Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Merginos, man sesija, todel atsiprasau, kad tik prabegom uzsuku ir beveik nieko nekomentuoju, pasitaisysiu wink.gif

Noriu tik padekoti Jums visoms. be dideliu seilejimusi biggrin.gif noriu pasakyt aciu, kad cia esat, kad pakritikuojat, kai to reikia ir pasakot gera zodi, kai matot, kad sunku. Kad nuosirdziai dziaugiates uz kitu pasiekimus, dalinates savo patirtimi, tiesiog aciu uz tai, kad taip graziai bendraujat group.gif

Viskas, begu mokytis bijau.gif
Atsakyti
Ta pačia proga ir aš bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 07, 09:12)
Na, aš užaugau su knygomis

As uzaugau matydama rasytojus. Ir daliai ju pagarbos neturiu unsure.gif nes be "stimuliatoriaus" (alkoholio) jie nesugeba rasyti. Pvz., Erlicko (tiek visu garbinamo) darbu labai mazai skaiciau. Nu negaliu perlipti per save ir atsikratyti to saliskumo kai jis ant mano langu nusilengvindavo doh.gif Ar cia is tu paminetu atveju- sudetinga asmenybe? unsure.gif gal man tai didele itaka padare nes tuomet formavosi mano pasaulio suvokimas...

Taigi, tam irgi reikalingas talentas, o Laukines rasinius smagu skaityti.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 07, 09:22)
Ir aš taip manau, ką parašei.. Esu per jauna, kad gerai rašyčiau..

Nemanau, kad reikia taip kategoriskai sakyti. O ar yra nors viena knyga apie jauna dvieju vaiku mama su tokiu hobiu? apie kasdiena, apie rutina, bet nerutiniskai matancia pasauli? apie mazas stebuklingas akimirkas, naujus atradimus kartu su vaikais? ir musu poziuris su metais i skirtingus dalykus keiciasi, tad noretusi ir ta jaunatviska poziuri isgirsti ax.gif
o gal tai gali buti knyga vaikam... prisiminiau Račicko knygeles

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 07, 11:01)
nes labiausiai meniški gimsta iš sudėtingų asmenybių, beveik išprotėjusių asmenybių, kurioms šis pasaulis yra per sunkus ir jie rašydami išsprendžia (laikinai) tas vidines problemas.

Ai tai apie ką mes čia biggrin.gif Apie dviejų vaikų jauną mamą? Žiūrint koks jos išsilavinimas, daugybė lietuvių populiariosios prozos rašytojų jaunų mamų yra žurnalistės, filologės ir kt. panašaus plauko specialybės (Barauskaitė, Radvilavičiūtė, Jazukevičiūtė ir t. t. , net šiame forume yra  užsiregistravusių mirksiukas.gif )

Pirma mintis labai gera. Ir labai teisinga. Nenoriu pradėti čia viešos savianalizės, bet.. aj. Tiek to.

Aš esu pirmiausia verslininkas. Tik tada, kai uždirbsiu vaikams ant duonos, galiu būti menininkas. Mano išsilavinimas iš viso- Tehnikos univere, Statybos fake baigiau Nekilnojamą turtą biggrin.gif Mokiausi mechanikas, atsparumus, o ne poeziją nagrinėjau.. Iš vis su menais mano gyvenime nebuvo nieko bendro.. Ir dabar menai manęs neįkvepia, jei pilvas gurgia.. Todėl ir manau, kad nesu sukurta kūrybai. Tikri menininkai vardan meno išeina į miškus gyvent, kad savo mūzas prisikviestų.. O aš geriau šiltam ofise kaipeiką uždirbsiu..Be kita ko- tam tikra kūryba mane gramzdina, stumia labai į kažkokius tamsius jausmus. Aš šiaip, iš prigimties esu baisiai mylinti liūdesį, todėl didelės kūrybos mane gali davest iki savižudybės. Bijau.
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 06 07, 06:20)
O as dariau pirma fotosesija smile.gif Jei tai galima taip pavadinti  biggrin.gif Idedu kelias foto...

Pirmoje aš būčiau gal kiek pritūpus befotkindama
Antra man tokia neišbaigta atrodo, lyg netyčia būtum paspaudus mygtuką, kai jinai dar ruošėsi kažkokiai pozai g.gif
Trečia visai nieko, gal tik būčiau horizontaliai vaizdą ėmus.

QUOTE(*monikute* @ 2011 06 07, 07:16)
man norėtųsi, kad nebūtų tokio stipraus šešėlio ant veiduko  ax.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 07, 07:41)
labai didelis sesėlis ant mergaitės, o norėtusi kad jo nebūtu

Ačiū, kad tarstelėjot žodį, man vakar kažkaip normaliai atrodė, o šiandien ir mane erzina tas šešėlis

QUOTE(juratike13 @ 2011 06 07, 08:40)
Merginos,atsakykit kas nors, ka daryti,kad spalvos,ikelus i flickr nepakistu?

