sveikinu. kas cia per statybininkiu forumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 07, 15:32)

ooo,superrrr - SVEIKINUUUU 4u.gif thumbup.gif

burmbrumai - kaip ir gamtoje taip ir tarp profesijų ir užsiėmimų turi būti pusiausvyra ,o kas labiau gali būti priešinga skaičiams,brėžiniams - aikšu kad menas lotuliukas.gif
Atsakyti
Jez biggrin.gif Aš irgi moku tapetus klijuot biggrin.gif

Juokaunu, labai čia jau tiksliukės Jūs, bet gerai, fotografijai labai gerai, man maišo tas nesusivokimas techniniuose dalykuose verysad.gif Nes aš humanitarė.

Sveikinimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 birželio 2011 - 14:41
QUOTE(rG @ 2011 06 07, 15:40)
Jez biggrin.gif Aš irgi moku tapetus klijuot biggrin.gif

Juokaunu, labai čia jau tiksliukės Jūs, bet gerai, fotografijai labai gerai, man maišo tas nesusivokimas techniniuose dalykuose  verysad.gif Nes aš humanitarė.

Sveikinimai smile.gif

bet žinok gerai kad tiksliukės,va ir fotiką jau pardaviau ir pinigų biški susiveikiau ,prisidėsiu geresnį pirksiu ,vat blush2.gif tik teks kurį laiką būti be fotiko doh.gif nu ką,Zenitas veikia ir gerai lotuliukas.gif

nu aš tai nežinau,aš biški kažkokia durna,nu taip niekur nespėju,o dabar dar ir ši savaitgalį apsiėmiau krikštynas biški pafotkinti,tiesiog kaiminką susitikau,sako neturi kas fotkina,sakau nu aš tikrai busiu geriau neigu NIEKO lotuliukas.gif nu kaip vaikas be krikšto foto ax.gif
Atsakyti