Žinok ir man taip buvo seniau, papilkėdavo spalvos flickrėj, tai pakeičiau nuoraukas beseivindama ne AdobeRGB o SRGB atrodo mastau.gif tada normaliai gavos.
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 06 07, 11:41)
As uzaugau matydama rasytojus. Ir daliai ju pagarbos neturiu  unsure.gif nes be "stimuliatoriaus" (alkoholio) jie nesugeba rasyti. Pvz., Erlicko (tiek visu garbinamo) darbu labai mazai skaiciau. Nu negaliu perlipti per save ir atsikratyti to saliskumo kai jis ant mano langu nusilengvindavo  doh.gif Ar cia is tu paminetu atveju- sudetinga asmenybe?  unsure.gif gal man tai didele itaka padare nes tuomet formavosi mano pasaulio suvokimas...

Jo, iš tų, sudėtinga asmenybė. Dažnai būna netradicinės orientacijos, alkoholikai, narkomanai, serga visokiomis fobijomis (nekenčia moterų labai dažnai), veda daugybę kartų, žudosi ir t. t. Talentingiems labai sunku ant šio svieto...

Erlickas - kitas klausimas, aš apie jį neturiu ką pasakyti, nes jis man neįdomus kaip rašytojas smile.gif

Dėl jaunų mamų su įvairiais hobiais yra krūvos knygų, jau mano minėtos rašytojos. O vaikams rašyti ne kiekvienas sugeba. Tiesiog noriu nuleisti ant žemės biggrin.gif Tai nereiškia, kad pervertinu rašymą. Tiesiog. Laukinė viską supranta, nereik jai nei sakyti. Kai nori rašyti, nereikia svarstyti, imi ir rašai. Čia galioja bet kam (rašymui, fotografavimjui, tapybai ir t. t. ). O jei sugebi to nedaryti, tai ir nereikia to daryti.

Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 07, 11:43)

Kokia Tu man įdomi, norėčiau susitikti kada biggrin.gif Aš irgi už pinigą, bet. Įtariu, kad suprantu tamstą.
Atsakyti
kam patinka tokio stiliaus foto, sakyčiau įmanoma ir Lt tokią studijėlę susiruošti smile.gif
Kažkuriuo čia metu kalbėjot, kad norėtumėt tai viena, tai kita. Tai junkitės kas dviese ir startuokit smile.gif

lotuliukas.gif nereikėjo man žiūrėti fotosesijos sustatymų, apskritai nežinosiu kur kas tikra, kur ne...
ar pagalvotumėt žiūrėdamos tik į foto kad čia ta geltona siena dirbtinai suruošta doh.gif
Važiuoji į fotosesiją ir dar savo "sieną" atsiveži biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 birželio 2011 - 12:11
QUOTE(Yvette @ 2011 06 07, 11:00)
kam patinka tokio stiliaus foto, sakyčiau įmanoma ir Lt tokią studijėlę susiruošti  smile.gif

rašo "This photo is private" ....
Atsakyti
Aga, įdomi diskusija. Liūdniausia, kad talento dydis yra tiesiog proporcingas žmogaus nelaimingumo laipsniui...Kuo didesnis kūrėjas, tuo labiau vieniša, nepritampanti, nesuprasta asmenybė..

Labai skauda būti talentingu. Ir skauda ne fiziškai, bet sielą.. Tai nesulyginamai stipriau. Todėl nenorėčiau būti apdovanota ypatingais gebėjimais nei pati, nei savo artimam to linkiu.
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 06 07, 13:02)
rašo "This photo is private" ....

gal tada reikia į šitą grupę prisijungti
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 07, 12:04)
Labai skauda būti talentingu. Ir skauda ne fiziškai, bet sielą.. Tai nesulyginamai stipriau. Todėl nenorėčiau būti apdovanota ypatingais gebėjimais nei pati, nei savo artimam to linkiu.

Aš manau, kad nebūtini tie ypatingi sugebėjimai, talentingas žmogus daug kur talentingas, mėgsta kaitalioti savo užsiėmimus, tik juos kažkaip sugeba kitaip realizuoti, nes turi skaudžios patirties. Skauda, nes jo vaizduotė yra lakesnė, nes jausmai stipresni, nes nervai labiau sudirgę, nes labiau ima į galvą, nes, taip, nepritampa. Žodžiu, nieko gero. Juolab, kad ir kūryba dažniau įvertinama po mirties ar po kelių šimtmečių. Kas iš to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 birželio 2011 - 12:21
QUOTE(Yvette @ 2011 06 07, 12:00)
lotuliukas.gif  nereikėjo man žiūrėti fotosesijos sustatymų, apskritai nežinosiu kur kas tikra, kur ne...
ar pagalvotumėt žiūrėdamos tik į foto kad čia ta geltona siena dirbtinai suruošta  doh.gif
Važiuoji į fotosesiją ir dar savo "sieną" atsiveži  biggrin.gif

biggrin.gif Amerikoj reikia suprasti kad tai populiaru, nes esu radus nemazai pardaveju kurie parduoda sienas ir grindis fotosesijoms. Ko tik nera.... Visu visokiausiu rusiu grindu ir sienu kaip kokioj didelej statybiniu prekiu parduotuvej... Ir kuo daugiau su beibeis nuotrauku ziuriu tuo labiau suprantu kad tai tiesiog set up'ai biggrin.gif
Atsakyti